САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 48

• 64 864
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
От снощи на акаунт, на който не съм използвала всички кодове и си се ловяха.....сега не иска да се хване нищо  Shocked какво направих тея хора? Някой има ли го този проблем Sad

# 631
Пробата показва това (дори при артикули само от албанци и кръгли цени).
63525, 51179,  50121,57592,46000, 59315, 59307 подаръци разни

47627 БД
40215 подарък + Бд който не го е използвал Sad

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 10:59 от ronisum

# 632
  • София
Току що пуснах поръчка с код 32468 БД

# 633
  • София
Пробата показва това
63525 подарък
51179 подарък
50121  подарък
47627 БД
40215 подарък + Бд който не го е използвал Sad

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Бд ми се хвана Hug...свърши сакото докато чакам, ама карай  Mr. Green

# 634
Никой код 20/29 или 20/33 с БД не ми се лови.Има ли актуален сега?

# 635
Моля ви за съвет, защото нямам опит  Rolling Eyes  
Поръчката ми е над 30Е , а нито един от кодовете за БД за над 30Е не сработва - приема кода, но не маха стойността на доставката.  Каква може да е причината?

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 11:25 от irina79

# 636
Здравейте!
За първи път пиша, но чета редовно много теми. Вчера получих хлебопекарната. Тъй като моделът е различен от този, за който има информация във форума, искам да питам има ли момичета, които също са получили тази машина за хляб и какви инструкции ползват. Мoделът е XBM 1129. Благодаря предварително и се извинявам, ако въпроса не е за тази тема.

# 637

Здравейте!
За първи път пиша, но чета редовно много теми. Вчера получих хлебопекарната. Тъй като моделът е различен от този, за който има информация във форума, искам да питам има ли момичета, които също са получили тази машина за хляб и какви инструкции ползват. Мoделът е XBM 1129. Благодаря предварително и се извинявам, ако въпроса не е за тази тема.
    Da popitam ...ot koq data ti beshe porychkata???

# 638
Момичета опитвам се да си пусна поръчката с този код 51179 но не ми дава БД,само подарък.Какво трябва да сложа в кошницата ми , че да ми се улови.Благодаря Ви предварително.  bouquet

# 639
  • София
Бързам да се похваля, днес получих машината за хляб и съм много щастлива!  Laughing Не съм я пробвала още, дано всичко да й е наред, че не бързам да се радвам, докато не изпека един хляб.
Поръчката ми беше от 23-ти, на фактурата гледам, че са ми я изпратили на 24-ти и странното е, че дори втората част от поръчката още не ми е дошла, ама най-важното е тук Simple Smile Тогава я пуснах с онова зеленото чекмедженце, но не на центова цена, помня че Ева го беше поръчала, и точно си мислех, че ще ми излезе златно чекмедженце. Трябвало е и тото да пусна на 23-ти  Wink

# 640
mam4e_81
от 24.06.2010. Поръчах я с код 57207, калъвка и подарък часовник. на 5.07 са ми изтеглени парите от картата. Не съм получила още часовника и калъвката.

# 641
Бързам да се похваля, днес получих машината за хляб и съм много щастлива!  Laughing Не съм я пробвала още, дано всичко да й е наред, че не бързам да се радвам, докато не изпека един хляб.
Поръчката ми беше от 23-ти, на фактурата гледам, че са ми я изпратили на 24-ти и странното е, че дори втората част от поръчката още не ми е дошла, ама най-важното е тук Simple Smile Тогава я пуснах с онова зеленото чекмедженце, но не на центова цена, помня че Ева го беше поръчала, и точно си мислех, че ще ми излезе златно чекмедженце. Трябвало е и тото да пусна на 23-ти  Wink
Bubble79 като намериш инструкции за хлебопекрната, за да сготвиш, би ли споделила моля те, че аз сега си я гледам вкъщи и понеже не съм на ти с френския нищо не мога да я направя. Дори на аглийски да са пак ме устройва, само да не са на френски.

# 642
Друг код за хлебопекарната освен 57207 има ли? Вчера ми се хвана без подарък, а днес е с неналичен подарък  Crossing Arms

# 643
  • Пловдив
Момичета опитвам се да си пусна поръчката с този код 51179 но не ми дава БД,само подарък.Какво трябва да сложа в кошницата ми , че да ми се улови.Благодаря Ви предварително.  bouquet
Пробвай да сложиш нещо мнооого евтино от основния сайт-да не е от албанците-например калъвка

# 644
  • София
Трябва мнооооооооооого да държиш на нещо за да го поръчаш с този код-не е от най изгодните,или да е нещо което не се намаля с останалите кодове.Просто сега заради намалението няма такива,но преди 30,06 имаше достатъчно.Така че ако не е нещо спешно търпение му е майката

Намали ми суитчър на адидас, от спортния сектор, където по принцип трудно става, той беше от сто и нещо намален на 55 и ми го направи кода на 25 евро, в същото време с подарък сакове Hug

да интересно и аз с този код като си пробвах намаля не от първоначалната а от вече намалената цена и то от спорт нова колекция и дефакто като си добавиш и доставката то е пак на сметка
eto примера
http://www.laredoute.fr/vente-jogging-enfant-fille-et-garcon.asp … ross%20sell%20pdp
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-a-capuche-enfant-fille.asp … ross%20sell%20pdp
с код 50121 стават на 34,35 евро всичко с доставката

Общи условия

Активация на акаунт