САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 48

• 64 860
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
момичета здравейте,имам пусната поръчка с хлебопекарната,поръчката дойде,но без хлебопекарната с фактура от 21.06,пристига на 01.07 колко още трябва да чакам,като във фактурата ми пише че пратката ми се състои от два колета.да им пиша ли или да изчакам още,БЛАГОДАРЯ/сигурно се повтарям,но нямам търпение за тази хлебопекарна/.Кои е този код за приятели,извинявайте ако не сем го видяла.

# 646
Здравейте,извинявайте ако вече сте го обсъждали,прочетох само последните няколко страници ...
тенджерките вече не ги ли дава като подарък - 40193 не ми го признава, има ли някакъв друг код за тях?

# 647
  • Пловдив
Лилия,това го виждам за пръв път.Но забележи ,че в кошницата не ти ги изписва с двете цени ,а само намалената,което е супер странно,но си е далавера макар и за в момента

# 648
renydent, не е само за спорните стоки ... на много от стоките като се добавят в кошницата изписва вече намалената цена ... (поне при мен) и с кода се намалява още повече Wink Далаверка , да видим до кога Wink

# 649
  • София
Далаверка , да видим до кога Wink

Дотогава,докато има кръгли цени и кодчета от покани  Wink

# 650
60348
20 от 75 евро за нова колекция + подарък sac glossy

НА някой,ако му попадне 20/30 за нова  колекция да пише  Praynig

60356-този май е 20 от 50  Peace

# 651
  • Пловдив
Ами тва е,който като мен си знае че не е ставало,дори и не опитва.Браво на Лили че сподели

# 652
Момичета опитвам се да си пусна поръчката с този код 51179 но не ми дава БД,само подарък.Какво трябва да сложа в кошницата ми , че да ми се улови? newsm78

# 653
Момичета опитвам се да си пусна поръчката с този код 51179 но не ми дава БД,само подарък.Какво трябва да сложа в кошницата ми , че да ми се улови? newsm78
сложи една калъфка с код 9554327 за 1.12е и трябва да стане

# 654
monic  bouquet-хиляди благодарности.стана Hug Peace

# 655
Момичетаааа, направих си втора поръчка от ларедута, но още първата не ми е пристигнала. По-горе ми казахте да имам търпение, че стоките с намаление се обработват по-бавно. Ок, чакам си. Обаче друго ме притеснява.

При първата поръчка, плащането в пей пал ми стоеше на pending няколко дни, после даде completed и всичко уж ок.

Сега пак,  при втората поръчка вече 4-ти ден стои на pending.... Някой има ли идея защо се получава така?
/Междувременно си поръчвам и други неща с картата, от други сайтове, минават си без проблем, има пари в сметката  newsm78

# 656
  • Пловдив
Защото не си теглят парите веднага.  Peace

# 657
  • София
Друг код за хлебопекарната освен 57207 има ли? Вчера ми се хвана без подарък, а днес е с неналичен подарък  Crossing Arms
Ако сложиш нещо от албанците,няма да има подарък и така можеш да пуснеш поръчката.

Ще споделя и новия код и реф.№ на хлебопекарната-този път първо я поръчах,стискайте палци да ми я пратят най-накрая!!! Mr. Green
815 4074-реф.№ на машина за хляб,код-50164

Поздрави и от Ани,акостираха благополучно и те днес на големия гьол,отивам на вечеря... Hug

Код 61220 -30% от предпочитан артикул и -20% от останалото + подарък- le service bols à soupes + БД за колекция Е/З 2010
Размери на купичките-диаметър-11 cm,височина-6см-цвят- (2 chocolat et 2 taupe rosé) и 6 лъжички-11см.

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 20:07 от Evа

# 658
  • Пловдив
renydent, не е само за спорните стоки ... на много от стоките като се добавят в кошницата изписва вече намалената цена ... (поне при мен) и с кода се намалява още повече Wink Далаверка , да видим до кога Wink
[/quote
E сега пробвам и не става50121 със двете посочени от Лили неща
Оф пак блея-стана .Искам якето ама този анцуг то имам,ама като сложа друго и не лови-ще търся сега.

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 21:05 от renydent

# 659
има ли активен код за прикс верт newsm78

Общи условия

Активация на акаунт