Дядо Коледа ще дойде пак, с подарък в ръка за Майските деца

• 43 574
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Здравейтеее!
Аз скоро не съм писала май...
То няма кой знае какво. Алекс е добре. Свалих му Ледена епоха и сега се караме да не стои дълго пред компютъра. Ако го оставя си го гледа цялото без да мърда, час и половина! "Мамо, пусни Йедена пох!" с отварянето на очите сутрин.
Не съм решила какво ще му купувам за Коледа. Конструктор някакъв мисля или дъска за рисуване.

Приспиването ни е малко трудно откакто го отбих. По един час го приспивам. Вашите дечица лесно ли заспиват?
OT раждането си  пея приспивната песничка на ръце и гушене за 3-4 мин ,оставям  я в нейната стая и излизам . Никога не е било проблем,просто така си е свикнала,сега повече си бърбори около 30 мин преди заспиване(ляга в 20 часа и до към 20;30 е заспала до сутринта между 7;45 и 8;15) и така.Успех при вас!

# 451
  • NY
Здравейте Simple Smile

Заспиването напоследьк при нас е следното- изпива си млякото,дава ми бутилката,гушкаме се,казваме гуднайт на луната ,звездите,мечките,столовете и разни други неща,правя му лек масаж на грьбчето,той в полусьнено сьстояние си бьрбори малко и се унася,тогава излизам от стаята. Всичко трае 10-15 мин.,зависи колко му се спи. Cлед баня заспива веднагически след като си изпие млякото.

Грета радвам се ,че се разписа дори на кратко,ще чакам да покажеш принцесите и да разкажеш как вьрви работата Hug

Аз се залавям да правя  картички,че ме е обзела Коледната еуфория покрай Коледните песни, които Еди ме кара да му пускам нонстоп   Close-mas:

Пожелавам ви приятна и романтична вечер

# 452
  • Юпитер- Сатурн
Днес иам повод да почерпя. Помъдрях с една година  Grinning

# 453
Честито! Да си жива, здрава и красива Grinning
И аз да почерпя за щерката, че днес е Св. Ана

# 454
  • София
Весела, честит празник   bouquet
Здраве, щастие, късмет, Любов, и Пари за всичко останало.

Камелия, да е живо и здраво името на щерка ти.

# 455
Весенце, честит рожден ден! Да си жива,здрава,много щастлива и винаги така позитивна както си сега!Преско много да те радва и засипва с обич!

Точно за този шоколадовия сладкиш си мислех и сега ще ме накараш да го забъркам.
Камелия, да ти е жива и здрава дъщеричката,много да ви радва и да се споменава само с добро името и!

# 456
Честит празник на всички именяци днес!!!

Меги,нашата врътка за звука май не работи.Видях че има за намаляне на звука,ама колкото мога да пипам от опаковката,видях че не действа.
Счупено ли е или се наглася после?

# 457
  • ул. "Мечтание"
Днес с малкия имаме корбан. Почерпете се за наше здраве и нека Св. Анна да ни пази!  Praynig

Честито на всички именници и празнуващи!   bouquet

# 458
  • Луната ни пази
Честит празник на всички именяци днес!!!

Меги,нашата врътка за звука май не работи.Видях че има за намаляне на звука,ама колкото мога да пипам от опаковката,видях че не действа.
Рони, там където е включването има три позиции: он, офф и try me. На try me копчето за усилване и намаляване не работи, то се ползва само на ОН позиция. Поне моите спомени са такива. Дано съм помогнала.

# 459
Здравейте  Hug

Стана ми мило да "намина" да ви видя  Grinning
Да поздравя всички празнували скоро и разбира се всички, които празнуват днес!   bouquet Hug

Гледам обсъждате идеи за подаръци... а аз още нищо не съм решила за Крис  newsm78 Ирен вече я обзаведохме с рокля на принзеса, корона и "тропкащи обувки", както тя ги нарича  Laughing
Но Крис... не знам. Луднал е по "Колите" на Дисни и само това иска да гледа, като хипнотизиран е като застане пред компа. Само вика "Искам Маккуин с'еткавицата", не е отворил очи сутрин и започва. Ама вече има пантофи с "Колите", блузка, пижама, няколко такива коли... не знам какво ще му вземем, просто никаква идея за сега  ooooh!

Аз съм от "щастливките", чиито деца заспиват сами!!! Чудо! До преди година заспиваше на ръце, с гушкане и пеене, правеше ме на луда калинка  Whistling Но после, като започна да се захласва по колите, започвах да го оставям с някоя количка в леглото и той докато си играе с нея и заспива. Сега трябва да ни видите арсенала от коли, обаче... голям смях... има 3-4 джипа, 5 колички, 2-3 камиона и няколко багера  hahaha Трябват ми 10 минути след като заспи, за да ги намеря из леглото и да ги събера  Laughing

# 460
  • Луната ни пази
Честит празник на всички именници днес!!!

Рони, там където е включването има три позиции: он, офф и try me. На try me копчето за усилване и намаляване не работи, то се ползва само на ОН позиция. Поне моите спомени са такива. Дано съм помогнала.
И ние от днес сме обзаведени с Мики мауса. Брат ми го е купил и ще го донесе за Коледа.
 Ева, Коки също често гледа Колите, дори сама си избра единият коледен календар именно с Макуин. Тя харесва всичко на Дисни; МАйстор Мани, Кръстовища в джунглата, Мечо Пух, но най- много Мики. Харесва и Трите прасенца, Червената шапчица, Котаракът в чизми и Грозното патенце, но всички тях на книжки. Много обича сама да "чете" Simple Smile Вече знае две- три книжки почти целите на изуст. Знае и да брои до 12 Simple Smile

# 461
Лейди, да сте живи и здрави и само хубави неща да ви се случват!
Еве, Грете, радвам се да ви видя  Hug
Ние днес водихме Криси на УНГ заради честите хреми които получава и резултата е, че има алергично хронично възпаление на третата сливица и на 11 януари ще му я махат.Днес цял ден ми е едно гадно и като си помисля, че ще е с пълна упойка и още повече се притеснявам.

# 462
  • ул. "Мечтание"
Мамче, всичко ще е наред с малкия!  Hug

# 463
  • София
Мамче, потърси и друго мнение. При Дияна имаше доста проблеми с отит-и, които бяха провокирани от третата сливица. Но ми препоръчаха да изчакам с операцията, до 7мата година.
Да чукна на дърво не е правила отит-и от тогава. Иначе правеше по два годишно, от 2 годишна.
Моите (двете) ми ги махнаха на дърти години. Сега всяко малко бацилче веднага слиза надолу. Нож с две остриета си е.
Иначе... бързо им минава на малките и веднага забравят.

На Алекс пък януари ще му кръцкат пишката. Малко съм се гипсирала заради упойката.

# 464
На мен пък трима ми казаха, че колкото по-рано толкова по-добре.Братовчедка ми също имаше проблеми с малкия и чак като се стигна до частична загуба на слуха го оперираха.Сега слава богу са добре.
Танче, като гледам за нас ще е по-голям стрес и травма отколкото за тях.А на Алекс защо ще му кръцкат пацата, проблем ли има? Тя и наща не се е забелила напълно, но педи ми каза, че нямало срастване и засега няма да го пипат.

Общи условия

Активация на акаунт