САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 48

• 64 793
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • близо до морето
Радвайте се че изобщо сте я получили, аз нямах този късмет. 2 пъти ми я отказваха, после пробвах да пусна една на редовна цена и нея ми отказаха.  #2gunfire

# 16
  • Където е сърцето
И мен с тази калъфка и този код ми я намали на 10 евро ,но с доставка.Благодаря за снимката и така като гледам пише че е 700 гр.А иначе ако не ми я пратят ще ми върнат ли парите било и с ваучер?Мисля да се пробвам пък ако ми я пратят newsm78

# 17
И мен с тази калъфка и този код ми я намали на 10 евро ,но с доставка.Благодаря за снимката и така като гледам пише че е 700 гр.А иначе ако не ми я пратят ще ми върнат ли парите било и с ваучер?Мисля да се пробвам пък ако ми я пратят newsm78

Пробваи щастливка си,че ти се лови кода.А и Калъфките са супер.Поръала сам си от всички цветове Laughing

# 18
Реф.6131735 код.57207-машина за хляб

# 19
  • Пловдив
Това дали може и ако да - как - да се намали http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt.aspx?productid=324175428&a … =1&pos=11_n_n .... Нещо не успявам каквото и да правя.

трудно ще успееш,има знак Спрт,а за тези артикули има адски малко кодове и поне скоро не съм чула с нещо да се намаляват  Peace

Аз пък ще призова (макар че и това е Спам ) за по-малко по -тези намаление,вече усещам че се "започва" все пак 3 страници за няколко часа и само 4 нови кода  Naughty

А Змейчето,Евка и Бубето си знаят че са ЗЛАТНИ   bouquet

# 20
Използвах кода с чантата и от двата си акаунта, а искам да купя тази фанелка http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-imprime-ras-de-cou-2-color … mp;sizecode=00006
Някой ще пробва ли дали цената се влияе от кода???  Praynig  И ако някой иска да ми я поръча ще съм много благодарна, че ако направя трети акаунт ще трябва и друга карта да пълня..............

# 21
Алекс22, знакът Wink Няма да стане, може и да се е повлиявала преди от кода за изотермичната чанта, но сега с чантата Софи няма да стане.  Confused

п.п. Нели, кръглите цени не се влияят от код, освен кода при покана на приятел, където остава доставката от близо 6Е Wink
Пробвай се да ползваш единствено от кодовете за БД...друго няма да стане!

# 22
код за кръглите цени някакъв?  Whistling Whistling Whistling

# 23
Хайде и аз с въпрос за хебопекарната:Сложих калъфки и фурната, после вкарах кода и ... се намали на 10 Е, но отгоре  имам ЛОША! червена удивителна! и следния надпис :         Pour bénéficier de l'offre parrainage, veuillez vous identifier. newsm78,Което гугъл превежда така: За да отговарят на изискванията за офертата за спонсорство, моля влезте Thinking
Как да го тълкувам, къде да влизам и кой да спонсорирам??
Да рискувам ли да валидирам?Моля за мнение!  bouquet

Момичета , не стана!3 пъти  ми искаше да се лигитимирам и - не дават французите!Благодаря за инфото на тези, които се отивам отзоваха!Сега тръгвам за пощата- ще взимам 2 поръчки.Дано да има код от фактура !
Успешно пазаруване!

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 09:14 от penze

# 24
Хайде и аз с въпрос за хебопекарната:Сложих калъфки и фурната, после вкарах кода и ... се намали на 10 Е, но отгоре  имам ЛОША! червена удивителна! и следния надпис :         Pour bénéficier de l'offre parrainage, veuillez vous identifier. newsm78,Което гугъл превежда така: За да отговарят на изискванията за офертата за спонсорство, моля влезте Thinking
Как да го тълкувам, къде да влизам и кой да спонсорирам??

Да рискувам ли да валидирам?Моля за мнение!  bouquet

просто премини на следваща стъпка и се индефицирай. и при мен така стана Simple Smile

# 25
Получих си поръчката от 01.06, която бях пуснала с кода за нови клиенти и подарък - завивката за двама. Като подарък обаче ми изпратиха МР4, а много й се бях навила на тази завивка. Предположих, че са им свършили и са започнали да раздават каквото има. Обаче в другата тема имаше жена, която сподели, че е получила завивката с поръчка след 01.06., което пък значи, че може и да са заредили някакви завивки ... newsm78
Интересувам се дали има и други, получили завивка с юнска поръчка - ако е така, ще пусна пак поръчка с другия акаунт за тая пуста завивка, само дано не ми пратят поредната МР4  #2gunfire

Машината за хляб   - успях да я поръчам, но все още не се знае дали ще я получа. Що се отнася до самата поръчка обаче - работата  при мен стана само от чисто нов акаунт, от който не бях правила никакви поръчки, и при визуализацията на старата кошница.
А тези, на които са я отказали -  получихте ли преди това потвърждение на поръчката си и в кой момент ви изпратиха съобщение, че няма да я получите и ви изпратиха чека?

# 26
Рискуваме пак да напълним темата с прословутата хлебопекарна, затова се включвам да отговоря на последния въпрос и да преключим с въпроса!
Аз получих фактурата на имейл, всичко беше нормално, хлебопекарната беше вписана. Цялата сума по фактурата изтеглена. След 1месец в суивито се появи съобщение за отказан артикул за хлебопекарната и след още 20 -тина дни получих ваучер по пощата за надвнесената сума. И при мен акаунта беше чисто нов. По същото време във форума писаха, че са я получили. Така че въпрос на късмет
Успех на всички в пазаруването!
По едно   Coffee   за събуждане!   bouquet

# 27
  • Smolyan
Привет  Simple Smile
Момичета немога да намаля тази тениска http://www.laredoute.fr/vente-polo-raye-manches-courtes.aspx?pro … mp;sizecode=00004, не става с 51179  Embarassed не е Нувоте  Rolling Eyes
Този код го получих в колета 72133 дава 40% намаление на Pret-a-porter и П/Л2010.

# 28
  • София
Здравейте, дано не пълня темата със спам , знам , че кръглите цени не се намалят , но това е от нова колекция http://www.laredoute.fr/vente-joggers-basses-enfant-garcon.aspx? … mp;sizecode=00026 има ли код , с който да се намали ? Rolling Eyes

# 29
  • Където е сърцето
23493 намаление 30 евро от craquer sur nos collections
prêt-à-porter et déco et pour tester nos services en toute sérénité…Тоя Гугъл нищо не ми превежда както трябва.Преведете аз ще редактирам после.

Общи условия

Активация на акаунт