Незабравима /Unutulmaz/ тема 53

• 27 587
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Тарабас страхотни стихчета днес  newsm10 smile3501 smile3501.
точно попадение с тях,напълно съвпадат с емоционалното ни състояние

Благодаря съкровище и на теб и на останалите съкровища, които ги оцениха, но нали точно това е целта . Затова ги пишем , за да съвпадат с емоционалното състояние или поради емоционалното състояние пишем стихчета. Май и двете твърдения са верни  newsm78  newsm78

# 286
Полята със жълти цветя са от снимките, които така и не показаха като кадри във филма. Питайте Харун къде са и ако не са прецъфтели ..................
Те сигурно са правени от някой папарак  hahaha

А те публично си отричат връзката

Който и да ги правил - хубави са.  smile3501 А те нека си отричат колкото искат, ама ние не сме мътени в полуга я   smile3533 Тези искри в очите с актьорско майсторство не можеш ги докара  hahaha , пък и в другият му филм "Клетва", аз чат-пат хващам по 10 мин. от него, ноооо такива искри с въпросното девойче Лейля няма. Абе то си има много стара приказка са тая работа "Бит и е...н не си признават", макар че те що не си кажат  newsm78

# 287
Боже, два реда на балкона, а аз си говоря сама. Изперках с тоя филм и с тия стихчета  smile3511

# 288
Тарабас, много хубаво говориш и ние затова обичаме да те слушаме.

# 289

Който и да ги правил - хубави са.  smile3501 А те нека си отричат колкото искат, ама ние не сме мътени в полуга я   smile3533 Тези искри в очите с актьорско майсторство не можеш ги докара  hahaha , пък и в другият му филм "Клетва", аз чат-пат хващам по 10 мин. от него, ноооо такива искри с въпросното девойче Лейля няма. Абе то си има много стара приказка са тая работа "Бит и е...н не си признават", макар че те що не си кажат  newsm78
Ха ха много си права да знаеш. Ами актьорска му работа.

Вчерашната серия според мен беше добра много, но и като че ли старите сценаристи се бяха върнали в нея. Защото стана поне едно свястно нещо нали като действие. После песните от първите епизоди ги бяха върнали всичките и така филма си придоби онзи смисъл който имаше в по-началните стадии на развитие.

Май не само Тарабас ще има ранен и зрял Тарабас ами и филма така ще го кръстим ранен и по-скоро късен сезон на "Незабравима"

# 290
# 291
Я , 3 лъва един до друг ми се плезят. Дали не съм в джунглата  newsm78
Майтапа настрани, но девойки и ти Бай Ганьо, Кодекса удари. Спасявам е. Хубава вечер на всички!  Hug  Hug  Hug

# 292
Ее Гуфи,  smile3501  smile3501  smile3501  smile3501  newsm51  newsm51  newsm51  newsm51  newsm51 ти си знаеш формулата  Hug

# 293
Дежавю, пак си чела по диагонал  hahaha  hahaha  hahaha
Точно зрял период няма.

# 294
Ако Джемил не вижда Харун да гали Еда, защо тогава ще получава инфаркт? А Едже хубаво кара Бату да си признае всичко, но е извършил убийство и не виждам как ще стане тази работа. Но се очертава да бъде разкрит покрай Бурак.
Поне все още не ги е видял ,но мисля ,че няма начин да не ги види!
Освен Тюркян да измисли нещо, с което да оправдае присъствието на Харун при Еда,но честно казано не ми се вярва да успее.

И аз така смятам, ще ги види, той и без това не говори много, много с Тюркян , на нея ще и бъде трудно да го забаламоса, ако изобщо иска това! Самият факт, че е дошъл в болницата е показателен, готов е да прости на Еда

# 295
Тарабас, стихчето ти е много хубаво, но като зам. шеф се представи отлично, днес май само ти си писа със стихче. newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501

# 296
Дежавю, пак си чела по диагонал  hahaha  hahaha  hahaha
Точно зрял период няма.
Не не съм обърках кво толкова случва ми се понякога

# 297
Ако Джемил не вижда Харун да гали Еда, защо тогава ще получава инфаркт? А Едже хубаво кара Бату да си признае всичко, но е извършил убийство и не виждам как ще стане тази работа. Но се очертава да бъде разкрит покрай Бурак.
Поне все още не ги е видял ,но мисля ,че няма начин да не ги види!
Освен Тюркян да измисли нещо, с което да оправдае присъствието на Харун при Еда,но честно казано не ми се вярва да успее.

И аз така смятам, ще ги види, той и без това не говори много, много с Тюркян , на нея ще и бъде трудно да го забаламоса, ако изобщо иска това! Самият факт, че е дошъл в болницата е показателен, готов е да прости на Еда
АА Тюркян и тя каквато е света вода ненапита ще се направи че припада и ще поиска от Джамил д аму занесе вода колко му е

# 298
Гуфи твоите оформления винаги са много точни - невероятни са.
 smile3501 smile3501 smile3501

# 299
Роси това дългото на Дани как успйа да и го побереш направо то е много готино ама и ти бая труд си вложила да гонапаснеш така

Общи условия

Активация на акаунт