Божидар днес откри коледния сезон. Получи си първия подарък. Голяма радост беше!
Направо се учудвам, че е още цял (подаръка).

.
Пази си подаръка, все пак е криза
А фотографа не знам кой е, важното е детето да има снимка.Това са им най-хубавите изживявания.Аз и до днес понякога си вадя албумите и си ги гледам
Де да можех да се похваля със същото.
Беше ми хем мъчно хем смешно да я гледам такава
Но след около 5 мин я качиха на една количка и я върнаха обратно след около 20 мин. вече събуден и хленчеща... тя въобще не разбра какво и се беше случило!!! Нищо не я болеше... Беше леко замаяна първия час, после, като се поусвести и като започна да беснее, все едно нищо не е било. И така към 16ч. си бяхме вкъщи. От тогава е много по-добре, не боледува толкова често от уши/гърло и не хърка така 
Да знаете, че това е рутинна операция и в общи линии се приема много леко от децата.
До колкото знам има много школи и мнения по въпроса, аз се доверих на нашето педи и не съжалявам. 
Въпреки, че и братовчетка ми ми разказа, сега и още едно мнение не ми е излишно.Определено се успокоявам и вече не ми е толкова притеснено.Ние ще го правим в Исул.Днес говорих и с жената на моя братовчед и тя ми каза и че на тяхната дъщеричка сигурно ще и махнат сливицата.Те ходят и на алерголог, но тя е и доста по-голяма.На нас ни казаха като направи 6г. да го заведем и да го тестват за алергии.Вече се чудя в тая наща рода да не е наследствено това, въпреки че ние или родителите ни не сме имали проблеми.Деца сме на брат и сестра и досега такова чудо не е било с боледуване както са децата ни.
Нещо писменото слово ми убягва в последно време