Жената зодия Риби 13

• 24 633
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
де-дезертира
на мене ще ми спират тока всеки момент  hahaha Joy
Рахатлък, викаш, ша настава.  Mr. Green Няма да готвиш, няма да переш,няма да гладиш и прочие красоти.... Mr. GreenАко имаш здрави нерви, идвай!  Mr. Green Heart Eyes Hug

# 91
  • София
Ааа на море и аз искам,аз съм само с една хала ама тя стига и за 3  hahaha Да дойда да не си самичка,че то и аз си говоря чат пат  JoyНие заминаваме на 19 август,вече нямам търпение да се махам от тъпата София  Crossing Arms

# 92
 didolinaa, аз до 19 ще съм забравила, че на море съм била.  Mr. Green Па и не ми се ходи хич.
Успокоявам се, че сигур това е твърде начална фаза на дъртизъм. Crazy

# 93
  • София
Абе хич не сме дърти бре ние сме вечено млади  Mr. Green ами аз се водя още отпуска и за това чак ехе- другия месец на море.Не че не бих палнала гумите и беж на там,ама нъцки не мога.

# 94
  • Burgas, Bulgaria
имааа  тоооооооооооооокккккккккк
та на въпроса-ако некой цъфне тук или в околията на Бс и не телефонира, есемесира и такива ми ти глупости -ще го сърби дупето до края на живота му................

# 95
  • София
Еми душо не ща да ме сърби дупето ама миналия месец минах точнооо през Бургас,бех до Ахтополско  hahaha ама ся ще сме на Варненско.Та неме нужда да ме сърби д-то

# 96
  • Burgas, Bulgaria
виЖ ся кво госпожА-от мене прошка само след -джин+тоник в голяма чаша с мооого лед
мисля, че разбра   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 97
  • София
На туй джин-фис ли му се викаше newsm78

# 98
  • Burgas, Bulgaria
 Crazy дааа-мама ме светна на туй питие-тоест на пропорцията щото иначе ми е гадно  Mr. Green

# 99
  • София
Аз ще заменя джина с водка, оти ми мирише на борови иглички  Mr. Green

# 100
  • Burgas, Bulgaria
 Joy hahaha         -няма втора ксато тебе ...ши знаишш

# 101
Искам текилаааааа  smile3514

# 102
  • София
Кат мене ли ма тикво  newsm78

# 103
  • Burgas, Bulgaria
кво мЪ, не те ли кефи тиква   Crossing Arms.....а.... и има градация, щото се бех писала тиквичка, сега съм тиква, а после ще мина на патладжан-нещо странно вирее из моите мъзъчни кълбета и се мъри да направи първата гънкаааааа

ДАНИИИИИИ моето момиче така не се прави-знаеш де е гарата, фащаш влаку и цъфтиш тук при мен,. а тук си имаме адската текиилааааа
какъв мъж видях оня ден-още съм  Crazy

# 104
  • София
къв мъж ма, кажи и на мене  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт