Дядо Коледа ще дойде пак, с подарък в ръка за Майските деца

• 43 561
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Нощни очи,как бързо минава времето,отстрани.Почти и твоето време на бременна мина.
Загледах се в линийките ти.Казвала ли си какъв е пола на бебчето?
Пак ли ще е мъж?

РЕДАКЦИЯ СЛЕД ПРЕГЛЕД НА ЯНУАРЧЕТА 2011Г.

Намерихте и видях пола и усещанията на майките  Wink

С какадака сте една след друга в поредни дни.Да видиме кой ,кого ще изпревари.

и ще имали бебета дошли си с името Антон и Атанас  Whistling

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 22:24 от onche

# 481
  • ул. "Мечтание"
Онче, то и на мен ми мина бързо времето да ти кажа!  Wink Ама вече и нетърпението ме обхвана.  Crazy

Момче ще е пак, да. Ще ставам двойна свекърва!  Laughing Третото надявам се да е момиче вече.  Mr. Green

# 482
  • ул. "Мечтание"
и ще имали бебета дошли си с името Антон и Атанас  Whistling

Ние го плануваме да е за Антоновден - татко му тогава е именник, а дядо му рожденник, като нищо да го направим троен празник (но Антон Антонов със сигурност няма да е). Ама пък сякаш ми се ще и да е след 21ви - Водолейче. Не че ще ме пита много дребосъка де.  Joy

# 483
  • София
Онче, Улевинов не беше ли УНГ специалист?

# 484
Онче, и на нас ни казаха че следобяд ще сме си вкъщи, но ще е с пълна упойка.Още двама лекари ме посъветваха да направим операцията понеже от януари той няма месец в който да не е с хрема и от нея кашлица.От август вече дори незнам дали има две седмици в които да не съм слагала капки или да не съм давала сироп.Вярно, че го правя само вечер за да може да спи, но мисля че и това е прекалено и си трябва да се обърне внимание.Ако не направим нещо аз трябва да си седя вкъщи защото той 2-3седмици ходи на ясла после 2седмици е вкъщи.А ние точно се радвахме, че той тръгна на ясла за да почвам работа.А и не искам да си тровя детето с постоянното даване на лекарства.
Танче, стискам палци всичко да мине добре и притесненията да са били излишни.

# 485
  • Юпитер- Сатурн
Минавам да почерпя

Сестра ми вчера имаше рожден ден.
Лека и бяла седмица на всички!  Simple Smile
Мими дано всичко мине успешно и да забравите лекарствата  Simple Smile
Яна наистина колко бързо минава времето  Joy
Танче освен да ти пожелая безболезнена манипулация и бързо забравяне.

# 486
  • ул. "Мечтание"
Мамче, пробвахте ли с хомеопатия?  Thinking Мога да ти пратя координатите на хомеопата, при който ходех в София. Бях много доволна.

Веско-Преско, честит рожден ден на сестричката ти!  Hug Да ви е жива и здрава!   bouquet

# 487
Цитат
Нощни очи

Мамче, пробвахте ли с хомеопатия?  Thinking Мога да ти пратя координатите на хомеопата, при който ходех в София. Бях много доволна.
Ами да, но нямаше особен резултат.Обаче бих искала ако може координатите
Весе, да е жива и здрава сестричката ти и много да те слуша Simple Smile

# 488
  • ул. "Мечтание"
При класически хомеопат ли ходихте или педиатър ви ги изписваше?

Сега пращам.

# 489
Офф, аз все се каня да се запиша при някой хомеопат и отлагам ли отлагам.... Първоначалната консултаци ме притеснява, че е много дълга и дали Алекс ще я издържи  Confused
Танче, ще пробвам да го заведа в Пирогов при д-р Бранков с направление...

# 490
  • ул. "Мечтание"
Мамче, аз ти обещах телефона, но съм го затрила.  Sad Rolling Eyes Писах на една приятелка, която ходи при него да ми го прати и ще ти го пратя после на теб.

# 491
Уж бяхме при класически, но знаеш ли на какъв ще попаднеш.Аз говорих с доста хора и накрая решихме, че ще направим операцията, но след това ще отидем при този хомеопат.Няма да е излишно.
А в яслата не дават да им дам апарат.Излязоха с много тъпо обяснение и сега ми е тъпо, че първата малко по различна коледа за Криси ще остане без спомени.

# 492
  • ул. "Мечтание"
Много тъпо това с яслата.  ooooh!

# 493
  • Юпитер- Сатурн
А в яслата не дават да им дам апарат.Излязоха с много тъпо обяснение и сега ми е тъпо, че първата малко по различна коледа за Криси ще остане без спомени.
Да не би да са казали, че децата ще се изплашат от светкавицата  Joy  Laughing. По- скоро лелката не разбира от модерни фотоапарати или не и се занимава.  Cry
Наистина си е тъпо.   Sad  Дано я убедиш до празненството.

# 494
Ооооо, изненадаха ме много приятно.Ще има по една снимка.Явно са се включили и други и са клекнали.Ще има фотограф и искат по левче.Направо щях да падна, цялата разправия за едно левче

Общи условия

Активация на акаунт