Дядо Коледа ще дойде пак, с подарък в ръка за Майските деца

• 43 575
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
  • Юпитер- Сатурн
Онче , благодаря за почерпката.  Simple Smile
тази нощ хич не можах да спя
Пишете ме и мен.
Ние сме добре. Влязахме във фазата на не, не искам, няма и на защо! Голям майтап.  hahaha
Преско го прави по друг начин. Мамо дай ръка, подавам ръка, а той не и ми я бута. Повтаря няколко пъти, не знам защо са необходими, после я хваща. Или друго от две три седмици върви сам по улицата. Без да подава ръка, галопирайки. В съботата се разхождахме и на мен ми се зави свят. Не съм свикнала толкова бързо да ходя по край него.  Laughing Бебешки пубертет какво да се прави. Joy

# 436
Добро утро!!!

Хмммм, Thinking ето защо е намален и в този сайт http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.6477
А то защото имали конкуренция в цените.

Поръчах го вече от сайта и ще ми излезе по-скъпо при всички случай заради доставката.

Казвате че по-мощни батерии трябват ,а ?  Laughing Със зарядно  или?

Меги,спокойно Коки ще преодолее госпожата.
От малки се сблъскват с всякакви характери,от една страна е добре

# 437
  • Луната ни пази
Казвате че по-мощни батерии трябват ,а ?  Laughing Със зарядно  или?

Меги,спокойно Коки ще преодолее госпожата.
От малки се сблъскват с всякакви характери,от една страна е добре

Да, нашите са 4 батерии със зарядно, ползвам трите, но понеже можеш да заредиш 2 или 4 на самото зарядно, ми се получава комбинацията. Имам още 4 за фотоапарата. Абе батерии бол, ама ако купуваш обикновени, ще ти излезе златно!
Коки ще я преодолее, ама аз не знам до кога ще я издържа Simple Smile

# 438
  • Юпитер- Сатурн
Онче благодаря за вкусно изглеждащото кафе.
Меги дано всичко се оправи. Наскоро четох как една съфорумка обясняваше как са детските градини в Англия и, че за три максимум четири деца се грижи една госпожа, а не както тук за двадесетина една. Ех, да си помечтаем малко  Simple Smile. Колкото до етническия и произход все си мислех, че живеем в България и всички сме българи, до като не отидох миналата година в Момчилград и не видях и чух какво е. За съжаление е така. Надявам се всичко да се оправи.
Онче чакам отзиви за играчката. Малкия си пада по подобни неща, но за сега шумотевица се вдига от детското пианото и една - две музикални играчки вкъщи. По мое скромно мнение (и това на съседите два етажа под и над  нас) мисля, че е нужните децибели са достигнати.  Laughing
Леки почивни дни!

# 439
Здравейте момичета!!!

Мики Маус е страхотен!
Очаквах да е по-малка играчка,а то си е задоволително голяма плючена играчка.
Също така мислех че отваря само уста,а нашия и танцува  Hug

Донесоха ми го тази сутрин и нямах търпение Ивет да заспи и да отворя кашона.

Натиснах едно копче да видя имали батерии,и тоя като заговори,пее и танцува  Shocked

Видях се в чудо,много силно говори,а Ивет беше едва задремала.

НЕЗНАМ КАК ПРИНУДИТЕЛНО СЕ СПИРА,ама го изчаках да си свърши репертуара и бум в кашона.

Нямам търпение да я заведа Ивет при нашите и да си поиграя с Мики  Wink Grinning че до Коледа няма да издържа.

Обачеееееее,съм сигурна в едно.Че щом Ивет види тази играчка няма да отрази другите,поне на първо време

И дано не отваряме подаръците заедно с бабите,че ще се нацупят че не са с актуални играчки  Whistling

МНОГО Е ХУБАВ ,ИЗЛЕЗНА МИ 97ЛВ С ДОСТАВКАТА ДО ВРАТАТА

лек дееен

# 440
Онче, и аз видях Мики Мауса в Хиполенд. Бяха пуснали мостра и ми се стори хубав.За жалост моя разбойник не го вълнуват подобни играчки.Имаме кучето на фишър прайс и не му обръща никакво внимание.Обаче той се сдоби с голям камион като в яслата, дъска за рисуване (не подозирах че го влече подобно нещо докато не отидохме на един рожден ден и не се отлепи от тази дъска) и заветната кухня.Ето тази е http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … a8d2359e5903721e4
Надявам се да са му интересни тези неща

# 441
Ох,много са скъпи тези играчки 80,90,100 лв.Аз само си разглеждам каталози и.......незнам . Sad

# 442
  • Луната ни пази
Здравейте момичета!!!

Мики Маус е страхотен!
Очаквах да е по-малка играчка,а то си е задоволително голяма плючена играчка.
Също така мислех че отваря само уста,а нашия и танцува  Hug

Донесоха ми го тази сутрин и нямах търпение Ивет да заспи и да отворя кашона.

Натиснах едно копче да видя имали батерии,и тоя като заговори,пее и танцува  Shocked

Видях се в чудо,много силно говори,а Ивет беше едва задремала.

НЕЗНАМ КАК ПРИНУДИТЕЛНО СЕ СПИРА,ама го изчаках да си свърши репертуара и бум в кашона.

Нямам търпение да я заведа Ивет при нашите и да си поиграя с Мики  Wink Grinning че до Коледа няма да издържа.

Обачеееееее,съм сигурна в едно.Че щом Ивет види тази играчка няма да отрази другите,поне на първо време

И дано не отваряме подаръците заедно с бабите,че ще се нацупят че не са с актуални играчки  Whistling

МНОГО Е ХУБАВ ,ИЗЛЕЗНА МИ 97ЛВ С ДОСТАВКАТА ДО ВРАТАТА

лек дееен
Онче, и при нас беше така, а имай предвид, че пееше на испански. Има специално копче он-офф. И аз чакам с нетърпение да дойде Коледа и Коки отново да започне да играе с него. И аз много го харесвам. Има копче и за намаляне на звука, ще го разучиш. Скъпичък си е, но си струва.

# 443
Здравейтеее!
Аз скоро не съм писала май...
То няма кой знае какво. Алекс е добре. Свалих му Ледена епоха и сега се караме да не стои дълго пред компютъра. Ако го оставя си го гледа цялото без да мърда, час и половина! "Мамо, пусни Йедена пох!" с отварянето на очите сутрин.
Не съм решила какво ще му купувам за Коледа. Конструктор някакъв мисля или дъска за рисуване.

Приспиването ни е малко трудно откакто го отбих. По един час го приспивам. Вашите дечица лесно ли заспиват?

# 444
Добро утро!
Вики, и нашето приспиване стана трудно точно след като го отбих.За съжаление продължава да е така.Спи му се, но не се кротва да заспива и се върти, гушка се в мене и ме кара да го люшкам после пък лягаме и двамата и ме гушка и така само повтаря и откарваме и ние по час-час и нещо.И лошото е, че не признава никой друг освен мен.
Хенриета-Анна, наще подаръци всички са от бабите и дядовците.Те каквото искаме винаги намират начин да му го осигурят.Дори си мисля свеки да я изнудя и да му купи за тържеството нови дрешки.Като не ми помагат и не се интересуват особено от него ще ги използвам по този начин.Ние само му взехме за яслата едно хамстерче в колело което го върти за 10лв.Това има шанс да му е интересно.Предпочетох 3 по-голями неща понеже може би ще играе с тях.Той само се върти в кухнята и си играе с всичко което е там.Мнооого рядко хваща някоя играчка и да се заиграе.Колко много съм прибрала защото той само ги разхвърля и не играе.Напоследък му грабва вниманието и то за по 15-ина мин. един конструктор който е подобен на тези меките пъзели с цифри,букви но е от пластмаса и квадратите са мънички.И него лятото го купихме за 10лв.Тогава много ни хареса и го купихме с яснотата, че няма да играе сега ами по нататък.Ние нали сме и по-назад с материала, но имаме напредък и то за мен доста голям.Надявам се скоро всичко това да остане само един лош спомен.

# 445
  • Юпитер- Сатурн
То няма кой знае какво. Алекс е добре. Свалих му Ледена епоха и сега се караме да не стои дълго пред компютъра. Ако го оставя си го гледа цялото без да мърда, час и половина! "Мамо, пусни Йедена пох!" с отварянето на очите сутрин.
И Преско е така само, че на прицел са ну пагади и мики маус, а да щях да забравя и шоуто на слави  Laughing

Приспиването ни е малко трудно откакто го отбих. По един час го приспивам. Вашите дечица лесно ли заспиват?
Преди година заспиваше по описания от Мими начин. Минимум един час люшкане и пеене. После постепенно легнал до мен на кревата. Сега сме на фаза той легнал на неговия креват аз на моя и ми държи ръката. Държането на ръка е задължително  Mr. Green, без него заспиването е мисия невъзможна.  Laughing Винаги съм завиждала на майките, чиито деца заспиват сами, просто не знаят какви късметлийки са. Laughing
Лека и усмихната седмица на всички майчета.  Simple Smile

# 446
Вики аз отбих Иван малко преди вас! и вече 4-5м. все още заспива силно гушнат в мен! Наобед на градината....направо незнам!

# 447
  • Луната ни пази
Здравейтеее!
Не съм решила какво ще му купувам за Коледа. Конструктор някакъв мисля или дъска за рисуване.

Мамо, искам пуснеш Мики е при нас, нон стоп ако може!

# 448
Здравейтеее!

Мамо, искам пуснеш Мики е при нас, нон стоп ако може!

Joy Joy Joy а при нас е: Мамо, искам Ну пагади!......нон стоп ако може Crazy

Здравейте на всички....аз така ненадейно след толкова време....чета ви от време на време....то не че и вие пишете много.Исках да ви покажа малко снимки....някой друг дълъг пост за времето, през което не съм писла...ама на-ни снимки, ни поста е дълъг.Целувки на всички  love001  love001  love001  love001

# 449
  • Някъде по Дунава
Здравейте! И Ели беше на вълна Ну погоди, но сега гледа по често Барбароните или Пчеличката Мая. От племенника е прихванала интерес към Бен 10, но за мен това е голяма простотия и гледам да я отвличам от телевизора, ако се присети за него. От около година насам заспива като и четем книги. Понякога става бързо, друг път не, понякога иска една приказка да и се чете 20-тина пъти, но общо взето със заспиването нямаме проблем. Проблемът е че с тръгването на ясла много боледува. Миналия месец например, ходи цял месец и това и беше най дългия престой без боледуване, но миналата и тази седмица си е у нас. Кашля и никой не може да разбере от какво, а сега и сополи се появиха. поне няма Т и се храни добре, защото последните месеци често имаше разстройство и поръщаше.
Хайде дано всички дечица да са ни здрави и лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт