АПРИЛското детенце се припича на моренце!

• 28 596
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Добър ден   bouquet
Да се отчета и аз днес, имам нов телефон ММ ми го купи(щото му мрънках че искам малък) толкова е сладък, малък и красив SonyEricson Xperia X10mini Heart Eyes ама с много сложно меню се оказа този андроид Blush
Много хубава новина Толинка ти наистина беше най-хубава в конкурса Peace желая ти леко и безпроблемно раждане и едно здраво, пухкаво бебче иии да ни го покажеш Naughty как може да си помислиш че сме те забравили Hug Hug Hug
Мара Каси прекрасна новина да си изкарате много весело и ще чакаме снимки с малки шафер Hug
Деси05422 дано всичко лошо да е минало и само хубави новини от тук на татък Hug
Мамочка искаме отчет от морето в снимки Mr. Green
Аничка дано Анито бързо свикне с баба Praynig Hug
Десире, Вери да им минават страховете на мъниците Praynig Hug Heart Eyes Браво на Анито направо ми скри шапката как се храни с вилица и салфетка(снимка няма ли?) Wink
Принцеса Рая честита ви зъболекарка Peace браво на детето знае как да се ориентира Heart Eyes
Ние организираме кръщене на Дидито на морето като идем, та се надявам Praynig да имаме хубаво време и да се осъществи, че го отлагаме от доста време а вече така искам да си я кръстим Heart Eyes
То почти не остана а все още не съм приключила с подаръците, леле сигурно като почна да събирам багажа 1 куфар няма да ми стигне Whistling
Хайде хубав ден и приятни емоции newsm51

# 481
привет от  пърженки кюфтенца!
момичета, със снимки отчет ще стане чак в Пловдив,че на тати лаптопа няма нищо инсталирано, дори скайпа. Много съм ядосана ,че не мога да го изтегля, спира на 99% и това е.
На плажа ужасна жега, прибираме е в 12 и излизаме към 17 часа. Гледам от тераса как съвем малки деца стоят в басейна на най-страшното слънце, а майките им червеникато раци, дори не ги прибират под чадъра. за англичаните изобщо мълча, те пак се пържат направо като за последно!

МАРА КАСИ, страхотна новина! Всичко да мине на 6! Бурканчета ги затварям, като сипвам топла манджа, после ги нареждам в тенджера с капаци надолу и варя след като кипне 10 минути. След това дори не трябва да се съхранява в хладилника. Все пак 2 буркана ми са бомбясали, добре че направих повече. Моите всички са месо- кускус\телешко\домати, чушки с телешко и ориз, пилешко\домати\елда и пиле с тиквички и картофки. Ама миша взе че яде само кисело мляко-кофичка наведнъж  Shocked и домати с сирене.

поемче, като винаги постове ти с голяма доза хумор! А това което се случи с Само... Трябва постоянно да ги наглеждаме, и не само докато са мъничета (виж Маги почти на 6 години "замая се" и лапна 20 стотинки)

Айде,отивам че миша се събуди, иска да я водим да плува. домъкнах ме какви ли не кофи и лопати, ама само ги разансяме, иска да стои в вода! Купих страхотен надуваем пояс за майка и бебе 2 в1. момичета, наистина много е удобно. жалко че не мога да покажа снимка, но представлява осмица- майката слага на талия, а детето слага пред себе си в гащета. Маги се хваща също отпред и трите сме като един голям алигатор!  Mr. Green

# 482
Здравейте мили мами  Hug  аз си ви чета но за писане не може и дума да става сега си имаме баба и дядо   Mr. Green и да се отчета
Мади проходи преди 2 седмици най накрая и направихме прощапулник

бъдещата хакерка

и си хапвам от питката

бъдещата архитектка Ники

дали е вкусна тая пита  Thinking

нашите питки аз си ги правих
Прекарахме много весело
Толинка пожелавам ти да гушкаш в скоро време най прекрасното момченце
Деси ,Олче а знаете ли близначки как се бият  ooooh! Мади се хапе Ники я скубе докато разбереш какво става и двете реват и тичат да ги гушкаме с баба им
За играчки не се карат още при първия опит и двете дупета бяха натупати и взех играчката
резултат " ако искаш на сестра си играчката донеси и друга" за сега действа защото знаят че иначе мама я взима играчката. Виж за хратана се бият ужас
Приятно плажувате на тези които са на море или ще ходят , ние няма да ходим никаде щото госпожиците ми взимат тока като пораснат догодина сме на Бургас
Миме честито телефонче с радост да си го ползваш
Това е от нас засега отивам да си почина малко че от две седмици Мадлен не иска да спи нощем и съм ето така  #Crazy
ПС Поем честита нова квартира

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 16:50 от Дани Нетева

# 483
Дани Натева много хубави професии са си избрали двете сладки, пухкави къдравелки Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 484
Толинка, честита ти награда! Скоро очакваме новини, а до тогава стискаме палци!!!!
Мамочка, мдааа и аз се изумявам как може по цял ден да се пържат тези хора на плажа!!!!  Ама явно са слънце не видяли! Simple Smile))
Дани, добри професии са си избрали мадамите! Simple Smile Ха да са им честити!
Качих малко снимки в снимка-та Simple Smile Ето поздравче и от нас, от тук започват.

http://aprilki2009.snimka.bg/children/aprilchetata-sled-p-rvata- … a.499758.19920686

# 485
  • София
Нагледах се на прелестни слънца  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes !
Толкова порастнали и красиви са всички априлчета  Heart Eyes !

Кратък отчет от нас  за наваксване . Карото е порастнала много- доста е височка и е към 13 кг. Косата расте нон стоп  Grinning  подстригваме се поне два пъти в месеца иначе ще и извади очите . Ходи и тича, често пада защото е придобила огромно самочувствие  от както може да се придвижва. Проходи почти на година и два месеца. Говори различни неща- когато тя поиска и никога ,когато ние я накараме да каже нещо  Mr. Green . Има  ужасно сладки трапчинки високо, почти  под  очетата,а не на  бузките като на другите деца  и като иска нещо да се подмаже се усмихва така,че  да не можеш да устоиш на сладките трапчинки  Heart Eyes . Като я питам обича ли ме ,казва " Неее,не ! ", а като я питам баща и красив ли е  Laughing  и казва "Дааа,много "  Crossing Arms . Направихме и детски кът на терасата  и там и сложихме  басеина и вчера ни беше сефтето да го пробваме. Хареса и макар,че малко постоя като посадена. Бяхме един месец на Враца при мама и там  има голям басеин на къщата ни за почивка и Карото  ме изуми като започна да плува  веднага щом я пуснахме във водата  Crazy . Аз не очаквах и много ме беше страх изобщо да я пускам в дълбок басеин, но заради племенниците и сложих едно поясче и  я топнах. Детето се отблъсна с крачета от мен и  заплува махайки с краченца и ръчички съвсем правилно и някак естествено . Аз хем умрях от страх,че я пускам съвсем сама без да я придържам,хем  много се зарадвах . Следователно вроденият инстинкт да плуват още не се е изпарил.
   Какво друго да кажа...Аааа,на гърне още не се учим, но пък много му се радва и си сяда на него с удоволствие. Пробвам  я, но явно не уцелвам момента и не пишка в него. На моренце ние ще ходим,както винаги септември - като сменим всички продавачки и се върнат от отпуска - по-рано не ни се полага  Laughing .
  Това е засега. Целувки от нас!

# 486
  • Лудогорието
И аз да се отчета  Simple Smile
Ванката на 24.07 вдигна температура и се закашля сериозно, та антибиотика не му се размина. Сега вече е добре-останаха маааалко сополки за цвят. Все по-добре се държи на яслата-много слушал и всичко си изяждал. Само спането все още му куца-спи по 30 мин. и това е, а в къщи спи по 2-3 часа на обяд. Тръгна да излиза горен десен кучешки зъб, та вечер е много неспокоен. Аз нали съм активно работеща вече и страдам от недоспиване  Tired Добре , че майка излезе в отпуск преди пенсия, че удря едно голяяямо рамо  Heart Eyes Лошото при нас е, че до няколко дни ще направим дилатация на каналчето на чурката в Пирогов. В момента майка и Иван пътуват към в София. Утре следобед са на преглед при специалист и очаквам да тръгна и аз натам за операцията. Наказа ми се детето  Cry

# 487
Мамочка, чудни манджи си забъркала - виж въобще не ми беше хрумнало да затворя в бурканчета храна за Иво... това е страхотна идея, непременно ще я ползвам... а пояса откъде го купи....не бях чувала за такова нещо....весело изкарване на морето и мноооого хубаво време ...
desi054224  - ние също ще правим доста скромни тържества и сватбата и кръщенето ще са в хипер тесен кръг плюс малко най-добри приятели....
maimunka07 - стискам палци цялата операция и всичко около нея да мине леко и по учебник....
snesh - я виж ти малкия разбойник как хубаво играе на тези надуваеми съоръжения, аз иво не съм го пускала, защото има обикновено по-големи хвърчащи наляво-надясно деца, но сега ще го пробвам, той проявява интерес, но аз си мислех, че е малък....
Дани Нетева - много сладки девойки имаш и колко са различни двете....и като харатер са така предполагам....
Принцеске, честита придобивка... със здраве да я ползваш....
Мимето - на морето кръщене и сватба - за мен това винаги е било мечта, но няма как да си закарам моите бабки до там, те сега едва ще дойдат за няколко часа, а път аз много държа на тях и много ми се иска да присъстват, та затова ще го направим тук... иначе, браво за идеята...със сигурност ще е супер....
поем, просто каква случка  newsm78

# 488
  • Пловдив
Дзааак , ето ни и нас  Party

Мамочка и аз така й затварям бурканчетата с храна - готвя нещо и после има за 4-5 дни.
maimunka07  стиснати палци и от мен  Praynig

Много са пораснали всички априлчета и са се разхубавилиии  Heart Eyes

Ние сме добре , растем по малко , ядем по малко , но за сметка на това не  се спираме.
Ели приказва много , опитва се да повтаря абсолютно всичко което и кажем и в повечето случаи й се получава, прави и изречения (Еито иска мама стане) и т.н.
Да ви питам майчета има ли и други като нас - пристрастени кърмачета - не мога да я оставя на никой да я гледа защото се приспиваме и през деня и през нощя единствено чрез кърмене. Ако ме няма мене не може да заспи , а ако не спи е кисела и плаче и става ужасна гледка. Ум не ми побира как ще се отбиваме - имам чувството че ако тя сама не реши (което може би ще стане като тръгне на училище)  аз няма да мога да  я отбия, а имах надежди да тръгне на ясла........

Ходихме на моренце - беше много хубаво и Ели се опитваше да плува .
Ето малко снимичици от нас

http://www.facebook.com/album.php?aid=29971&id=100000148011315

# 489
Привет и от мен  bouquet
Маймунка07 много силно стиснати палци това да е последната операция на малчо Praynig Hug
Мара Каси ние ще бъдем най-близките също в тесен семеен кръг(тази година ще водим баба, дядо, леля и вуйчо с нас на море) ще е купон Peace
Зинайда аз не можах да ви видя(нямам фейс) а това с пристрастената кърма, скоро гледах един филм дето детето беше на 4 и пиеше от на мама гърдата Wink много веселяшки Grown ups се казва Peace
Вече нямам търпение да идваме,хайде хубав ден  bouquet

# 490
Мади и Ники,Еличка и Виктор,целуФки,целуФки,целуФки за сладурчетата,чудесни са!!!

Хубаво е,че се появиха отдавна неписали априлки,и ни зарадваха с хубав фотомат'риал Hug!

Kafenceto,бяхме се затъжили и за вас Hug.Радвам се,че сте добре,а ако покажеш и някоя снимчица на Каролина Heart Eyes,няма да имаш равна Blush Laughing.

maimunka07,присъединявам се към думите на Мимето.Дано наистина това е последната стъпка,и повече нямате проблеми с Ванката Praynig fingerscrossed.Наистина се измъчихте,и той,и ти...гушкам ви много  action032!

Mиме*,специално за теб едно клипче Laughing:Който е голям,се храни вече сам!И доста нови снимки имаме,ама някой друг път,че децата вдигнаха къщата във въздуха... Whistling.

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 14:18 от Desirée

# 491
Десирее Hug да я намачкаш много тази сладка малка бузанка Heart Eyes, направо ми скри шапката как хубаво си папка със вилица и салфетка(пу-пу-пу да я насерът кокошките) както се казва Mr. Green чакам снимките с нетърпение Peace

# 492
  • Някъде там...
Деси, искам и аз такова ядящо детеееее. Дай рецептата, моляяяя. Скри ми шапката как хубаво си хапва, не като моите диванета, дето ги гоня с лъжицата из къщи. Чак си редува сиренце, месце, филийка.  Laughing А какво месце даваш? Че моите имат интерес към салама, но гледам да не им давам, че то в него има всичко друго, но не и месо...
Друго си е и да си имаш батко да те забавлява. Страхотни снимки, напълниха ми душата.  Heart Eyes
Кафенце, дай снимки на Кари, не се стискай.  Hug
Зинаида, много е пораснала госпожицата. И каква е модерна и натокана, както се казва.  Laughing Браво на нея щом цели изречения прави. Ние сме в отбора на пристрастените кърмачета. Нямаме заместено хранене още...  Embarassed Приспиването е само на гърда. Много рядко се случва някоя от двете да заспи без сучене и то ако е гушната у някой. А наесен тръгват на ясла, ей го то не остана вече.
Маймунка, стиснати палци и о нас за Ванката, много му се събра вече.  Praynig
Мара Каси, чудесни новини. Пожелавам ви да си изкарате незабравимо. И да не забравиш после да ни пуснеш снимчици.  Blush
Дани Нетева, чудни професии са си избрали малките разбойнички. Да са ви живи и здрави! Аз още не съм правила прощъпулник...  Embarassed Май като идем на гости у бабите ще го направим.
Щях и още да пиша, но ме викат да се приспиваме.

# 493
Жабче,давам пуешко филе,и шунка.А рецептата-подражаваме на бати Wink Laughing.

Вие къде се разхождате?Живот и здраве,събота и неделя сме в София.Много ще се радвам да ви видя,толкова отдавна искам Grinning.Ще пиша и на ivk@,Emanuela88,че не знам дали четат,не са писали отдавна...а другите повечето са на море Rolling Eyes.

# 494
[...а другите повечето са на море Rolling Eyes.
а мен забрави ли ме?! Rolling Eyesискам и аз с вас да се видя, но само и вие ако искате, де! Rolling Eyes
П.П. : шегувам се, да не се обидиш! Laughing
Маймунка, стискам палци всичко да мине много добре, много гуш!!!! Hug Hug Hug
Снимките на всички са разкошни!!!Деси, Анито ми събра очите и на мен, е страшна е сладурана!!!!

Общи условия

Активация на акаунт