Жената зодия Риби 13

• 24 975
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
  • Burgas, Bulgaria
знаете ли къде е най-малко да отхвърлят татко за кредит-майка и предстои операция в Сф, а искат дарение до колкото разбрахме  Confused

# 586
Какво!?
Баща ти ще тегли кредит, питаш, къде има шанс да вземе....  newsm78
а в болницата за операцията на майка ти искат дарение....
Това разбрах аз.
Да ти споделя пресен опит. Оперираха моя близка преди две седмици. първо ходи при един, забравих му името.....известен беше.. та там трябваше да плаща, освен че те самите го минават по клинична пътека..../ Тя е отишла в Токуда. Там, за същата операция, пак специалисти я оперираха, не са й взели лев...... Това е в общи линии.

# 587
  • до една звездичка
знаете ли къде е най-малко да отхвърлят татко за кредит-майка и предстои операция в Сф, а искат дарение до колкото разбрахме  Confused

За операция в Св. Екатерина ли става въпрос?

# 588
  • Burgas, Bulgaria
не при доц.Попова-в онкологията ....искали 900лв. избор на екип, което било като дарение...обаче освен тази операция ще има още една на гръбнака ...а и разходи ще има доста  ...... майната им да се оправи тя ......
оф момичета от мухата стана слон....личната и казваше ,че има шипче, а се оказа , че трябва да и махнат матката, а  на гръбнака има жестока дискова херния от която крака и рамото и са със сантиметри по-малки от другите ......  ooooh!
Луни-да татко иска да тегли кредит, но от Джет днес го отхвърлиха..не знаем защо..той е държавен служител........

# 589
Ами може и по-добре да е станало така, че от джет са го отхвърлили.... Знам, че в ДСК по-лесно дават, още повече щом е държавен служител.
Скоро свекървини ми проверяваха за кредит там. до определена сума - мисля че беше десет хиляди свекър ми можеше да изтегли и без поръчител, само въз основа на пенсията му.... Може да се чуем на скипето, Миме. Явно на всички ни е тръгнало с тия болести....  Confused Надявам се ти поне да си добре. Гуш! Мятам се на коня за Пламко.

# 590
  • София
Миме зависи за колко пари става на въпрос,ако искаш мини на скайпа да си попишем  Hug

# 591
  • София
Миме, и аз съм кандидатка за разговор по скайп.
Нещо  newsm78

# 592
Честит именник на Лунка!
Да расте здрав и с гордост да си носи името!

# 593
Дели, слънце,    kiss  благодаря! Hug
Не мога да черпя в момента, че дребньо ми се пречка на бюрото.... Митко е разочарован, че нямаме гости.... Mr. Green Иска повече подаръци човекът. Joy Аз от вчера съм застопорена в кухнята....... Само от изпаренията съм качила сигурно две кила.... Ся отивам да опитвам от туй онуйцък... Mr. Green
Весел празник на всички празнуващи!!! Hug

# 594
  • Burgas, Bulgaria
Лу да ти е жив и здрав именника-нека Св.Димитър го закриля  Hug

# 595
Тиквичката ми, благодаря!  Hug
Кажи, какво стана с майка ти! Heart Eyes

# 596
Добро утро  Hug
Мим,сега прочетох за майка ти ooooh! дано всичко е наред Hug
Лун,как мина празника? Crazy

# 597
Добро утро  Hug
Мим,сега прочетох за майка ти ooooh! дано всичко е наред Hug
Лун,как мина празника? Crazy
Много тежко за стомаха ми.  Crazy От мен да знаете, на маса не сядайте примряли от глад!!! Така се натъпках за отрицателно време, че още ми тежи.  Дойдоха гости, Димитраки доволен.

# 598
  • Burgas, Bulgaria
майка още не са я оперирали щото е в цикъл  Blush и е болна  Shocked ...греп или  настинка но е много болна-не може да говори
за софиянките-абе вуйчо вчера му казали ,за някакъв китаец д-р Нин-бил магьосник...ама майка не вярва в такива неща......някой чувал ли е за този доктор-предполагам ,че нетрадиционна медицина практикува  newsm78

# 599
  • София
И аз не вярвам на такива доктори.
Магьосник бил  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт