АПРИЛското детенце се припича на моренце!

• 27 741
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Честит празник на всички, които имат повод днес! Hug Hug Hug

Специално честит имен ден на Аила, но- нейм и половинката на Олчето!Да са живи и здрави, и нека им пребъде името!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Също най-най специално честит имен ден на Мария на Рони!
Да е жива и здрава малката кукла!!! Hug
Много целувки и прегръдки от нас с Ния!!!

# 586
Честит празник на всички имащи повод за празнуване !   bouquet
 Поем, честита прическа супер е!  bouquet
Сами се е сдобил с много красива мама, на която умората не и личи  Peace
 Гледам от жегата се оплаквате- то при нас не е по различно  Laughing предвид че сме в Африка  Wink.Поем, разбирам те- ние сме на вторият етаж в къщата, и е кошмар.Без климатик не става Naughty.Даже понякога заради жегата + влагата го пускам на драй.Така става по поносимо.
Силви, милата Ави, явно детенцето е изстрадало много.Заяденето може би отказва да яде, заради жегите  Peace.Давай да пие течности на максимум та дори и на Ам да кара само няколко дни няма страшно.
 При нас полужението с яденето е същото  Thinking отказва да яде като цяло, давам кисело мляко, сокове и тук там някоя хапка.Отказа да яде явно е и заради ничещите кътници, вече сме плюс един( който излезе съпроводен с Т и разните грипни екстри).  PraynigНадявам се дръгите да не са толкова мъчително , че  Tired жална ми майка- викове и крясъщи и има само : Мамииии еми( вземи ме)  Outta Joint
Хейде лек и хубав ден

# 587
  • София
Здравейте на всички Simple Smile и Честит празник на всички именници и варненци   bouquet

Как издържате в тия жеги  ooooh!
Дея почти не яде, сутрин хапва едно залче, на обяд с малко таратор може да се залъже. следобяд пие само мляко а понякога и него не иска. Вечер поне хапва. И после цяла нощ пие мляко, в 12 и в 5 или в 3 и в 6  ooooh! ужас
и вода пие ужасно много.
дано свършат тия жеги по-скоро. Толкова се ядосвам, че ми пропадна ходенето в Швейцария. Сега щяхме да сме при сестра ми на прохлада  #Cussing out
Делничните дни се къпем в басейна на балкона, много и харесва на Дея и излизаме от басейна с рев. До следобяд гледам да съм заличила всички следи , басейна е сух и в стаята пълен с играчки. Че и това ми се забранява, не знам докога ще издържа да живея само със безмислени забрани от свекито.
А Дея сяда в празния басейн и плаче, и сочи балкона Simple Smile горката, само да дойде утре по-бързо!

Поем много хубава прическа, и аз от доста време се замислям да се подстрижа, но .....а кичурите за мен са само мечта. Много ми харесват, но няма да ми отиват.

Маги, къде да гласувам, ако можеш пусни линка на лични, сега правя хиляда неща на компа, но искам и снимки да кача, и после ще чета предишните страници.

Който иска, може да гласува и за Дея във фейсбук конкурса на капитал,
http://www.facebook.com/bilyana.valova#!/photo.php?pid=5085962&id=59519326031&ref=fbx_album

Ох, линка не работи, трябва целия да се копира, иначе се отваря не снимката,
Малко е сложно, първо трябва да 'харесате'  Капитал, за да ви се появи опция 'харесвам' под снимката на Дея Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 17:02 от asia_nika

# 588
Belbey, asia_nika   Hug мерси  Hug
asia_nika , ти и преди си споменавала че свекърва ти е против плацикането на дея в басейнчето, но какво означава да ти забрани  Shocked Да не караш нея да се плацика там че и ще си позволява да ти забрани...и ако все пак те види че я къпеш там какво? ще те накаже ли? Убедена съм че едва ли е така както си го представям, но аз честно казано не бих се съобразявала с разни издухани дами, пък били те и свекърви...особено за неща очевидно неправилни. Ако не ти се говори на тази тема няма да я повдигам повече  Hug

# 589
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! СПЕЦИАЛНО ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АЙЛА, МИМЕТО*, НО_ НЕЙМ, МАРИЯ НА РОНИ!!! БЪДЕТЕ МНОГО ГОРДИ С ВАШИТО ИМЕ И НЕКА НОСИ ВИ КЪСМЕТ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

Малко повече инфо около нас- тези дни.

# 590
  • София
Здравейте мили майчета Hug
Най-накрая сме си в София и малко успях да поизпера-6 перални Mr. Green Laughing
Не съм ви чела но поне да напиша каквото успях да скивам с едно око Grinning
Чоки честито ти християнче,а и видях че прощъпулник правиш,ще чакаме сники от събитието и новони какво е хванал най-вече Party Heart Eyes Heart Eyes
Вери найс благодаря за страхотната среща организирана от тебе,  bouquet дано Викито се оправя вече Hug Praynig гадна работа това със заплатата дано се разреши най-удобно за требе проблема
Поем страхотна прическа Flutter,да цункаш малкия по раненото оченце Heart Eyes а за пералнята супер ще си имате нова Mr. Green
За Варненско-софийската среща нямам думи,страхотно беше,наживо всички са още по-хубави а за априлските майки, какво да кажа чудесни сте момичета,после ще кача снимки,че нямам сега време Crazy
Силви дано малката Ави се поуспокои,че и ти да имаш малко мира Hug Praynig
Мамочка не се видяхме, аз предположих,че ще се видим с тебе във варна, но Вери найс каза че е прочела че са болни Миша и Маги,нищо ще поправим грешката някак си или ти до София или ние до Пловдив Hug Flutter
Ася Ника не й се връзвай на свекито,а за яденето всички май са така Rolling Eyes
маи79 и аз нещо не разбрах какво да направя Blush
Белбей и Томи е така за зъбите крясъците са нон стоп Crossing Arms
Принцеса Рая честито на малкия ти племеник Heart Eyes Hug
Сега да честитя на многото ни именици:
НА АИЛА,НО НЕЙМ И НА МЪЖА НА МОЯТА ЛЮБИМКА ОЛЧЕТО ДА ПОЖЕЛАЯ САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА ИМ СЕ СЛУЧВАТ И ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВИ ИМЕТО,НЕКА СЕ ЧУВСТВАТ И ДРУГИТЕ ИМЕНИЦИ ПОЗДРАВЕНИ Hug

НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА НА РОНИ-МАРИЯ ЖЕЛАЯ ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И ЕДНО БРАТЧЕ ЗА ЦВЯТ СЛЕД ЕДНА ДВЕ ГОДИНИ,МАМА И ТАТЕ ДА Й СЕ РАДВАТ,Я ТЯ ТЯХ ДА ПРАВИ ЩАСТЛИВИ ВСЕКИ ДЕН КАКТО ДОСЕГА:

Лека вечер от мен и до скоро Heart Eyes  bouquet

# 591
Честит имен ден на Мария на Рони, Айла и на Олчето мъжа и! Да са живи, здрави, много щастливи и обичани!  bouquet
Поем страхотна прическа Peace

Предлагам Софийска среща с Чикагско участие на 26ти Август около 5 след обяд някъде наблизо до Младост 1?

# 592
  • София
Belbey, asia_nika   Hug мерси  Hug
asia_nika , ти и преди си споменавала че свекърва ти е против плацикането на дея в басейнчето, но какво означава да ти забрани  Shocked Да не караш нея да се плацика там че и ще си позволява да ти забрани...и ако все пак те види че я къпеш там какво? ще те накаже ли? Убедена съм че едва ли е така както си го представям, но аз честно казано не бих се съобразявала с разни издухани дами, пък били те и свекърви...особено за неща очевидно неправилни. Ако не ти се говори на тази тема няма да я повдигам повече  Hug

poem, мерси за подкрепата, но наистина е уникална мойта свеки а мъжо я слуша безрезервно. Ако разбере, че я къпа в басейна направо ще го изхвърли.
Аз Дея си я къпя в 30 градусова вода наобяд като се приберем, даже мисля да намаля градусите вече. А свеки като дойде веднъж, и я къпем с 34 градуса и тя веднага почва да я облива с топла вода, и ми нарежда колко топла била водата. На другия ден ми се обажда да ми каже, че 34 градуса чешмяна вода е по-студена от 26 градуса морска. Но това май го писах  Joy
Явно е казала и на мъжа ми , защото той все проверява водата на вечерното къпане и веднага долива топла вода, ако нещо не му хареса. Днес беше увил дея в едни пелени и спаха заедно наобяд, като се събуди в 5 беше цялата потна и коса и боди, а според мъжа ми памперса бил пропуснал ooooh!
Да не споменавам пак как Дея до 3 години нямало да ходи никъде, особено на море, защото е малка. Вчера бяхме на едно страхотно кръщене, на една приятелка на Дея. Момиченце от входа с което много си играят и са почти на една възраст. Свекито и тук се опита да подметне,  "държа ли аз да присъства Дея на кръщането и тя можела да я гледа". Аз обаче и казах, че те са първи приятелки и как да не присъства.
Аз изобщо не се връзвам на нейните разбирания от 15 век, но постоянно имаме разни спорове с мъжо, на тая тема. Карцерираани сме в южен парк и това е. Ако не ми харесва да съм я оставила на майка му във Видин, тя по-добре и от мен щяла да я гледа.  #Cussing out #Cussing out

Оф, стига съм се оплаквала Simple Smile
За срещичка в Младост ще дойдем, но в тия жеги излизаме след 5. Ако намерите някоя прохладна градинка сме там.

# 593
Честит празник на най-малката ни именничка Мария,на рони!Със здраве носи името си,мило дете,и бъди най-щастливото,най-доброто и най-обичаното момиченце!

Честит имен ден на Айла,no name,и половинката на ღолчеღ !Нека сте здрави,и ви се случват само хубави неща!
Мерси за почерпките,и весел празник Hug!

poem,това е твоят цвят Flutter,промяната е страхотна!Много си гоЦка така Heart Eyes!

princessa raia,хубави разходки ви предстоят Grinning,за Ния не се тревожи,наслади се на почивката Hug!
А такива сънища с второ бебе аз имах малко преди да разбера че Анито е на път Laughing Честит да е първият рожден ден на племенника ти  bouquet!Да ви е жив и здрав!

asia_nika,всеки път като чета за свекито ти,и направо онемявам Crazy.Не вярвах че има чак такива жени Shocked,все си мислех че снахите преувеличават.Направо не е истина ooooh!.
Цитат
...наистина е уникална мойта свеки а мъжо я слуша безрезервно. Ако разбере, че я къпа в басейна направо ще го изхвърли.
Joy hahaha
А ако разбере как Дея скача на бъджито сигурно ще получи инфаркт Laughing Mr. Green.

ssillvvi,милото ти момиченце,така ми стана жално като я видях с тези обриви...било е кошмарно сигурно,и за нея,и за теб.Слава Богу че не е имало по-сериозни последствия от това.Всъщност не е станало ясно от какво точно са,така ли?Или поне аз не разбрах  Embarassed.
Снимките на плажа са много,много хубави,Ави е голяма сладуранка Heart Eyes!

Devik,дано ви се осъществят плановете за работата на половинката fingerscrossed .Колко е трудно знам,но е за хубаво Hug

*L.V*,ми аз писах бе душицо Mr. Green,че ще идваме към вашия край.Няколко пъти даже.Сега ако знаеш как ме хвана яд,че е можело с вас да се видим,аууу Twisted Evil.Нищо,другият път-задължително Grinning.В тази връзка,Олче,сега се сетих че ме беше питала няма ли да ходим пак към зоо-то.Тази година няма да е,така че ако не решите вие да дойдете да видите Дунава примерно Mr. Green,много-много няма шанс да се видим скоро...УмрЕх си от яд аз още като разбрах,че плануваният от нас уикенд сякаш почти всички се бяхте наговорили да бягате към морето Laughing Sunglasses.

О,Миме*,наближава дългоочакваното завръщане Grinning,супер.Съжалявам,че няма да ви видя с Дидито,сигурна съм,че ще си изкарате страхотно Hug!

Сега чакам морски снимки от Мамочка,рони,Еnigma и Abrikotin photo Hug.

# 594
Честито на всички именници днес: на рониното Миме, на Айла, на мъжът на Олчето! Да ви е живо и здраво името!

Ние по този повод ходихме снощи на индийски ресторант, снаха ми е именничка, но те днес си тръгнаха рано-рано за София, та снощи празнувахме.
Беше голям кеф-ресторант с климатик, направо измръзнахме, кеф!
Бяхме единствените и собственичката много се занимава и с Габи и с Вики. Габи я облече в сари и накичи с бижута, ще пусна снимки утре. А пък Вики си хареса малкото индийче, постоянно вървеше след него и искаше да го прегръща и целува Laughing, а пък Габи не изяви желание да играе с него, защото явно й приличаще на циганче. Само ни пита защо е черно Simple Smile

# 595
  • София
  Аз се прибирам от женско парти с приятелки и половин бутилка червено вино  Mr. Green. Еми доволна съм, без деца дори закратко, поговорихме си по женски, абе с две думи изкарах си страхотно  Simple Smile

# 596
Честит празник на Айла, ноу нейм и всички празнуващи днес. Специални поздрави за Мария на Рони.

Честита рожба и на Толинка  Hug

Ето малко снимки и от нашето двудневно море(подробности-тия дни като се задържа достатъчно дълго  пред компа) ...
http://ivamd.snimka.bg/sea/na-more-2010.524969.20060561
Поем- много сте хубави и двамата.
Ася-като чета за свекито ти направо полудявам, а пък не мога да проумея мъжа ти как може да се връзва и той...ако беше моя...леле леле какво щяха да му чуят ушите..пък ако не ме подкрепя, разбира и не уважава мнението ми как бързо щях да го пратя да Фаща влака за Видин при мама...то тяхното си е малтретиране  Thinking
"По-добре сам, отколкото зле придружен"...

# 597
  • Варна
Честит имен ден и от мен на сбъдващата мечти Мария, пожелавам й да е винаги така обичана, чаровна и много щастлива!!!
Честито и на no name, Aila и на мъжа на Олчето! Да си носят името със здраве!

Пипо вчера хвана термометъра (за мое огромно учудване, защото никога не е проявявал интерес към него), спря се пред масата, поумува хубавичко и си го взе. Така че си имаме бъдещ доктор Simple Smile После взе и черпака, явно гладен няма да остане Mr. Green
Ето питката, която измайсторих, търкулването й, вземането на термометъра и после на черпака.

Днес бяхме в Албена цял ден, нашите отидоха там на почивка и взеха Мони със себе си. Страхотно си изкарахме и се поразхладихме най-после. Ето малко снимки, които качих във ФБ (от тази нататък):
http://www.facebook.com/photo.php?pid=459538&l=cf659483b4&id=1803570803

Силви, мисля, че обривите на Ави са от претопляне, Пипо има абсолютно същите в момента. Не се притеснявай! Ако все пак продължат, препоръчвам ти да посетиш хомеопат, ще ви помогне. Peace

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 00:50 от chockolina

# 598
Момичета,благодаря за подкрепата.Мислех да не пускам тук линк,а само съобщение,пък който има регистрация във фейса да влезе и види съобщението ми там.Гласуването приключва днес в 24:00ч.Сега ще дам линк,трябва да харесате първо страницата,след това на тяхната СТЕНА потърсете моята публикация и гласувайте с харесва ми.Може да влезете и на събитието-Competition time-време за конкурси и там да гласувате под името ми с харесва ми.Гласовете и от двете места се броят.Не знам защо ,но при някои се е получила покана,при други директно в имейлите,идея нямам защо,но ако харесате само страницата не е достатъчно,трябва да гласувате под името ми.
http://www.facebook.com/pages/myAVON/113195355362468
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ.ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО УСМИХНАТИ.
Ася-Ника,твойта свекърва има късмет,че не живее с мен.Иначе отдавна да съм я прогонила,а такива думи кой ще гледа детето по-добре от теб и аз съм чувала.И то от майка ми и баба ми.Ронката като беше малка непрекъснато ми повтаряха,че я гледам като намерена на улицата,че чуждо по-добре бих го гледала.А това за градусите лете и зиме си е класика в жанра,явно с баба ми са от една школа.Понеже на нея вечно и е студено,непрекъснато навличаше горкото ми дете.Лятно време не искаше да я взима,ако няма ВЪЛНЕНА жилетчица на гърба,ще вземе да настине.Напълно те разбирам какво ти е  Hug

# 599
Благодаря за всички честитки към Марчето!  Hug
Честит имен ден на патеричка на Айла и на таткото на Ени и Вели!   bouquet
Честита първа годинка на братовчедкото на Ния!   bouquet
Понеже прочетох поканата за среща (и двете покани прочетох де  Laughing) на Принцеската за Рила - може би ако имаш телефон на Калин и Дани, може да си спретнете срещичка. В краен случай и телефон на Нани върши работа.  Wink  Grinning
Ние вчера направихме грубата грешка да отидем на Рилския манастир за празника. Обичам го това място, но чера сърцето ми беше разбито. Разплаках се като видях всички цигански сергии, цигански колела и цялото това поциганьорчване на любимото ми място. Детството ми е минало там, а вчера ... Разплаках се. Питах едно полицайче на кого да пиша благодарствено за вида на района около светата обител.  
Ето малко снимки все пак за настроение. http://glorimaria.snimka.bg/baby/lyatoto-na-mariya-2010.525720.20105351  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт