Търся отзиви за спа хотел Ата - Вършец

• 94 984
  • 315
  •   1
Отговори
# 45
Доволен зъм! Доста. Биби е описала доста подробно, подписвам се под  мнението и, тя и снимков мат'рял богат е приложила.
Много чисто, много излъскано.  Нон стоп някой някъде върви с кофа и събира вода или забърсва. Стаята - егати просторното чудо, балкон с чудна гледка (Биби, ние бяхме 310, вие някъде там, в това крило май сте били).

Басейн, джакузи, парна баня, сауна, лежанки ползвах активно. Това с тръбата в детския е перфектно просто, все под нея висях. Laughing
Вчера да е бил около 27-28 гр. , днес може би вече даже 30. Нямам забележки за водата.

Станислав бесня като...бяс в детския кът. Нищо особено, ТиВи и няколко играчки, ама....деца.

За външните-имаше няколко дами и 2 семейства вчера отвън. Явно наистина са по-от сой, с жените говорихме днеска сладко сладко в басейнчето.

За ресторанта - закуската откъм асортимент не е много богата, но има основните неща, а кафето е ЛАВАЦА! Peace Диня и пъпеш от плодовете. не сме вечеряли там, но едно приятно семейство, майка и баща с дъщеря си, споделиха, че някъде около 50 лева им е стъпило. Ние винаги ядем за обяд и вечеря извън ресторантите. Намерихме си местно кръчме, където хапнахме вкусно и доста евтино трима души ( за около 20 лева с десерти). Станислав се присъедини към една компания местни, та накрая предлагаха да ни го върнат те в хотела., Laughing

Мисля, че ако успея, бих се върнала там за повече дни (моят мъж категорично отказва повече от една нощувка, то пак е цял успех, че вече цяла година идва с нас по такива места). Разбрах, че имало нещо като такси, човек местен, който си събира 4 човека от София, товари ги и за по 12 лева на човек кара дотам. Направо без пари. И координатите му взех, той да бил мъж на едната рецепционистка.

# 46
Хотел АТА ме впечатли още като разгледах сайта му, преди да открия тази тема. Благодарение на вас вече съм сигурна, че там ще бъде пролетната ни почивка. Някъде в началото обаче имаше мнение, че там е доста хладно. Бил ли е някой там през април и как е времето и природата по това време на годината? Бих искала да попитам също каква е дълбочината на вътрешния басейн, че за мой срам, макар да съм от морето, не мога да плувам Embarassed и все още ли се заплаща допълнително за джакузито?

# 47
За джакузито СЕ заплаща, да, 10 лева за половин час, и басейнът, вътрешният, е до 160 см.

# 48
  • София
Още един положителен отзив за хотела от мен. Бяхме там на едно фирмено парти този уикенд и съм безкрайно доволна. Ползвахме вътрешния басейн. Има много хубав детски басейн, който е в рамките на този за възрастни, само че е ограден. Водата е около 30 градуса. Самото помещение на басейна също е затоплено. Джакузито е 10 лв. за 30 мин. Аз ползвах и спа центъра и съм доволна.

За кухнята - вечеряхме два пъти и обядвахме веднъж. Едната вечеря беше празнична т.е. бяха приготвили почти цялото меню. Най-много съм впечатлена от десертите - всичките до един без изключение бяха страхотни. за другата храна - нищо особено - нито хубаво, нито лошо. За цените в ресторанта - според мен са малко по-високи от обичайното.

Приятно изкарване на всички, които са избрали този хотел. Аз бих се върнала отново там.

# 49
И аз бих, с кеф.

# 50
Хотел АТА ме впечатли още като разгледах сайта му, преди да открия тази тема. Благодарение на вас вече съм сигурна, че там ще бъде пролетната ни почивка. Някъде в началото обаче имаше мнение, че там е доста хладно. Бил ли е някой там през април и как е времето и природата по това време на годината? Бих искала да попитам също каква е дълбочината на вътрешния басейн, че за мой срам, макар да съм от морето, не мога да плувам Embarassed и все още ли се заплаща допълнително за джакузито?

Най-дълбоката част на басейна е 1,60 м, а най-плитката е 1.20 м

Копирам от това, което писах във ФБ
Ами аз съм със смесени чувства, някои неща ми харесаха, някои - не. Персонал - 6/6 - усмихнати, приветливи, полезни.
Хигиена - 4/6 - може и повече, стъклото между басейна и джакузито плачеше, не - ревеше за чистене! Стаята я бяха изпрахосмучили до половината. Едното кошче (в банята) го бяха изхвърлили, другото, в стаята, леко го бяха пропуснали.
Закуска - изобилна и вкусна. Ресторант - уютен, с изключително лоша кухня, стари и замразени продукти, полуфабрикати. Дори и обедното меню беше със замразено месо, което вадеха от фризера и слагаха някаква гарнитура, напр. замразен ориз със зеленчуци на Бондюел.
Оценка 3-/6
Басейн - температура 29 градуса - леко хладно за мен. Имаше доста деца извън детския басейн, чиито родители така и не разбрах кои тоочно са. Буквално ги бяха зарязали. Човекът, който отговаряше за басейна се беше видял в чудо, правеше забележка, но някак така - протоколно. Любители сме на спа-хотелите, това го няма никъде. Деца, особено без придружител, не се допускат в "големия" басейн. Иначе - чистота на басейна 6/6. Джакузи - перфектно. С минерална вода. Ползвала съм доста джакузита - това е най-доброто досега. Цена 10 лв за 1/2 час. Размазващо удоволствие, оценката, смятам е ясна  6/6.
Парна баня и инфраред сауна - не съм особен почитател на парната, но обичам инфраред-а, а тук я бяха надули и нямаше опция за сваляне на Т. Оценка 4/6. Отопляем диван и легла - трудно ме мърдаха от дивана, който обича топличко ще ме разбере. Масажи не ползвам никога и никъде, не обичам и не мога да съм особено полезна. Харесах си процедури за лице, но не остана време, че инцидентно забихме към Клисурския манастир, където попаднахме в един приказен свят...
Според мъжа ми, когато хотела е защитавал звездите си е имало звездопад и една звездичка повече му се е закачила:))) Като цяло беше  хубавО... Ходихме до х-л Медикус да разгледаме. определено към март-април сме там. Ата засега сме Я приключили, може би след някоя друга година. Забравих стаи и интериор - стаите изглеждат така, все едно са правени от двама дизайнери, които по средата на работата са се скарали жестоко. Някак недоизпипано е...
Абе - звездопад:)

ПП Забравих - хубав изглед от стаите.

# 51
  • София
на нас Ата много ни хареса! Ние бяхме  миналата зима и останахме доволни! Предполагам, че лятото е рай на външните басейни.  Peace

# 52
Здравейте,
Интересуват ме скорошни впечатления то хотела.Направих резервация за края на седмицата и впоследствие прочетох отзиви от  че се строяло ново крило и в прилежащите площи на хотела било много мръсно.
Цената е много изгодна-за 5 нощувки получаваме една безплатна- апартамент с джакузи за 600 лв и хич не ми се иска да изпускам но ме притеснява много факта ако има строителни работи.То ще бъде шумно ,прашно.
Ще съм благодарна ако някой може да сподели мнение  bouquet

# 53
Не е шумно, нито прашно. Дори ми хареса много повече от първия път като бяхме в хотела. Бяхме в хотела преди 10-тина дни. Ето как изглежда "шумното" и "прашното"

поглед от стаята

и от ресторанта

# 54
Благодаря  bouquet
Определено ме успокои.Аз четох и предишния ти пост където има и положителни и отрицателни отзиви.Да разбирам все пак че ви е харесало щом сте се върнали отново.А как стои въпроса с храненето?? В темата прочетох кофти отзиви за ресторанта а пък bibi беше доволна.Разстоянието до центъра и парка какво е горе-долу??С количката с бебето ще трябва да се разхождам някъде.
То мойто малко след дъжд качулка вече като съм направила резервацията ама да питам все пак Laughing

# 55
  • София
Ванила, до центъра е 600-700 метра по сенчеста улица с вековни чинари. За мен курорта е супер за почивка с бебе. Паркът пък е огромен (ако искаш да го обиколиш целия, обаче ще ти трябва помагач за количката, защото има и стълби), има площадки, градинки в града, абе харесва ми. Нещо вече не ми понася лудницата на Велинград примерно или комерсиалността на Банско.
За ресторанта - скъпичко е, менюто не е богато, но пък всичко беше вкусно ( пак да кажа за чийзкейка м-м-м-м). Отзивите ми са от миналата година по това време т.е. не ообено пресни  Mr. Green.

# 56
  • Русе
А освен в хотела, има ли други кръчмички където да се храним? Тази година съм се насочила към него хотел за след морето. А в хотела има ли възможност да се минава с двойна количка? Да не се окаже, че няма място за нас Wink? Много се радвам, че има къде да се разхождаме.

# 57
В интерес на истината бяхме тръгнали към един новооткрит хотел - Съни Гарден. Но той съвсем пък не ни хареса и заложихме на "вече видяно" - то. То пък взе, че ми хареса. Външният басейн е хубав и с прекрасна температура на водата през лятото. Ресторантът отново не ми хареса като кухня, макар, че обслужването беше прекрасно. Попаднахме на сервитьорка, която много ни допадна и която докладва на готвача всяка наша забележка към храната. Има много кръчмички, с приятна обстановка и прилична кухня. Особено ми допадна една, на главната улица. За съжаление не помня нито едно име. Но там предлагат и пици, ако това може да е някакъв ориентир, има и вековно дърво в двора, зад плътна ограда е, а на оградата има цитат на Дора Габе за Вършец. Биби ти е отговорила за разходките. Хотелът е в края на алеята с вековните чинари.
С две думи - знаех какво да очаквам от хотела и може би затова ми хареса повече от първия път. Малко повечко му идват 4 звезди и затова са разминаванията между очаквания и реалност, поне при мен.

# 58
  • Русе
lady_Blu , много благодаря, точно това ме интересува. Не сме ходили във Вършец, от 2 г му се каня, но май тази година вече няма да го отложим, поне за 3-4 дни, дано да ни хареса, най-вече на децата.

# 59
  • София
Лейди Блу, защо не ти хареса Съни гардън ? бях му се наточила, ама сайт не съм гледала още.
Кръчмичката е точно до фонтана на центъра, като идваш от хотела, подминаваш фонтана и е вляво, баш на главната. Ние само в Ата сме се хранили та друго мнение на мога да дам. За двойната количка единствения проблем може да е излаза към басейна през фоайето и спа-то, но ако не стане оттам ще стане през ресторанта.

Общи условия

Активация на акаунт