САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 48

• 64 875
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Момичета,опитвам се да намаля PRIX VERT,но нищо не ми хваща. Някой може ли да помогне и да каже някой код за намаляне на тази чанта: http://www.laredoute.fr/vente-sac-bowling.aspx?productid=3241835 … mp;sizecode=99999

Тя е колекция есен зима 2010/2011 и е от спортния сектор, почти никакъв шанс за намаление

Мерси за отговора:)

# 601
Може да ми е тъп въпроса, но все пак ще попитам Embarassed Кръглите цени могат ли да се намалят с кодове? При мен не става, но дали е така по принцип

# 602
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Може да ми е тъп въпроса, но все пак ще попитам Embarassed Кръглите цени могат ли да се намалят с кодове? При мен не става, но дали е така по принцип

При никой не става

# 603
23493 http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d2c352f00097e9c7e5

Ако правилно съм разбрала, БД при поръчка над 30Е

anny, за прословутите 20Е чек (подарък, квото е там) Нъл и на мен ми е проблем!!!
При мен пише същото
http://prikachi.com/images/500/2299500B.jpg

Според едното обяснение (дошло с мейла за 5Е) след като поканения вземе поръчката си от пощата - тогава ние трябва да получим чек за 20Е (поне от нескопосания превод на бат Гугъла - това разбрах аз!)

Цитат
P.S. : Je vous rappelle par ailleurs, que si Lubomirov Spasimir passe une première commande sur laredoute.fr avec son chèque cadeau de 10€ et a retiré et payé son colis, vous recevrez par la suite un second Chèque Achat de 20€.
Цитат
PS: Аз също ви напомня, че ако Любомиров Спасимир парола laredoute.fr на първия ред с подарък му от 10 € и се оттегли си пакет и платен, след това ще получите второ проверка на 20 € Купи.

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 22:15 от Славчето

# 604
Слави, то май в другата тема Емчето (простете, ако бъркам имената), каза дори за 25 Е бил чекът...то е и така де, нали 5 печелим уж при регистрацията на "приятелят" и още 20  Laughing а на 1 път дали няма да може да си ги ползвам...ще взема аз да спретна 1 писмо питане.
 ooooh! Парадоксът е, че баш тия покани ги направих от на мъжО акаунта (не, че той знае, че има акаунт  Laughing ) и сега той има 2 чека за по 20 Е  Joy чак му завидях.

Ще взема аз другата седмица да драсна 1 писмо и да разпитам, аджеба как да си ги уползотворя Wink

..а тия как ще разберат, че "приятелят" си е получил колета от пощата, като нямат ни проследяващ номер, ни нищо  Crazy

# 605
anny_, то тоя код за 5Е е пълна безмислица за нас при положение, че доставката е 6Е Wink а има кодове за БД. Иначе някъде (мисля в сайта с обяснения за ЛР) четох, че те можели да проследяват колетите ... ама ние не можем.

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 22:44 от Славчето

# 606
Ааа само 5 не щЪ, да ми го свържат в едно с 20те  Laughing
Това за проследяването на доставката ми харесва..ми може и да ни огрее да поръчаме нещо зимно през август-септември  Grinning

# 607
Ох и аз го чакам тоя чек - anny_ там дето си показала и на мен ми излиза, че трябва да имам, ама нътс  #Cussing out. Ще видим като приятелката получи поръчката... ooooh!

# 608
запис на най-новия фен на ла редут. почвам първо да 4ета.

# 609
  • София

Може само с тези от поканите за 5 и 10 евро.Ето моята поръчка от днес с кръгли цени с кода за минус 10 евро Crazy

..а тия как ще разберат, че "приятелят" си е получил колета от пощата, като нямат ни проследяващ номер, ни нищо  Crazy
Ани,понеже трябва да се потрудим,за да си заработим 20-те евро,изискването е да изпратим снимана или сканирана фактурата от получената пратка на "приятеля" като доказателство.Така ще разберат.Не знам за тази година да не са измислили обаче нещо ново...

# 610
Аз пратих покана на майка ми, регистрирах я и поръчах от нейния акаунт с кода за 10Е. Да се надявам ли на 20Е Mr. Green На различни адреси сме ама платих през моя пейпал

# 611
Еми, ама те няма ли да видят, че аджеба имената на "приятелите" и канещия са близки  Blush
Всъщност аз смятам да ги цаня за брат`чеди  Laughing

# 612
Еми, ама те няма ли да видят, че аджеба имената на "приятелите" и канещия са близки  Blush
Всъщност аз смятам да ги цаня за брат`чеди  Laughing
Laughing
При мен е с приятелка случая Wink

# 613
Момичета,някъде из темата прочетох,че има код 20/29 за колекция 2010/11г.  но не го намирам на първата страница. Има ли всъщност такъв код или няма???

# 614
Мелиса, няма Wink има 20/70  Shocked трай де, къде ще ги носиш тия есенни дрехи  Hug
Има 30/55 50121 остава и да ти намали, че аз бях пробвала с 2-3 неща и не ги харесА.  ooooh!

Вили, късметлийка, ама пък аз мога да лъжа достоверно  Laughing само да реша, че ми се занимава.

Общи условия

Активация на акаунт