Търся отзиви за спа хотел Ата - Вършец

• 94 986
  • 315
  •   2
Отговори
# 60
Биби, много малък външен басейн с ледена, дори за лятото, вода. Още по-малък вътрешен басейн, ситуиран в спа-то, в една остъклена стая, малко по-голяма от стандартните. Вътре задушно и влажно. И никаква връзка с външния басейн. Вътрешния е на подземен етаж, и светлината е само изкуствена. Изглежда мрачно и за мен е подтискащо. Миришеше неприятно. На външния басейн нямаше шезлонги, било лошо времето предишните дни и не са ги "изкарали"!? И още нещо, което ми прави на мен лошо впечатление - допускането на външни лица, които не са гости на хотела. И без това размерът на басейна е символичен, отгоре на всичко имаше и семинар. Макар, че семинарът беше последното нещо, което ще ме притесни, този път исках малко повече релакс, след доста напрегната работна половин година. Та причината може и да е в "моя телевизор".

# 61
Благодаря и на двете.
По отзиви на bibi сме ходили вече поне в 3 хотела и знам че няма да сбъркам.Няма начин как да не ми е притеснено с бебе на 4 месеца ама сега прочетох че и вие сте били на толкова когато сте ходили така че определено по-спокойно ми стана.

# 62
  • София
Лейди Блу, мерси за отговора. Хвърлих око на сайта - той и на картинка не изглежда особено добре. Ние с 3-те деца ще вдигнем басейна на ура сами, пък си представям, ако има и други като нас.  ooooh! Една от местните много ни го похвали миналата година, ама той още не беше пуснат. Явно понеже е на евреи, а това се свързва с много пари по презумпция.  Grinning По-склонна съм да пробваме Медикус, макара че и неговите басейни са такива.
Ванила, малко се притеснявам след това изказване, дано не се разочаровате.  Praynig

# 63
Биби, в Медикус строят и външен басейн. Ходихме да го видим, не беше готов още, но изглежда голям. Дано не се превърне в градския басейн. Май от хотелите във Вършец на мен най-ми допада "Ата" за лятото и "Медикус" за зимата, с уговорката, че Медикус е за не повече от две нощувки.

# 64
Здравейте, и аз живо се интересувам от "пресни" отзиви за въпросният хотел (АТА). Резервирала съм стая за средата на юли месец с малчуган на 3 годинки съм. Най-вече ме интересува състоянието на басейните, и най-вече външния. температута на водата, чистота, много ли е пренаселено Rolling Eyes предварително ви благодаря

# 65
  • Перник
Да си изкажа и аз мнението за спа хотел Ата и за Медикус Laughing  За мен лично Ата е по добър хотел по-голям по-просторен с по голями басейни и спа център. Медикус също не е лош, но вътрешното басейнче е малко, а за джакузито да не говоря.Сега там се строи външен басейн което е добре.Спа центъра е твърде малък и в общи линии ми прилича на малък семеен хотел докато в Ата е друго нещо. Иначе апартаментите са чисти и хубави с вани в тях, за стаите не знам как стоят нещата, но предполагам че и те са хубави. Хотела е нов и приличен, но пак казвам твърде малък ми се стори.

# 66
  • Русе
Здравейте. Някой скоро завърнал се да споделие мнение за хотела? redoxidеВанила завърнахте ли се от Ата или те първа ви предстои почивка там. Ще съм благодарна да споделите мнение както за хотела, така и за кръчмичките из Вършец. Ние сме от 7ми август там?

# 67
Здравей Петя 78, в момента съм в АТА. Като цяло съм доволна много. Започвам от стаята: просторна, чиста, много приятен изчистен интериор, напълно отговаря на снимките в сайта. Ние си взехме двойна стая със спалня а на дребосъка беше подготвено допълнително легло, което по принцип е разтегателно диванче. Достатъчно голямо е дори да се настанят на него 2 деца до около 5-6 години. За дребния бяха подготволи и малък халат Simple Smile. Храната в ресторанта наистина е меко казано задоволителна Sad. В градчето има 3-4 кръчмички, на ниски цени , но пак с доста ниско качесво. Явно храненето тук си е проблем. Басейните са нмного хубави, температурата на външния е около 28-30 градуса , но само при хубаво време, ако е облачно водата е доста студена. Мисля че не е минерална. Вътрешният е според мен около 30-32. Хубавото е че двата са с много добра връзка и можеш да ползваш който ти харесва или според времето. И двата басейна са достатъчно големи и не става пренаселване. Водата е чиста и в двата има детски секции, Градината където е външният басейн е много хубаво, има надуваем детски замък - с водни пръскалки и къщичка с люлка. Подходящо е за семейна почивка. А и да не забравя интернета работи като звяр Laughing, което ми се случва за първи път в хотел. Като цяло съм много доволна, но наистина ако тръгнеш да търсиш косури, според мен е 3* +, малко са му много 4 те *. Още 3 дена ще сме тук, питайте, ако се сещата нещо друго Simple Smile.

# 68
Доста лош словоред от моя страна , за което се извинявам. Още малко подробности: ние сме тук за седем нощувки и ни направиха добра отстъпка: стаята не вечер е 68 лева. Относно закуската , всяка сутрин е една и съща блок маса, но включва и плодове, а кафето е лаваца Laughing. Навсякъде може да се записва на сметката на стаята, така че не е нужно да си носиш пари в брой. Изключително спокоен хотел сред прекрасна природа и чист въздух. Мнението ми се препокрива с предишните положителни отзиви, бих посетила хотела отново, но само ако е на същата цена с отстъпка. Ако реша да почивам само събота и неделя и нощувката ми струва 120 лева на вечер, честно казано бих отседнала в друг регион с минерални води , примерно Велинград, Сандански и т.н.

# 69
  • Русе
Много благодаря за отговорите. Успокоих се, че няма да се разочароваме. Що се отнася до храната, явно мислят за нашето телосложение  Joy. Определено за обед и вечер ще се храним на вън от хотела. Ние ще сме там за 5 нощувки, мисля че по 75 лв или 78лв бяха - също ползваме някаква отстъпка. Сетих се да питам нещо: там нали не е горещо? Например аз съм от Русе и тук са адски жеги, надявам се там да е доста по-прохладно. Както и дали басейна се ползва от външни хора, не от хотела? Намират ли се свободни шезлонги, защото миналата година на Априлци трябваше още в 8,30 часа сутринта да се търчи да се хвърлят хавлии по шезлонгите да запазиш места.

# 70
  • Русе
И аз с въпроси, ако може. Далеч ли е от някакъв център, преди пишеше, че някаква градина - парк имало и ставало за разходка. Водата доколкото знам е минерална, но я разреждат по принцип, за да не е много гореща. Стаите достатъчно ли са просторни, че да има място за 2 кошари?
Петя, мисля, че е по-хладничко, но то от Русе навсякъде е по-хладно Wink, даже вечер мисля, че си става съвсем за дълъг ръкав.

# 71
Не е далеч от центъра, 10 мин. приятна разходка под разеленели дървета, парка също е много близо. Има и  хубава детска площадка малко преди шадравана, който се води център, В никакъв случай не много по-хладно от останалата част на България. Но все пак си е планинска местност. В най-големите жеги и тук е много топло. Последните два дена е малко по-хладно, но мисля че навсякъде е така. В стаята има достатъчно място и за две кошари. Всички стаи са със прекрасни тераси с изглед към градината с външния басейн. Има предостатъчно шезлонзи , повечето са празни, супер спокойно е около басейна. пускат външни хора, но но не се усещат, има предостатъчно места. Входа за външни лица е доста скъп и са малко. Simple Smile

# 72
  • Русе
Много ти благодаря   bouquet.

# 73
Няма защо ако ще нещо се сетите да питате на линия съм, както казах нета е без грешка Laughing Много е хубаво тук, самата истина Simple Smile

# 74
Петя се беше обърнала към мен за въпроси но съфорумката която в момента е там е обяснила добре.
Незнам обаче защо не харесвате ресторанта newsm78.А пък аз се имам за капризна Laughing
Сутрин закуската е много зле.И на басейните пускат външни.Това не му харесах на хотела.
А и вътрешния интериор малко  Rolling Eyes
Обаче  за една седмица сме се хранили само в ресторанта и за обяд и за вечеря защото бяхме с бебето на 4 месеца и исках да ми е удобно и да не се притеснявам ако нещо се размрънка навън.
Пробвахме почти цялото меню единствено само ориза не ми хареса защото беше със замразени зеленчуци.Другите неща си бяха ОК поне за мен и за мъжа ми.Вечерята даже ми я носеха в апартамента защото оставах там с бебето а мъж ми с каката слизаха на вечеря.
В градчето има огромен парк за разходки и игра за децата и от хотела до центъра е булеварда си е в по-голямата част пешеходен.За мен градчето беше идеално за почивка с бебето.
А и имаше промоция 5 нощувки една безплатна и ни излезна апартамента за 100лв.Апартамента беше доста просторен.Не се сещам за друго ако имаш въпроси питай.

Общи условия

Активация на акаунт