САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 48

• 64 866
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Къде гледате за тези кръгли цени,на мен не ми се отварят нещо

# 616
Това не може да се намаля повече, нали така?  Hughttp://www.laredoute.fr/vente-blouson-femme-en-cuir.aspx?product … mp;sizecode=00036

Също и това?
http://www.laredoute.fr/ventedefault.aspx?productid=324177202&am … mp;sizecode=00034

За второто поне няма ли начин?
М/у другото досега успявам само да махна доставката и да си сложа подарък, но не съм успяла нито веднъж да смъкна цена  ooooh! защо така?

# 617
Успях!
За пръв път.
От 55 евро, стана на 25, че и подарък имам сак, само доставката не се маха  hahaha

# 618
Успях!
За пръв път.
От 55 евро, стана на 25, че и подарък имам сак, само доставката не се маха  hahaha

И това с кой код го постигна?Момичета,като имате някакъв успех,напишете и кода поне та да не се налага да се връщаме назад да го търсим Peace!
Благодаря   bouquet!

# 619
  • Пловдив
Успях!
За пръв път.
От 55 евро, стана на 25, че и подарък имам сак, само доставката не се маха  hahaha

Обикновено кодовете 30/55 и други подобни не дават БД.Не знам какво си намалила просто казвам за да не се мъчиш за БД

# 620
Да с 20/55, от тук го взех, последните страници беше някъде  newsm78
Ще погледна точно.
Изтрих си поръчката и изчезна.
Просто тренирах снощи  Hug

# 621
Ето този: 30/55 50121
Предполагам че всички сте много в час, аз съм новак още там, само тренирам още или докато пусна, нещата свършват и се притеснявам като свърши, а парите се вземат после какво newsm78
Само искам да кажа, вие сигурно го знаете, но за всеки случай, когато търсиш код за определено нещо , трябва да гледаш не намалената цена, а редовната , която е задраскана, в/у нея повлиява кода.

# 622
  • Пловдив
Трябва мнооооооооооого да държиш на нещо за да го поръчаш с този код-не е от най изгодните,или да е нещо което не се намаля с останалите кодове.Просто сега заради намалението няма такива,но преди 30,06 имаше достатъчно.Така че ако не е нещо спешно търпение му е майката

# 623
Трябва мнооооооооооого да държиш на нещо за да го поръчаш с този код-не е от най изгодните,или да е нещо което не се намаля с останалите кодове.Просто сега заради намалението няма такива,но преди 30,06 имаше достатъчно.Така че ако не е нещо спешно търпение му е майката

Намали ми суитчър на адидас, от спортния сектор, където по принцип трудно става, той беше от сто и нещо намален на 55 и ми го направи кода на 25 евро, в същото време с подарък сакове Hug

# 624
Не обърках се, редовната му цена беше 55 Peace
Беше без намаление , редовна цена.

# 625
  • София

Намали ми суитчър на адидас, от спортния сектор, където по принцип трудно става, той беше от сто и нещо намален на 55 и ми го направи кода на 25 евро, в същото време с подарък сакове Hug

да интересно и аз с този код като си пробвах намаля не от първоначалната а от вече намалената цена и то от спорт нова колекция и дефакто като си добавиш и доставката то е пак на сметка

# 626
  • Пловдив
Погледни пак,кода намаля от ненамалена цена.И никога от намалената.

# 627
  • на Мелмак
момичета,извинявам се за въпроса,но къде мога да видя кафявите куфари

# 628
аз на 27ми пуснах поръчка с кода за кафевите куфари, така че като ги получа ще кача снимки. надявам се да е скоро

# 629
Nqkoi skoro polu4il li e hlebopekarnata. Az si polu4ih samo kyrpite i edni potnici koito bqha zaedno s neq, no vyprosnata hlebopekarna q nqma.Nikade ne mi pishat 4e q otkazvat.Pory4kata mi e ot 17.06....

Общи условия

Активация на акаунт