Незабравима /Unutulmaz/ тема 53

• 27 533
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Цитат
................/Моля ви, кажете ми че притесненията ми не са основателни....

Изобщо не вярвам да има нещо подобно!

# 226
В предния епизод Мелда нали търсеше помощ срещу Бурак, май е привлякла във фирмата Гюляй. Там Гюляй и Бурак нещо си говореха, втория май й каза да внимават с него, да не го подценяват...нещо от тоя род. Последователността сигурно се разбира в диалозите,които не са преведени.

Ясно - благодаря ти. Но и да не пропуснем, че Бату и Бурак се записваха, докато им правеха масаж, а това предполага скорошна развръзка. А на Бурак голямата му грешка ще се окаже, че е подценил жена си. Явно е много интелигентна и проницателна, след като тя единствена засега схвана съвсем точно какво представлява всъщност Мелда. Това продължава да е непостижимо дори за сестра й, която още не разбира какво значи някой да ти е враг. Враговете воюват, а на война като на война - всичко е позволено. За Еда не е и може още да страда, ако не разбере тази истина.
Аз не разбрах само кой ги записва тия двамата пудела

# 227

тази сцена я нямаше newsm78

# 228

тази сцена я нямаше newsm78
да наистина я нямаше сигурно е от следващия епизод

# 229
Цитат
Аз не разрах само кой ги записва тия двамата пудела

В предната серия Ашъл взе телефона на Бурак и му постави / не тя сама / подслушвател, може би е наела някакви хора за тази работа

# 230
  • София
Здравейте момичета и момче! Гледам заедно с вас всяка серия и следя коментарите ви без да имам възможност да се включа, но... Колкото и да не ми се иска и въпреки, че знам че е обсъждано, ще споделя какво ме тревожи, още повече пък след последната серия. Сърцето ми се свива, че сценаристите въпреки всичко не са много сигурни във щастливия /според нас/ финал. За съжаление смятам , че те поетапно продължават да ни подготвят за друго развитие - различно от Еда + Харун=щастливо бъдеще!!! Образа на Толга в тая серия и разсъжденията му отностно Еда още повече допълват тази картинка. Не искам да си мисля, но шанса да стане накрая някакво "осъзнаване" на Еда , че всъщност "истинската й, зряла любов" е Толга, който наистина държи на нея и го доказва и с действията си, не изглежда никак малък... Поетапно сценаристите могат да превърнат образа на Харун в един по-слаб като характер герой, който не заслужава тази голяма любов и други такива глупости  Sick Sick #Crazy ала "Мелодия на сърцето" не дай си боже! Определно се надявам да не съм права, защото ще ми отровят душичката с такова развитие  Rolling Eyes Rolling Eyes ooooh! Tired
Извинете за дългия пост и спорен ден! /Моля ви, кажете ми че притесненията ми не са основателни.... Praynig Praynig/

Нищо не може да се изключи априори, но ми се струва, че вече нагазиха доста надълбоко и няма връщане назад. Доста неправдоподобно изглежда Еда тепърва да се влюбва в Толга, при положение, че вече има дете от него и второ може би чака. Това вече си е доста сериозно обвързване с Харун и дори да реши да се ориентира към Толга, животът им никак няма да бъде лесен, ако не забегнат някъде далече от Харун. Но пък той едва ли ще се откаже от бащинство. Аз такъв "щастлив" финал просто не виждам как ще се получи. А и Харун, въпреки всичките му слабости и кусури, досега го градиха като положителен образ и сега изведнъж бива засенчен от Толга. Малко вероятно ми се вижда, дори и като екранно присъствие - Харун и Еда са невероятно двойка, създаваща магията на филма, а Толга и Еда - определено не са такава двойка и няма начин да станат.

# 231
Снощи усилено се коментираше в турския форум ,че Джамил получил удар newsm78, ако това е така е малко изтъркано, Тюркян и тя когато ги видя хоп кръвно, ако сега и Джамил......., ВЗЕХА ДА СЕ ПОВТАРЯТ, много слаби сърца, а уж са железни когато стане дума за чест и морал, но откъм чувства хич ги няма - не разбират и не приемат

# 232
# 233

Аз не съм от привържениците на Еда-нито като поведение, нито като визия, нито като игра-но за първи път тук  в болницата ми се видя много красива и нежна.

# 234
Цитат
................/Моля ви, кажете ми че притесненията ми не са основателни....

Изобщо не вярвам да има нещо подобно!

newsm10

# 235
Снощи усилено се коментираше в турския форум ,че Джамил получил удар newsm78, ако това е така е малко изтъркано, Тюркян и тя когато ги видя хоп кръвно, ако сега и Джамил......., ВЗЕХА ДА СЕ ПОВТАРЯТ, много слаби сърца, а уж са железни когато стане дума за чест и морал, но откъм чувства хич ги няма - не разбират и не приемат

newsm10 newsm10 newsm10

# 236
Немисля че може да има друг финал освен EDA+ HARYN = FOREVER няма начин. Въпреки всичко винаги те се борят за своята любов и до сега никой от тях не е изнверил на другия. при тях няма съмнение в любовта, пред тях пречка са предразсъдъците и другите около тях.

# 237
Здравейте и от мен.
 Още веднъж благодаря за преводите на Дани и г-жа Броненосец.
 Аз също не харесвах Толга, защото той в моите очи беше, като куче което се облизва за огризките, но се радвам,че постъпи достойно и се отказа от сватба с Еда. Надявам се сега, за него да са предвидили порция любов с Едже и двамата братя да се обединят, както и със Ашъл, и да преодолеят проблемите във фирмата и в тяхния им личен живот.
Аз мисля, че филма ще има хубав за всички финал с изключение на вечно губещите в живота-Мелда, Бату, Бурак и Гюляй.

# 238
Относно играта на Еда, найстина чак мойте крака се разтрепериха докато я гледах, как отива на масата за бракосъчетанието-невероятна игра, тя и Харун са невероятни актьори.

# 239
Здравейте момичета и момче! Гледам заедно с вас всяка серия и следя коментарите ви без да имам възможност да се включа, но... Колкото и да не ми се иска и въпреки, че знам че е обсъждано, ще споделя какво ме тревожи, още повече пък след последната серия. Сърцето ми се свива, че сценаристите въпреки всичко не са много сигурни във щастливия /според нас/ финал. За съжаление смятам , че те поетапно продължават да ни подготвят за друго развитие - различно от Еда + Харун=щастливо бъдеще!!! Образа на Толга в тая серия и разсъжденията му отностно Еда още повече допълват тази картинка. Не искам да си мисля, но шанса да стане накрая някакво "осъзнаване" на Еда , че всъщност "истинската й, зряла любов" е Толга, който наистина държи на нея и го доказва и с действията си, не изглежда никак малък... Поетапно сценаристите могат да превърнат образа на Харун в един по-слаб като характер герой, който не заслужава тази голяма любов и други такива глупости  Sick Sick #Crazy ала "Мелодия на сърцето" не дай си боже! Определно се надявам да не съм права, защото ще ми отровят душичката с такова развитие  Rolling Eyes Rolling Eyes ooooh! Tired
Извинете за дългия пост и спорен ден! /Моля ви, кажете ми че притесненията ми не са основателни.... Praynig Praynig/
Той Толга може да си каже много неща ,защото е влюбен ,защото е объркан и дори обиден на Еда, но времето лекува.
Пък и нали се говори ,че ще се харесат с Едже!Той ще забрави Еда!Едже е много жизнена и енергична ,тъй че не се съмнявам ,че ще успее  да промени Толга!!По лудориите си Едже много прилича на Еда и това първоначално ще впечатли Толга , а после ще се влюби неусетно!
А за  отношенията им с Харун:Харун е човек ,който отценява добрите неща. Мисля ,че от този момент нататък между него и Толга ще започне затопляне на отношенията.Харун ще приеме Толга като брат и като партньор във фирмата.
Бурак и Мелда ще бъдат изхвърлени от фирмата и от живота на сем Арсланль.Бату ,най- вероятно ще лежи в затвора, защото извърши дори убииство!!!

Общи условия

Активация на акаунт