Търся отзиви за спа хотел Ата - Вършец

• 94 986
  • 315
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Благодаря за отговорите. Ами за сега не сещам за други въпроси.  bouquet

# 76
  • Русе
Сетих се да питам дали имат нещо като обедно меню със супи и готвени неща, които да стават бързо, а не да чакаме поръчка от ресторанта?

# 77
Да имат обедно меню, на прилична цена. Бедно е, но го има

# 78
Аз имам един малко по-страничен въпрос към пътуващите от София и района- От къде минавате за Вършец - през Петрохан или по магистрала Хемус и после през Враца?

# 79
Аз имам един малко по-страничен въпрос към пътуващите от София и района- От къде минавате за Вършец - през Петрохан или по магистрала Хемус и после през Враца?
Oooo, Петрохан не препоръчвам ПО НИКАКЪВ начин!
Аз, дето нося на пътуване с автобуси, коли, се почувствах зле, детето  му стана лошо, спирахме чак. На път за Белоградчик де.
Само през магистралката и Враца.

# 80
Да и ние така пътувахме, през магистралата и Враца.

# 81
А пък ни пътувахме точно през Петрохан.Доста са завоите обаче.И аз се притесних за бебето защото за първи път минавах по този път но слава богу всичко беше ОК.

# 82
  • София
И ние пътувахме през Петрохан с бебе на 4 м. Бебетата не ги мислете. До 1-1.6 г. проблеми никакви нямат. Peace
През Враца пътя също не е идеален ( да не използвам друга дума Mr. Green)

# 83
Знам, че темата е за Ата, но моля някой да сподели за Медикус?
Заплюла съм си го за август за един уикенд, то ние за повече и не ходим, де.
Офертата е добра, 120 лева за апартамент с детето.

# 84
Мерси на всички  Hug
bibi, добре, че ми напомни за Враца! Ужас беше, поне преди около 1 година  ooooh! По разбити улици в град не съм виждала  Naughty

# 85
  • София (Възраждане)
Момичета, прочетох че Медикус предлага детски кът и детска анимация, някой има ли опит по въпроса? А детски кът в Ата има ли?

# 86
За Медикус - не знам дали вече работи външния басейн Thinking. Ходихме през януари тази година и беше все още на изкоп.
Детски кът не сме ползвали, детето ни е голямо. Съжалявам, че не мога да помогна Hug

Жози, какво те интересува за Медикус. Питай...

# 87
Момичета, кажете как правите резервациите в този Ата  newsm78
Пуснах запитване /2 пъти/ за оферта и вече 3 дни ни вопъл, ни стон  Sick
Не, че не мога да звънна по телефона, ама това игнориране на мейла в 21 век от голям хотел, честно казано ми е странно  newsm78

# 88
Аз пък не се учудвам, за всеки случай звънни им по телефона Peace
Освен това може след бурите предната седмица да нямат добър интернет, Вършец е малко градче, все пак. Много и най-различни може да са причините.

# 89
Благодаря, от таз гледна точка не съм помислила  newsm78 ще взема да звънна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт