Незабравима /Unutulmaz/ тема 53

• 27 510
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте Кометке най накрая да се появиш, ти като липсваш се губи част от колорита на форума, а Ади сега разбрахзащо закуските и кафетата не са от теб, твойте са особенно хубави, а и стиховете ти вече пооредяха.

# 526
Гледам пак еп.49- ама какви красиви моменти бяха подбрали и за епизода, когато Еда си спомняше за любовта им- там пред гаража, когато Харун замина с колата и я остави; и в епизода, когато той докато караше към мавзолея след като излезе от бара, си спомняше за миговете им с Еда! И сега ако и г-жа Броненосец бъде така добра да ни преведе какво си мислеше Харун докато кара и отива на сватбата...грешка няма да има! Peace
Да си призная аз си поплаках на тези мигове, не можах да се сдържа! Наистина бяха мнооогооо красиви моменти!

# 527
ВСИЧКО МУ ОТИВА  НА НАШИЯ ЛЮБИМЕЦ - ДА КАРА КОЛИ, ДА СЕ ЯДОСВА - ОСОБЕНОООО, ДА Е ШЕФ, ДА УПРАВЛЯВА, ДА Е ОБИКНОВЕН, ДА Е БОГАТ, ДА Е ВЛЮБЕН, ДА Е ТЪЖЕН, ДА ПЛАЧЕ,ДА Е БЕСЕН,  ДА СЕ СМЕЕ, ДА СЕ РАДВА, ДА МЕЧТАЕ, ДА БЕРЕ ШЕРЕШИ, ДА СЕ ЛЮБИ, ЧОВЕК НА МЯСТО, ВЛЮБЕН И......ВСИИИИЧКОООООО ПРОСТО ТОЙ Е ЧОВЕК - ФРЕНСКИ КЛЮЧ, КЕШЛИЯ КАМЪК -

# 528
Липсва и Бобояна тя не се появявала от много време. Надявам се да е добре поне

# 529

Да и то от доста време

# 530
Здравейте Кометке най накрая да се появиш, ти като липсваш се губи част от колорита на форума, а Ади сега разбрахзащо закуските и кафетата не са от теб, твойте са особенно хубави, а и стиховете ти вече пооредяха.
Ами как мога толкова дълго не си говоря с вас? Докато работех като луда, акъла все ми беше във форума, чудех се за какво ли си говорите сега.... и ме беше много яд, че не мога да се включа. Като имах малко възможност ви четях, но само това! Вие сте страхотна компания!

# 531
Гледам пак еп.49- ама какви красиви моменти бяха подбрали и за епизода, когато Еда си спомняше за любовта им- там пред гаража, когато Харун замина с колата и я остави; и в епизода, когато той докато караше към мавзолея след като излезе от бара, си спомняше за миговете им с Еда! И сега ако и г-жа Броненосец бъде така добра да ни преведе какво си мислеше Харун докато кара и отива на сватбата...грешка няма да има! Peace
А НА МЕН ОТ ПОСЛЕДНАТА СЕРИЯ МНОООГО МИ ХАРЕСА ХАРУН,НЕЩО МИ БЕШЕ ПО-СВЕЖ ОТ ПРЕДИШНИТЕ СЕРИИ - СТАНАЛ Е ПО- ПРИВЛЕКАТЕЛЕН newsm78 newsm78 newsm78

# 532
Да, вярно и тя нещо изчезна напоследък! newsm78 Сигурно си има много работа, горката, дано всичко да й е наред!

# 533
А НА МЕН ОТ ПОСЛЕДНАТА СЕРИЯ МНОООГО МИ ХАРЕСА ХАРУН,НЕЩО МИ БЕШЕ ПО-СВЕЖ ОТ ПРЕДИШНИТЕ СЕРИИ - СТАНАЛ Е ПО- ПРИВЛЕКАТЕЛЕН newsm78 newsm78 newsm78
Ох, да не говорим пък за сцената, дето беше полегнал на леглото по мускули... лелеееее, #Crazy #Crazy #Crazy изкефих се! Супер си е момчето! smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 534
Ами как мога толкова дълго не си говоря с вас? Докато работех като луда, акъла все ми беше във форума, чудех се за какво ли си говорите сега.... и ме беше много яд, че не мога да се включа. Като имах малко възможност ви четях, но само това! Вие сте страхотна компания!

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 ДА НЯКОЙ ГИ ХВАЩА ЛИПСАТА, ДАНО ДА Е ПО-УВАЖИТЕЛНИ ПРИЧИНИ, НО ВАЖНОТО Е ЧЕ ВИНАГИ ИМА ХОРА ВЪВ ФОРУМА
ЕЙЙЙ НЕ МОГО ДА ВИ СЕ НАРАДВАМ ТАЗИ ВЕЧЕР
НЯМАМ ВРЕМЕ ЗА СЛЕДОБЕДНА ДРЯМКА, ТА ЗАТОВА И СТИХОВЕТЕ ПООРЕДЯХА, ПЪК ВЕЧЕР КАТО МЕ ИЗХВЪРЛИ ИНТЕРНЕТА - И НЯКОЙ СТИХЧЕТА С ТЯХ И ВЕЧЕ НЕ МОГА ДА ГИ ВЪЗСТАНОВЯ, ТА ША ЗЕМА ПРИМЕР ОТ ПЕТКО ДА СИ ГИ ПИША  В КОМПА-В МОИ ДОКУМЕНТИ И ПОСЛЕИ ДА ГИ КОПИРАМ

# 535
   Дани, не заспивааайййй!  smile3503 smile3503 smile3503

# 536
И на мен ми прави впечатление как пие и кара. Както и ми направи лошо впечатление как си зарязаха бутилката в парка в предната серия.
Във връзка с кампанията за намаляване на тютюнопушенето е забранено в турски филми актьорите да пушат, поне за сериалите знам със сигурност. Но това пиене и после бясно шофиране по-лошо ми се вижда.

Съгласна съм с това.Аз съм върл противник на шофирането с алкохол в кръвта и това във филма прави лошо впечатление.
И да отбележим че карането след това е бясна скорост уж
Дори километража показаха 170-180  км\h!!!Не ги е срам !!!

# 537

Вижте тук нашите сладури колко са хубави!

# 538
  • Варна
Гледам еп.49- сега съм на част 11- ах, Харун какви хубави работи говори на Еда, докато тя спи... И как сладко я нарича- бебчо! Ай, направо се разтопих... smile3544

# 539
ХАРЕСВАТ МИ ВСИЧКИ ВАШИ СТИХОВЕ!!
АЗ НЕ УМЕЯ ДА ПИША,НО МОГА ДА ВИ ПРАВЯ КОМПАНИЯ....
http://vbox7.com/play:276bb4ba
ДАНО ВИ ХАРЕСА !

Общи условия

Активация на акаунт