АПРИЛското детенце се припича на моренце!

• 28 596
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia, Bulgaria
ето едно клипче на Габи как минаваха вечерите преди сън на морето
http://www.facebook.com/emili.arie?v=app_2392950137#!/video/video.php?v=139367962758791
има и едно как плува Simple Smile
Ето и обещаните снимки от Русе  Peace  
http://emiliarie.snimka.bg/family/ruse-2010-g.519061.19705134
най сетне смогнах да ги кача .Хубава вечер  Hug

# 361
  • Някъде там...
Emilli Arie, от снимките личи, че сте си изкарали чудесно.  Laughing Много е сладка Габи, особено с червения бански на точки. А кака и батко май доста ти помагат с малката.
Радвам се, че всичко е наред с бебето. То не остана вече, още малко.  Hug
Мимееее, ще го изям това Диди. Май и тротоарната екзема вече й минава.  Laughing
Олче, сладкиши са дечицата ти. И как ти позират само. Аз напоследък като Рони само дебна да щракна нещо по-неподвижно и центрирано. Ама кой ти стои на едно място. Поне сега като ходят сами са ми свободни ръцете и мога да снимам на воля, че преди нямаше как...

Ето и от нас малко снимков материал:
Йоана на люлка
Яна на люлка
И двете
Йоана пак хукна в неизвестното без да се оглежда...
Ходещи човечета
Вечерна разходка с чужди играчки  Mr. Green
Я да го пипна туй чудо
Виж, мамо, размених две топки за ей тези джаджи тук

# 362
Ох Жабче много са сладки и модерни Heart Eyes с какъв фотоапарат снимаш? Качеството е убиец Peace
Тротоарната Екзема минава бързо благодарение на Судокрем-а Peace

# 363
  • Някъде там...
С ей тази тухла:

Чудни снимки прави, но не е лесно да се носи в джоба. Вече се замислям за още един апарат, по-компактен от този. И по-евтин, че на този все му треперя да не го счупят дребните. Имам един такъв, но за жалост нещо се развали.
Хайде, и втората се събуди. Ще бръмчим навън.  Wink

# 364
Олче, Жабче, страхотни снимки.

Еми, изглежда много добре сте си изкарали. Стрхотно ми изглежда в Гърция. Така ми е омръзнало морето около нас. Все се чудя как го правите това, че да спят децата ви на плажа Rolling Eyes. Аз съм пробвала с Габи като беше на 2г. като бяхме на почивка на море, а иначе лятото все гледаме да бягаме към планината. Във Варна като ходим на плаж стоим 2 часа и се прибираме, защото става много горещо.

Ние малко поспряхме плажа. В четвъртък през нощта Вики вдигна темп., явно от претопляне през деня, хем се прибрахме 11часа от плажа.Та оттогава не съм я водила, утре вече май ще ходим, ама ще стане към 7ч., за да можем в 8 да сме на плажа, че са големи жеги.

Днес ходихме да правим изследванията за яслата. Все си мисля, че има време, а то е другия понеделник Sad

П.С. Добре, че Еми писа, че се бях притеснила доста като видях във ФБ Зори и Джони с траурни лентички. Мислех, че е някой близък и се молех Еми да е добре Confused

# 365
 Е, успешно се върнах от Румъния, дечко не се отби. Ако някой си мисли, че сучат за залъгване...аз така си мислех, а после трябваше да се отърва от поне 300 мл. излишна кърма на ден.

А в книжките моралната полиция пише, че бирата не била полезна за кърменето...Опитът показва, че с бирата трябва да се внимава. Покрай световното така хубаво си увеличих лактацията...

# 366
  • Sofia, Bulgaria
Вери не ме отписвай толкова лесно  Hug.Момчето което убиха циганите ние комшия и всички го познаваме много добре.Целия квартал е в разлепени постове и децата са показали своя начин за съпричастност в фейса.Другото ,което се случи е,че докато бяхме 3те дни в Русе на Зори приятел (на нейните години-17 )е получил инфаркт и е починал.Това е историята с черните лентички.От както баща им умря пред очите им все по трудно понасят такива новини Sad.
Колкото до плажа ,аз искренно ти завиждам.Ако имах възможност и на морето да живея още по добре.Не съм ви разказала,но Габи заспа във водата в пояса.Докато се прозяваше и изведнъж бум  Naughty  падна тиквата напред и хората около нас невярваха на очите си докато викам баща й да я извади  Mr. GreenВсеки ден по едно и също време около 1 и половина заспиваше докато се гуши в мен и така успявахме да седим по цял ден на плажа.Към 4 се будеше и хукваше наново към водата.Проблеми с нея на морето никакви си нямах.Сякаш не беше мойто дете това.Много кофти за Вики ,че така и се отразява и дига температура.Дано да е било само неразположение и да размине да не се повтаря.

# 367
  • Варна
Олче, тук съм и ви чета постоянно! Просто не ми се пишеше. Peace Но се радвам на новините и снимките ежедневно. Heart Eyes

Днес обаче имам новина - Пипо проходи - голям майтап, в пощата, докато си получавах 5-те  Mr. Green пратки от Ларедут, той се пусна и измина сам цели 3-4 метра! Направо не можах да повярвам на очите си, до преди това краката му бяха като кашкавалени Grinning Изобщо не падна, обиколи салона сам-самичък. Heart Eyes

# 368
Добро  утро,момичета.Чашка кафе за усмихнат и слънчев ден  

Днес се очертава хубав ден с много игри и тичане.Ади се грижи за фигурата на мама и не спира на едно място.Голямо търчане пада из парка  LaughingСланинките се топят и мама става все по-хубава и стройна  Wink

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 07:40 от маги79

# 369
  • София
Днес обаче имам новина - Пипо проходи - голям майтап, в пощата, докато си получавах 5-те  Mr. Green пратки от Ларедут, той се пусна и измина сам цели 3-4 метра! Направо не можах да повярвам на очите си, до преди това краката му бяха като кашкавалени Grinning Изобщо не падна, обиколи салона сам-самичък. Heart Eyes

Joy Joy Joy
Якооо! Mr. Green Да взема и аз да заведа Елина, като отида да си взема мойта пратка... Joy Може да се престраши да се пусне и тя... hahaha

Жабче, много са сладки човечките, май и вие сте луди по люлките...? Heart Eyes Mr. Green Flutter

Нямам търпение и мойта пЪзла да проходи най - накрая Rolling Eyes, без пръст, кръст и ... други работи Mr. Green останах... Вечно се кисне и виси по нас, жеги, зъби, неспане, много и се събра напоследък... И апетит няма никакъв почти. Rolling Eyes

# 370
  • Лудогорието
Здравейте майчета!
Вече съм в графа работещи от вчера. Днес Ванката е на ясла до 17.30-с час повече от преди. Дано го преживее лесно. Борим кашлица и сополи без антибиотик-вече отминава. Надявам се да не се влоши отново тази седмица.
Честити самостоятелни крачки на Пипо!

# 371
Мила Еми, нямах предвид теб, пази Боже, пу-пу. Мислех, че някой ваш близък и не знаех как ти се е отразило на кръвно, нерви и т.н. Горките Джони и Зори, това е наистина най-тежкото нещо за едно дете, дано повече никога не им се случват такива нещастия.

Чоколина, той отдавна си е готов, последно като го видях си ходеше почти сам, само дето не искаше да ми дава на мен ръка, а само на татко си.

# 372
Честити ходещи крачета на Пипо! Да е здрав, умен и все така чаровен, да го водят все по хубави пътища! Heart Eyes
Абрикотинче как сте с Бобката, климатизирахте ли се?
Енигма вие как сте? Драсни някой ред да ни ъпдейтнеш  Heart Eyes
Мамочка скоро и ти не си ни показвала Мишенка Heart Eyes
Аничка мина ли ангината на Анито(някоя нова снимка)?
Губят ми се много хора Люси, Гандия, Мара подробната, Мара Каси, Дея и другите, които изпускам и скоро не са писали драснете по един ред и кажете как са мъниците Hug

# 373
Добре заварили и от нашата дружина!  Hug
Благодаря на всички ви за милото посрещане!  Heart Eyes
Едвам смогнах да седна пред компютъра.. доста дългичко попътувахме,бая нерви скъсах покрай късното излитане от Чикаго и изпуснатите трансфери в Европа,прехвърлянията от Варшава към Прага,чакането 5 часа на летище Варшава а в Прага се оказа,че имаме билети но нямаме места и до като се разберем с Чехите-братя чия е вината, защото поляците просто си измиха ръцете с тях... в крайна сметка ни настаниха кам 21ч в доста приличен хотел,защото полета до София беше на другия ден на обед.. Жалко,че не стигнахме и Токио да видим  Laughing нашите посрещачи бяха  принудени да ни посрещат няколко пъти поради тази причина а сватята се е разкарвала с хубавото ни гадже няколко пъти до летището ама ей на,случват се и такива неща... добре,че успях да се свържа с баба ми по служебния телефон на информацияТА от Прага,че докато стигнем до хотела и свестен телефон с тарифа 15 евро на минута,много мило ми стана. Бобчето на мама геройчето, издържа всички изпитания по пътя за в къщи без никакви проблеми, Слава на Бога! аз обаче много се ядосвах, защото изминаха часове до като се намери някой да ми обясни на английски какво става,само ми се усмихваха и ми отговаряха на въпроса,проблем ли има?! с усмивка и не вие, ние имаме проблем... На втория час на дребка и омръзна да ми виси на гърба и направо попитах,кои от всички ще ми разкаже,какво става,от къде да се свържа с близки по телефон и за Бога с малко дете сме, малко креативност да проявят... Бях набрала още в Полша и все още съм възмутена как е възможно да не мога да си купя ботилка вода с евра,нямах дребни освен монети но никъде не приемаха такива и искаха рестото да ми връщат в злоти а ченджа не работеше,колкото пъти ходих до там... цели 5 часа!! Да не изпадам в абсолютните подробности но бая път беше,тръгнахме на 11-ти а стъпихме на летище София на 13-ти в 15ч. Ей,като си видях всичките куфари пристигнали и не отваряни изпитах душевен оргазъм! ама нали трябва все нещо да се случи та се оказа,че фотоапарата останал в самолета.. айде пак телефони и глупави разговори... естествено ударих на камък от всякъде та направо се изприщих наново, нали си знам системата БГ, но като бивш кадър на терминала се заобаждах на колеги и въпреки абсурда след два часа с упътване къде ,какво да кажа се оказа,че все пак са ми го прибрали от самолета а той е заминал обратно към Прага.. егати късмета! голяма радост пак ме обвзе.. и така без никакви загуби се завърнахме,само с поскъсани нерви и нов пушач в къщи!.. У нас бомба е паднала,нали тръгнахме набързо и за дълго през Март още ръкавици и зимни дрешки си висяха на закачалката в коридора... още не смогвам на подредба и разчистване.. Боба все нещо от някъде носи,всякакви джунджурии та започнах да изхвърлям с торби направо... на фона на цялата теснотия ще стане чудесно!  Laughing Laughing надявам се до 4-ти да си наредя и оправя кочинката,че като се завърнем от морето да ни еприятно и уютно вече.. За срещичката в парка ще се вредим с Бузанска,само не разбрах кой ден и в колко часа в Борисовата!Тамън съм възложила и на татито ни да изнесе килера към мазето,че 4 месеца съвсем на ергенски, апартамента го е обърнал!!  Naughty Crossing Arms Олче ти като виден организатор,разчитам на теб!  Hug големи сладости си имаш.Четох,не четох,главата ми е изветряла от всякъде и ще повторя последните страници... Чоки Честит ти бързоходко!  Heart Eyes Емили много ме радвате цялото ви семейство! да си нагалкаш коремчето от нас и .. защо пък не още едно моренце!  Hug Мименце климатизирането на Бобка е да си ляга към 22ч., към 6-7ч млекце и после към 11-12ч. сме добро утро!Дидка бая се е ударила,представям си живо как си го преживяла,ех!  Hug Hug Жабчетата във все по-екзотични принцески се превръщат... като казвам принцеси.. Принцесите Рая и Ния много искам да ги видя също!  Hug
Аз пък искам да попитам, някой нещо да знае за скорпиончето Дена и двамата ѝ прекрасници?
а на Ронката утре ще ѝ се обадя,че май доста неща ми е спестила!Надявам се си по-добре!  Hug
малко снимки и от нашия лагер:
http://aprilki2009.snimka.bg/children/aprilchetata-sled-p-rvata- … a.499758.19727834

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 01:26 от Abrikotin

# 374
рони все забравям да ти пратя много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Абрикотинче добре дошла  Hug Дано поне успеете хубаво да си починете след тези преживявания  ooooh! Heart Eyes
Миме благодаря,добре е Анито, пу пу пу  Hug Снимки по-късно се надявам да успея да кача  Heart Eyes
Напоследък не успявам да прекарам много време на компютъра  ooooh! По половин час на ден ми се събира за 3 сяданета  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт