САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 48

• 64 904
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Сандански
Някой може ли да ми даде раф.номер и код за машината за хляб на 10 евро. Прочетох почти цялата тема но не можах да го открия
Машината за хляб е с реф. номер - 613-1735  Peace

# 556
Някой може ли да ми даде раф.номер и код за машината за хляб на 10 евро. Прочетох почти цялата тема но не можах да го открия

Мерси много! А знаеш ли с какъв код се намалява или да пробвам т даденитена 13 стр

# 557
  • Плевен
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=95a59d5dfadf346952
бд над 30евра-до 31.01.2011-32158  bouquet

# 558
  • Сандански

Мерси много! А знаеш ли с какъв код се намалява или да пробвам т даденитена 13 стр

Намаля се с код: 57207  Peace

# 559

Намаля се с код: 57207  Peace

при мен се хваща,т.е става 10 е и доставка 5,95 общо за 15,95 за около 35 лв ще излезе
но друг е въпросът дали ще я пратят

# 560
  • Стара Загора
Някой има ли електронен каталог на дамската колекция която върви на разпродажба сега.Има една риза която е намалена на 50% обаче е със СОЛДЕС и не се намаля.Та се чудя ако я вкарам в кошницата от каталога дали ще се намали Thinking

Ще бъда благодарна ако някои ми даде линк към електронния вариянт   bouquet
В сайта на Вени ги има каталозите, линк кьм него има в пьрвия пост на другата тема.  Hug

П.П. Сори, но нета ми е ограничен и не ми се "хаби" да ти дам направо линка.  Embarassed

# 561
Аз пуснах хлебопекарната с една тениска и чак днес получих ама само тениската ми дойде.Само за една тениска платих 18 лева----6 лв.ми е тениската и доставката 12 лв.ХЛЕБОПЕКАРНАТА НЕ МИ Я ПРАТИХА .И едва ли ще ми я пратят.

# 562
А знае ли някой ако искам да питам нещо в ларедута ,как става това?

# 563
1. Има бутон , така че спокойно един пост може да се допълни Wink
2. За хлебопекарната се пише на всяка 3та страница, късмета си е като от тотото, никой не дава гаранция, всеки си поема риска да си купи нещо струващо 1-2Е за тази му цена и да си плати доставката.
3. Най-важното, хлебопекарната никога не я пращат заедно с поръчаното с нея. Тя е отделен колет. В Суивито, ако си погледнеш където трябва се вижда как поръчката ти е разделена на 2 части - 1 - пекарна 2- другото.
 Peace

# 564
И аз как да разбера дали ще дойде хлебопекарната.Каво трябва да пише

# 565
 Wink Че другите неща, които пристигат как разбираш дали ще дойдат, Ма_ри6а  Grinning Никак. Платили сме си и чакаме, ако не дойдат до 7 седмици, почваме да мрънкаме по мейла за проблеми с поръчката, написан в първия пост на другата тема за лаРедут, че не ни е пристигнала поръчката. Тогава ни възстановяват порите по 3 начина:
1. ваучер, който да ползваш при следваща някоя си покупка при тях
2. Чек, който се молиш да не ти пращат, защото не е изгодно да се осребри
и 3. Ако си платила през ПП ти връщат директно парите в картата - най-добрия начин...тук не съм на 100% сигурна дали няма хора платили така и получили чек.

А дали ти е отказана машината можеш да провериш тук: https://www.laredoute.fr/Account/EmptyReimbursment.aspx
т.нар. МейнРейбусмент (френски грам не знам, кръщавам си ги как ми дойде думите  Joy да ме простят, франкофоните тук)...Та там ако имаш някакви си писани редове и зелен бутон, ей това:
http://prikachi.com/images/360/2296360Y.jpg
се радваш, защото не ти е отказано все още, но никога не е късно Wink
Ако там имаш табличка с редове и колони и пише нещо + цената на пекарната ...  Confused това е отказът и е упоменато по какъв начин ще ти се възстанови сумата...от горните изброени.

Та за сега стискаш здраво палци и чакаш, все пак машината е 7 кг кашонче, а по-тежките неща обикновенно идват дни по-късно от по-леките под 2 кг.  Peace

# 566
  • До хладилника, който обичам
И аз как да разбера дали ще дойде хлебопекарната.Каво трябва да пише
Не можеш да знаеш. Неслучайно там, откъдето си й взела кода, си пише, че "масово ги отказват"; няма на кого да се сърдите, като поръчвате нещо, за което предварително се знае, че шансът да го пратят, е много малък.

# 567
Не се сърдя на никого<ако така сте разбрали ,значе аз не съм написала нещо правилно.ИЗВИНЯВАМ се за което.

# 568
  • До хладилника, който обичам
Ако няма нищо в Реимбурса, чакаш до 6 седмици и се оплакваш. Ако не, преди това време - стискаш палци и чакаш, като всички Grinning

# 569
Аз какво писмо им бях писала преди 5-6 месеца...  Laughing Много искам пекарна, обаче чувам, че отказвате да изпращате подобни, защото не можете да осигурите гаранционно обслужване. Аз съм убедена в качеството на стоките, които продавате и знам, че няма да има проблем с хлебопекарната, затова моля ви да ми я изпратите и бла-бла в този дух, ама малко по-официално от сега пресъздаденото по памет.  Mr. Green Един вид исках да ми кажат "ама няма проблем, толкова сте готина и любезна, ще ви я изпратим", с което да ми се гарантира, че ще дойде.  hahaha
Отговориха ми това, което всички знаем. И по-добре, защото нямаше да сваля 12 кила /от писмото ми към тях до сега/, а да кача още покрай рупане на топ и мекъл леб.
Сори за спамчето, ама малко така за инфо на тия, които сега навлизат в материята.  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт