САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 48

• 64 874
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Много се извинявам за спама, но искам да поръчам артикул за 20 евро от аубанците. Предложете ми някой код за БД или ако мога със сакчето софи кой артикул да добавя. Ще съм страшно благодарна за помощта, защото може всеки момент да изчезне това, което искам и нямам време да чета цялата тема Sad Благодаря още веднъж.

# 721
  • Където е сърцето
Аз незнам от аубанците да се лови нещо с код 20/29.Най-много една БД да стане.

# 722
Много се извинявам за спама, но искам да поръчам артикул за 20 евро от аубанците. Предложете ми някой код за БД или ако мога със сакчето софи кой артикул да добавя. Ще съм страшно благодарна за помощта, защото може всеки момент да изчезне това, което искам и нямам време да чета цялата тема Sad Благодаря още веднъж.

Ами само няколко поста по-нагоре прочети поне  Naughty

Цитат на: ronisum в Сряда, 07 Юли 2010, 10:38
Пробата показва това (дори при артикули само от албанци и кръгли цени).
63525, 51179,  50121,57592,46000, 59315, 59307 подаръци разни

47627 БД
40215 подарък + Бд който не го е използвал Sad
51179 подарък + Бд, като се добави и калъфка с Н. 9554327 за 1.12е

# 723
http://www.laredoute.fr/vente-taie-d-oreiller-massai-4-coloris.a … =3&pos=10_n_n
ПРИ МЕН С ТАЗИ КАЛЪВКА СТАНА

# 724
стана, благодаря ви страшно много   bouquet Hug сега остава да ги пратят и да ги получа. страхотни сте !

# 725
SAC ANIS BEIGE - това ли е сак Софи? Може ли снимка, че търся чрез гугъл и не намирам Simple Smile

# 726
  • Пловдив
SAC ANIS BEIGE - това ли е сак Софи? Може ли снимка, че търся чрез гугъл и не намирам Simple Smile

А първия пост прочете ли? Tired

Бу
, и аз го забелязах това...много е досадно ooooh!

# 727
  • До хладилника, който обичам
Нещо интересно - не знам сам при мен ли е - като сменям акаунти, кодът, който съм въвела в един, автоматично се прехвърля на следващия акаунт (може и да не 'лови' там, но се прехвърля).

# 728

А първия пост прочете ли? Tired

Ще прочета, благодаря! И това е ориентир Simple Smile

# 729
Много е хубав сакът Софи. При положение,че сега имаме 3-4 ловящи кода,подаръците са на 1-ва страница(в снимки)

# 730
А с какви размери е сака? Много ли е голям? Някой знае ли дали наистина го пращат?

# 731
"сакът " софи ли?
пипната чанта за бебешки принадлежности(голяма е колкото чантите за количка). пращат,защо да не пращат?
направи 5-6 поръчки,за да си сигурна

# 732
"сакът " софи ли?
пипната чанта за бебешки принадлежности(голяма е колкото чантите за количка). пращат,защо да не пращат?
направи 5-6 поръчки,за да си сигурна

Ми не знам, защото чета сакчето Софи, и помислих, че е нещо голямо. А питах дали го пращат, защото нали вместо някои подаръци, пращат други. Както и да е...Мерси за отговорите и разбирането. Лека вечер Hug

# 733
  • До хладилника, който обичам
Подарих сак Софи на приятелката ми. Ползва го от примерно 5 месеца и взе лекинко да дава фира - прокъса се гумираното покритие вътре, например. Но - за 12 лв е екстра чанта Simple Smile и събира много.

# 734

Общи условия

Активация на акаунт