САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 48

• 64 904
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Аз пъ като имам пари, съм решила на нов акаунт, ако не окапе пекарната съвсем до тогава, да я поръчам, да я платя, но да дам френски адрес - е те така мисля, че може и да я получа. Или грешни планове кроя? Mr. Green

# 571
  • До хладилника, който обичам
С френски ще стане, щом имаш кой да ти я прати после Simple Smile

# 572
  • София
Това ли е най-ниската цена, на която могат да се купят тези http://www.laredoute.fr/vente-basket-snice-bebe-garcon-et-fille. … e=1&pos=8_n_n
Благодаря!

Тази покривка дали я е получавал някой http://mamaevinka.snimka.bg/hobby/snimki-lr.412224.19345792
Чудя се дали си струва цената на доставката newsm78

# 573
Благодаря на всички ви за отговорите  Peace

# 574
  • София
Аз пъ като имам пари, съм решила на нов акаунт, ако не окапе пекарната съвсем до тогава, да я поръчам, да я платя, но да дам френски адрес - е те така мисля, че може и да я получа. Или грешни планове кроя? Mr. Green
Дано да имаш кой да ти я донесе на крак,че ако трябва по пощата да ти я пратят от там,ще ти излезе над 37 евро(само пощенските),сигурна съм в това!  Mr. Green

# 575
  • Там....където всичко е възможно ....
Ще бъда благодарна ако някои ми даде линк към електронния вариянт   bouquet
В сайта на Вени ги има каталозите, линк кьм него има в пьрвия пост на другата тема.  Hug
П.П. Сори, но нета ми е ограничен и не ми се "хаби" да ти дам направо линка.  Embarassed
[/quote]

Благодаря ти много Heart Eyes

# 576
Дано да имаш кой да ти я донесе на крак,че ако трябва по пощата да ти я пратят от там,ще ти излезе над 37 евро(само пощенските),сигурна съм в това!  Mr. Green
Абе нека видя дали ще стане врътката както я мисля. Зет ми е там, имам и приятелка, обаче за нея не знам дали ще си идва скоро. Не ми беше включвал пилешкия мозък, че може и така да стане - ако работи схемата ще се поФаля. Там на един адрес няма как да я получат няколко акаунта, иначе щяхме да извъртим франсетата дружно.

# 577
 hahaha Скоро май не съм писала нещо за кодовете при покана от приятел, та пак да почна  Joy
Преди малко видях, че за разлика от 2мата други, които съм поканила и а направили поръчката с кода за 10Е по-нататък във времето след поканата, т.е. не им е първа поръчка, но последния поканен е ползавл в 1вата си поръчка 10Е код и с/у него пише за тоя "мой" прословут чек от 20Е:
http://prikachi.com/images/352/2297352m.jpg
Но това е пак да пиша и да сейвам до някоя си стъпка поръчката и т н ли или нещо а чакам на хартия като писмо (мечтая си рано-рано просто  Laughingnewsm78

# 578
  • София
Хаха,Ани,поискай им направо 25 евро,като задържиш мишката без да кликваш върху зеления надпис Filleul actif излиза надпис за 25 евро  hahaha Ако има как да ги направим и 30,няма да е зле  Joy

# 579
Сега сутринта някой пусна ли поръчка с код, защото ползвах калъфките и 51179 L ли както там беше, даде ми БД и после на стъпка плащане не ми даде да продължа  newsm78 Та се чудя нещо кодовете ли паднаха, или проблемът ми е във ваучера  Cry

# 580
да попиткам едно в-сче,може ли,може ли??

защо ли newsm78 кода с 5 те евро от покана вообще не ми се лови,а отгоре като капак ми "казва",че ме ми бил пратен лично или там каквото е,че кода е личен.

# 581
Йоана, а поканеният от мейла, който получи като покана от теб ли се е регистрирал? Само тогава се получават кодовете и от двамата.
Виж как тр да ти показва в страницата, че имаш код за 5Е в горния ми пост снимката/линка.

...уфф пак ми забива нещо, но можеш да видиш дали при теб  е така тук: http://www.laredoute.fr/Sponsorship/Sponsorship.aspx
и после даваш в дясно зеления бутон и там трябва да пише имената на поканените  Peace

иии...ако се каниш сама Wink при влезане и регистриране на другия е трябвало да излезеш от акаунта си, ако е даден да се запомня автоматично в браузера.

# 582
поканения се регистрира от мейла, след което аз получих кода за 5 евро,а той все още не е получил своя за 10,но на мен при въвеждане на кода ми казва,че не ми епратен лично или там каквото беше,че кода не е за мен

# 583
Аз имам два чека по 5 Е, но не съм ги ползвала. Има ли някакъв номер, или де да знам какво, ако го закъсам с кодовете поне тях да ползвам? Rolling Eyes

допълвам  32 158 БД над 30 Е

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 14:48 от Чаено момиче

# 584
1. Има бутон , така че спокойно един пост може да се допълни Wink
2. За хлебопекарната се пише на всяка 3та страница, късмета си е като от тотото, никой не дава гаранция, всеки си поема риска да си купи нещо струващо 1-2Е за тази му цена и да си плати доставката.
3. Най-важното, хлебопекарната никога не я пращат заедно с поръчаното с нея. Тя е отделен колет. В Суивито, ако си погледнеш където трябва се вижда как поръчката ти е разделена на 2 части - 1 - пекарна 2- другото.
 Peace
А задължително ли е да поръчаш друго заедно с нея и какво?

Общи условия

Активация на акаунт