Жената зодия Риби 13

• 24 625
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • София
И аз не тача изневярата. Смятам, че един човек е или с единия, или с другия.
Ама пък и не осъждам никой за решенията, които взема за себе си. Въпрос на разбиране и личен избор.

# 661
И аз не тача изневярата. Смятам, че един човек е или с единия, или с другия.
Ама пък и не осъждам никой за решенията, които взема за себе си. Въпрос на разбиране и личен избор.
Пцилютно!  Hug това, второто, пропуснах да го напиша.
Ето още нещо - Не съдя. Интересно ми е да чуя, как е ситуацията при вас.

# 662
Изневярата ли?! newsm78Не наказвам.Бих се поболяла от мъка,защото безумно обичам моя скорпи.бих си тръгнала без да казвам каквото и да било.

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 14:45 от ivafara

# 663
  • Не от София.
Ако аз изневерявам...първо бих се разкъсала от угризения...и после бих се опитала да си намеря 100 причини защо го правя.
Ако на мен ми изневеряват-бих си тръгнала...без скандали и излишни обяснения..не ги обичам.
Като знам как мои познати са се разделяли след изневяра  ooooh! само дето в болница не са се вкарвали..а за изпочупена покъщина да не говорим  ooooh! И щооо?  newsm78 Тя,колата се обърнала...
В този смисъл съм идеалния партньор-изпарявам се без ексцесии  bowuu

# 664
  • Някъде в Матрицата
Винаги ми е било чудничко, защо все ни изкарват най-склонните към алкохолизъм и нарко-зависимости.  newsm78

# 665
  • Burgas, Bulgaria
аз съм била зависима към всичко, което може да се сетите...за добро и лошо вече съм зависима само към Кольо.....
изневерявала съм, защото не съм обичала и съм изневерявала, за да нараня...но с друг акъл...
Иначе съм прекалено голям егоист или може би прекалено горделива , за да преглътна нещо такова....
истината е, че Аз нямам теория на нищо....просто не можем  да бъдем сигурни, какво ще ни се случи на ъгъла или с кого ще се сблъскаме там......

# 666
  • Не от София.
....просто не можем  да бъдем сигурни, какво ще ни се случи на ъгъла или с кого ще се сблъскаме там......
....и как ще реагираме!  Thinking

# 667
Тикве, последните ти редове са истината за Живота. Hug Ама той и затова  хубав, защото е непредвидим. Аз себе си сама изненадвам само в екстремни ситуации, но то по -скоро опира до проявления на сила, неподозирана. От тук от там и това виждам, измежду редовете ви. Сила, ненабиваща се, но твърда.
Сладури!  Mr. Green
Между другото, и аз мога да кажа, че с всеки изминал ден, акълът, що е налице на горното ниво, се смее на вчерашния ми такъв.  Crazy  Heart Eyes

# 668
  • Burgas, Bulgaria
Лу  Heart Eyes
най-хубавото е ,че все повече хора разбират,че живота не значи коли и имоти ...,не значи колко дипломи имаш....... ,и не значи какво ще кажат хората ...
за жалост обаче има и такива, които са много далеч от ....... живота  Crazy..........

# 669
Именно рибки,никой незнае как ще реагира в дадена ситуация.Можеш да предположиш или да ти се иска да направиш еди-какво си,но с точност да знаеш как би постъпил в ситуация на изневяра...Затова аз казвам,че би ме заболяло много и би ми се искало дастана и да си тръгна без каквото и  да кажа,защото едвали ще има нуждада казвам нещо.Ако необичам,нямада ме заболи от нечия изневяра.Ако необичам бих изневерила,особено ако ми се дава повод.Но аз обичам и затова ниго ще изневеря докато е така и ако ми изневерът ...е вие го знаете.много е важна думата- Обичам-лпоне за мен.Обичам ли някого,държа ли на него ,съм вярна на 100%.
Луне,права си.рибите на вид сме страшно плахи и неуверени.Нооо в същност хич не е така.погрешна представа придобиваме в хората.А аз по алкохола -неблизвам а пък за другото ,само на филм съм го виждала. Mr. Green

# 670
Абе, едно, друго материално няма да откажа.  Whistling Обичам удобството. Mr. Green Но си права, щастливите мигове не ги прави новият луксозен диван, а човекът, който те прегръща, децата, които ти сгряват сърцето, само като ти се усмихнат дяволито насреща, сродната душа, на която не й трябват много думи за да те усети..... Hug Hug Hug Hug Hug Днес ми е многословно, ако не забелязахте, да си рекна. Mr. Green
Иве, рибите са гъвкави и приспособими. Mr. Green
Моят пършинг се очертава да е любовчия.  Crazy Призна си: "Аз гушкам само Аделинка.  Crazy Аз и Диманка искам да гушкам....  Shocked Shocked Не съм преценил още с коя ще спя. ... И тука вече ме разби.  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 18:10 от luna

# 671
Тиквичке,напоследък все за това говоря на мои приятеллки.Че живееме в много материален свят и ,че материалното не ти трябва ако имаш човек до себе си,ако боичаш и си обичан,ако имаш дете и си даваш душата за него и много .....
Парите са само средство да съществуваш.

# 672
Както вече си признах,  не съм толкоз възвишена. И само от любов не мога да живея.  Crazy Ни едното само, ни другото само може да ми донесе удовлетворение. Трябва и още нещо. Вече съм го споменавала, затуй сами се сетете...  Mr. Green

И що замлъкнахте?  Crossing Arms

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 18:11 от luna

# 673
  • Не от София.
Както вече си признах,  не съм толкоз възвишена. И само от любов не мога да живея.  Crazy Ни едното само, ни другото само може да ми донесе удовлетворение. Трябва и още нещо. Вече съм го споменавала, затуй сами се сетете...  Mr. Green

И що замлъкнахте?  Crossing Arms
Ми ти всичко каза,я!  Joy

# 674
Е ,немога да си кривя душата,че не обичам хубавите материални неща,но не това  ме прави щастлива!А напоследък съм станала много.....така да го кажа,че ровя в душата си и търся духовно и.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт