АПРИЛското детенце се припича на моренце!

• 28 596
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • София
  Я изпуснала съм темичката, само да се запиша, по-късно ще ви прочета.
  А и да се похваля, вече трети ден сме в новият апартамнет, още свиквам, но определено съм мнооого доволна  Simple Smile

# 181
Айла честито ново жилище само любов, щастие, радост и разбирателство да царят в него  bouquet В кой квартал сте?

# 182
  • Sofia, Bulgaria
Последните 2 дни не съм чела,направо нямам време да припаря до  тук.Вчера се видях на кафе с акушерката ми тя ме обнадежди с добри прогнози.Имах нужда от това.Заминавам с мисълта,че ще ми се отрази добре и всичко ще е наред.Нямам търпение да видя диването дали ще го е страх от водата или като кака си и батко си някога няма да мога да я изкарам от там.Вчера напълних един сак с пояс,басейн,топки и какви ли не там надуваеми щуротийки.Надявам се да се зайграва повечко под чадъра и да не ме кара да я гоня със слонския си вид из плажа да правим сейр.На останалите не разчитам  NaughtyТях и посмъртно не можеш да ги изкараш от водата най вече тати ,нали ми е най малкото дете  ooooh!.Видяхте го вече в Априлци,че не се посвени да се качи на люлките да се люля,а аз си умрях от срам  Embarassed Embarassed Embarassed.Но можеби и затова да си го обичам толкова много,нали си ми е детенце  Wink.Отивам докато Габи спи да събирам багаж.Ще се опитам да ви пиша и да ви покажа снимки от там.Дай боже само оная стара бракма танка Руди  да не ни свие пак някой номер,че направо незнам(бая път си е сега).Моля се и времето да е на наша страна,а на вас много  Hug и само хубави емоций и мигове с децата.
Много се надявам днес Гришко и Вики да са по добре  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 183
  • София
  Мерси, в същият, през един блок от квартирата в която живяхме вече 6 години  Simple Smile

# 184

Айла, пожелавам ти  в новия ви дом да цари уют, да ухае на любов и една по една мечтите ви да стават реалност.

# 185
Честито новодомие, Айла! Със здраве, сговор и любов да си живеете във вашата си хралупка!   bouquet
Вери, а ако има по-добър ефект за известно време да загърбите хомеопатията в случая?  Rolling Eyes Милото Вики, много ми е мъчно как страда в момента.  Sad

# 186
Имамама,много е вероятно да е алергия към слънцето.Аз наприемер имам такава цялата/където са били открити на слънце части на тялото ми/ставам на много обриви и като розови петна сърбят и болят и е много неприятно.Здължително ако съм на плаж това е след 3.30 даже след 4 и съм обилно омазана до уши и под чадър.Ави я мажа с Биодерма или на Ларош за деца 50+фактор,чадър на количката пуснат сенник а когато сме на плаж това е само към 5-5.30 или мнооого рано сутрин.Ама щом казваш че не се знае може и да не е.Много интересно,как така не може да се установи причината newsm78

Ивка,и мен ме заинтригува сега ще вляза да разгледам и прочета.А наистина си много права за това.,че много от проблемите ни и физическите в това число се дължат имено на душевния ни дискомфорт и психика.Много от подтисканите емоций и проблеми избиват в тялото ни под формата на болест или физическа болка.И ние тръгваме по лекари, лекарства, изследвания докато накрая стигнем до същността.

Вери найс сега видях и на вас какво ви се е случило ooooh! SadХайде дано вече спре този кошмарен периеод,много се намъчи това дете милото.А всъщност,разбра ли се откъде е проблема с тези афти Thinking

Айла,честито жилище нека да  е изпълнено с много топлина,уют,детски весел глъч и любов.Посрещайте там само най-хубавите моменти и нека това е  едно ново и красиво начало за вас family

# 187
Айла, честит ви нов дом! Нека само хубави неща ви се случват там! Искам и аз Cry

рони, алопатията предписва неща само за намазване, т.е. хомеопатията дава повече възможности в случая. Когато имаше темп. й давах Панадол, дори и да не е много висока, защото виждах колко я боли и колко се мъчи. Не мога да я оставя сама да се пребори, мъчно ми е. Оказа се, че в момента има много болни с афти деца. Заразата е по въздушно капков път, ама поразява само тези със слаб имунитет, а Вики явно в момента е така, заради зъбоникненето.

# 188
  • Някъде там...
Я да се похваля с новата ни придобивка:

Даже я разходихме в парка на Гео Милев. Първите впечатления са отлични.  Grinning Маневрена е, въпреки малките колела, компактна, лесно се управлява, лекичка. Децата я харесаха, веднага се натовариха вътре и се возиха кротко. Даже с малко хитринка успяхме да я напъхаме в асансьора.

Миме, Йоана успява сама да си хапва, макар че половината от храната, че и повече бива разпиляна наоколо. Но това е начин да ги накарам да ядат, че все още сме много зле с тази част. Ядем с 3 лъжици - всяка от тях има по една и аз една. Слагам пред всяка по една паница с ядене и каквото могат пъхат сами в устите си, аз допълвам.  Mr. Green

# 189
  • София
  Благодаря за поздравите Simple Smile
  Снежи, честита количка, надявам се скоро да  я видя Simple Smile

# 190
Даже я разходихме в парка на Гео Милев.
И не се обадихте, че сте в наше село,а? (Ние живеем съвсем близо до парка)  Crossing Arms Wink Grinning
Да ви е честита новата придобивка- леко и безаварийно да вози двете хубавици.
Вери, надявам се скоро да се оправите. Понякога хомеопатичните средства действат малко по-бавно отколкото ни се иска...

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 18:39 от i√k@

# 191
Хей, момичета,
Аз попропуснах кога сте заформяли срещата в Априлци, та не можахме да дойдем, но много ми се ще да се запознаем (поне с тези от София). Мисля, че се прокрадна подобна идея и от някоя от мамите посетили Априлци. След като безуспешно се опитах да организирам среща в близнашката тема, сега само подхвърлям идеята. Подтикната съм от факта, че ако знаех за тест-драйва на новата количка (честито, Жабче), щяхме да бръмнем до парка на Гео Милев, вместо до северния и да се запознаем.
Та ако има желаещи, може да обсъдим възможностите?
 Praynig Дано всички болни дечица по-скоро се оправят  Hug

И да питам пак за гърнетата. Тези, които са успели, децата сами ли ги приеха, или вие ги научихте да седят на тях. Моите ако са облечени нямат проблем, но без памперс... рев писъци и се става веднага. Дайте идеи, моля, че и памперсите вече не траем - пищят, въртят се и е цяло приключение всяка смяна.

# 192
  • София
  Вили аз не успях да дойда до Борисовата вече два пъти, но виж ако се бях сетила можеше да ти кажа и да се запознаем поне в Априлци наживо Simple Smile

# 193
  • Някъде там...
Разходката ни в парка на Гео Милев беше инцидентно решение. Купихме количката от магазин в района и паркът ни беше близо.  Blush

# 194
villyh,Попринцип е добре в началото децата да се опознаят с гърнето играейки.Можеш да ги събуеш и да ги сложиш да поседят,но щом протестират опита се приключва веднага и гърнето се прибира.След известно време пак се вади и опоитва.Всичко трябва да става постепено и без насилване.Това е много деликатен момент и процес и трябва да се внимава,защото занапред може да е още по-трудно и да се създаде страх от тази физиологична нужда.Запек,стискане или обратното наакване и изпускане, но не там където трябва.Това е един вид протест.Когато детето свикне с гърнето и схване за какво служи се хвали и поощрява.Ако не всеки път имате попадения/а такива ще има доста/,просто не се коментира,но в никакъв случай не се порицава или възклицава отрицателно.Прибирате гърнето и на другият път пак се опитва.
Аз Аврора я почнах на 7,5-8м.В началото  се страхуваше и аз веднага я вдигах и прибирах гърнето.След около2седмици пак пробвах.Номера е да се пробва когато е най-вероятно да се ходи по нужда.След сън,след храна,след прием на много течност.Когато вече детенцето свикне с гърнето се започва едно постояно предлага.След сън.преди сън,след храна и т.н.Трябва да си постояна. И да го предлагаш винаги по едно и с ъщо време горе долу,всеки ден.В началото докато схванат и улучат момента се предлага често прес деня поне5-6пъти.Когато вече си и зградите схема сами ще си знаете по кое време и кога да сядат.Рабира се по разходи и непредвидени ситуаций няма как да не се мокрят или наакват пампите,но постепено и това ще се регулира.Сега на мен един пакет от 82 памперса ми стига за около 20-22 дни.
Но най-важното е поощрението всеки път така децата ще са щастливи,че са извършили голям подвиг Mr. GreenУспех мила Peace
Много философско стана извинявам се Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт