САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 48

• 64 883
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Да се разпиша пак за кода, ако всъщност не сте го усетили вече Wink
Това от сутришните проби, сега не съм пробвала.
Излиза ви червения надпис за ползван вече код или невалиде или там каквото е, не знам какво пише, знам само, че кода не вАжи в тази ситуация....ми бъгясъл им е сайта пак. Същото ми се получи на 2 пъти одеве с новия акаунт, пресно регистриран 20на мин по-рано, първо сложих кода - нп, после почнах да пробвам дали други кодове хващат, кой да, кой - не и накра яси върнах кода от 10Е ...хА! не става, даде ми невалидност, сложих, махнах по някой и друг артикул, излезнах, влезнах и се оправя, така че това е вариант!

sasi6  Close за съжаление да, за да ти се задейства кодът и да намали машината трябва да сложиш и друго нещо без значение какво. Иначе вкарваш кода и машината си стои 65Е Wink
Другото би било екстра - поръчваш - пращат, всичко е ОК, не пращат - връщат парите - пак ОК, но неее...измислили са го гадно  Laughing
Номерът е да си харесаш нещо евтино/ценно, което да си заслужава цената с доставката.
Примерно вървежна блузка/панталонче от 1Е на Чемпион, тя така и така е била над 30-40Е, като се изръсиш 15на лв няма да те е мн яд, от тук пак за толкова би я взела. Или пък някакви обувки и т н  Peace

# 586
код 32468 БД при поръчка над 30 Е

# 587
29831 БД над 60 Е

# 588
Може ли някой код да ми дадете за БД обаче да го хваща Simple Smile Благодаря предварително

# 589
Мили, дами, искам да ви благодаря за темичката и за помощта, която оказвате на всички.

Нова съм в ларедута, но с ваша помощ успях да си направя вече втора поръчка. При първата ми хвана един от кодовете от първата страница за БД, даже + подарък; при втората - в един от предишните ви постове кода успя да го приеме.  newsm78 Laughing

Аз искам само да попитам /ще ме извините, ако някъде назад вече се е дискутирало това/, за колко време горе долу ви пристигат нещата?

Поздрави на всички   bouquet

# 590
  • Сандански
Мили, дами, искам да ви благодаря за темичката и за помощта, която оказвате на всички.

Нова съм в ларедута, но с ваша помощ успях да си направя вече втора поръчка. При първата ми хвана един от кодовете от първата страница за БД, даже + подарък; при втората - в един от предишните ви постове кода успя да го приеме.  newsm78 Laughing

Аз искам само да попитам /ще ме извините, ако някъде назад вече се е дискутирало това/, за колко време горе долу ви пристигат нещата?

Поздрави на всички   bouquet
Обикновено 10-15 дни...но по намаленията се бавят може до 7 седмици Mr. Green

# 591
момичета според вас тази рокля дали има шанс да я намалят още или да не се надявам.http://www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324143529& … e=1&pos=3_n_n

# 592
# 593
Обикновено 10-15 дни...но по намаленията се бавят може до 7 седмици
А каква е логиката да се бавят ако са с намаления повече от обикновено?

# 594
Как може да насмогнат на вс през намаленията за времето през,което обикновенно го правят все пак се пазарува много повече и от там се забавя.Въпреки че тези намаления лично мен ме разочароват не им се ще да дават нещатата за без пари   Crazy
А за рд код за какъв подарък пращаха за часовниците ли,че моя скоро наближава и да знам дали си заслужава да го чакам   bouquet

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 18:50 от {5q}

# 595
Понеже пуснах поръчка с код за подарък кафявата дамска чанта и ми я даде налична. Знаете ли дали наистина я пращат и тези, които я имат какво им е мнението за нея?

# 596
пак да питам, направих си трети акаунт да използвам код за покана, но се сетих че май имаше ограничения за разплащане с една и съща карта. Мога ли да платя със същата карта с която плащам и на другите 2 акаунта?

# 597
  • София
код 32468 БД при поръчка над 30 Е

Действа.

# 598
  • София
Момичета,опитвам се да намаля PRIX VERT,но нищо не ми хваща. Някой може ли да помогне и да каже някой код за намаляне на тази чанта: http://www.laredoute.fr/vente-sac-bowling.aspx?productid=3241835 … mp;sizecode=99999

# 599
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета,опитвам се да намаля PRIX VERT,но нищо не ми хваща. Някой може ли да помогне и да каже някой код за намаляне на тази чанта: http://www.laredoute.fr/vente-sac-bowling.aspx?productid=3241835 … mp;sizecode=99999

Тя е колекция есен зима 2010/2011 и е от спортния сектор, почти никакъв шанс за намаление

Общи условия

Активация на акаунт