Дядо Коледа ще дойде пак, с подарък в ръка за Майските деца

• 43 559
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
  • ул. "Мечтание"
Божке!  Joy Joy Joy

Божидар днес откри коледния сезон. Получи си първия подарък. Голяма радост беше!  Crazy Направо се учудвам, че е още цял (подаръка).  Joy

# 496
  • София - Дианабад
Привет!  Hug
Да се включа и аз малко.

Мамче, кой фотограф взима по левче? На нас за каката ни искаха по 1,50 и 2,00 лв. за обща и индивидуална снимка. В групата на Биби пък не искат професионален фотограф, че било скъпо. Освен да навия мъжа ми да снима, че техниката му е добра - но няма да са като професионалните снимки де...

При нас Дядо Коледа ще дойде във вторник. Приготвил е еднакви подаръци за момичетата и еднакви за момчетата. Само дано да сме здрави, че миналата година каката пропусна тържеството  Sad.

Поздрави от нас!   bouquet

# 497
Браво на детето Simple Smile Пази си подаръка, все пак е криза  Laughing
В събота сме на рожден ден на едно детенце и уж сме скрили подаръка, но Кристиян излезе по хитър от нас.Като го намери то не бяха ахкания, то не бе радост.Познайте дали имаме подарък.Ще се купува нов за жалост на семейния бюджет
Горис, ще имаме само една снимка, то затова е левче.Аз се радвам и на толкова, че иначе нямаше да има въобще.А фотографа не знам кой е, важното е детето да има снимка.Това са им най-хубавите изживявания.Аз и до днес понякога си вадя албумите и си ги гледам

# 498
  • Юпитер- Сатурн
Браво на детето Simple Smile А фотографа не знам кой е, важното е детето да има снимка.Това са им най-хубавите изживявания.Аз и до днес понякога си вадя албумите и си ги гледам
И аз така. Много обичам да си гледам снимките особено от детската градина. Отзад огромна елха, дядо Мраз и едно ухилено лапе с големи бузи и подарък, колкото нея. Ех минало  Simple Smile
Яна, браво на Божката.  Heart Eyes Де да можех да се похваля със същото.

# 499
Мойто диване вчера хептем подивя на рожденния ден.То не бе танци, игри и смях.Много весело си изкараха децата понеже имаше и клоун та купона беше на 6.Утре ще ви пусна едно клипче да ни видите какви танциори сме

# 500
Ние вчера купихме подаръците,на Стефчо един голям влак с релси,а  кака му си избра воден пясък май се казваше където във водата си строиш някакви замъци.Да и се неначуди човек на 11год.какви работи иска. LaughingИначе беше интересно със Стефан да обикаляме "Джъмбо" и "Хипо Ленд"направо изпадна в истерия  Laughingискаше да вземе всичко ,плачеше  и викаше "тате ела,тате ела"и нали баща му не може да го гледа такъв и купихме без да ни трябват още едно багерче,комплект зарове и някакви пластмасови малки кубчета,че ги беше награбил тези неща и не ги пускаше. Laughing

# 501
# 502
  • ул. "Мечтание"
Хенриета-Ана, били сте голям майтап!  Joy

# 503
Здравейте майчета на майчета  Laughing

Аз да споделя и нашия опит с третата сливица. Оперирахме Ирен когато беше на 3 год и половина в Токуда, не се сещам вече името на лекаря,у но ни беше препоръчан от педито. Прегледъд мина за 10 мин, разпита ме какви са оплакванията и после с едно огледалце огледа гърлото и каза, че сливицата е средно голяма към голяма и че той препоръчва да я махнем. Доверих му се, защото Ирен непрекъснато имаше проблем с гърлото, хъркаше като дърт алкохолик и вечно беше със зелени сополи... Аз ужасно се притеснявах, най-вече заради упойката. Денят преди да влезнем за операцията се срещнахме с анестезиолог. На дълго и широко ме разпита, прегледа детето и ми обясни как ще протече поставянето на упойката и защо ще бъде с пълна. Обяснението е, че стресътза детето така е по-малък, а и има голям риск да мръдне баш като трябва да режат, а те си бъркат в гърлото все пак... та да не стане някакъв гаф. Някак си се поуспокоих като разбрах за какво точно става въпрос.
На другия ден влязохме, сложи си пижамката и аз влязох с нея в предоперационната. Там и дадоха да пийне нещо от което стана като дрогирана  ooooh! Беше ми хем мъчно хем смешно да я гледам такава  Wink Но след около 5 мин я качиха на една количка и я върнаха обратно след около 20 мин. вече събуден и хленчеща... тя въобще не разбра какво и се беше случило!!! Нищо не я болеше... Беше леко замаяна първия час, после, като се поусвести и като започна да беснее, все едно нищо не е било. И така към 16ч. си бяхме вкъщи. От тогава е много по-добре, не боледува толкова често от уши/гърло и не хърка така Simple Smile

Успех на тези, които се притесняват Simple Smile Да знаете, че това е рутинна операция и в общи линии се приема много леко от децата.

А за пишоната - нашата докторът ни я дръпна когато Крис беше на 5-6 месеца и от тогава никакви грижи - забелва се нормално.  Peace До колкото знам има много школи и мнения по въпроса, аз се доверих на нашето педи и не съжалявам.  Peace

# 504
Еве, много успокоително ми дойде разказът ти  Hug Въпреки, че и братовчетка ми ми разказа, сега и още едно мнение не ми е излишно.Определено се успокоявам и вече не ми е толкова притеснено.Ние ще го правим в Исул.Днес говорих и с жената на моя братовчед и тя ми каза и че на тяхната дъщеричка сигурно ще и махнат сливицата.Те ходят и на алерголог, но тя е и доста по-голяма.На нас ни казаха като направи 6г. да го заведем и да го тестват за алергии.Вече се чудя в тая наща рода да не е наследствено това, въпреки че ние или родителите ни не сме имали проблеми.Деца сме на брат и сестра и досега такова чудо не е било с боледуване както са децата ни.

# 505
  • София
Мамче, аз май бях писала, че се оперирах на дърти години (махнаха ми и двете сливици). В стаята аз единствена бях на 27 години, всички други - малки хлапета, под 5.
Аз след операцията ред сълзи, ред сополи, не мога да говоря, не искам да виждам никой. Хлапетата на 15тата минута щурееха и вдигаха врява до бога Simple Smile

# 506
  • Юпитер- Сатурн
Яна винаги съм се чудела защо се преместихте във Варна. Днес май намерих отговор. Във Варна има повече милионери от колкото в София. Бъзикам се разбира се. Как е снегът при вас, защото тук е ледена пързалка плюс топло време. Купона беше вчера лед, дъжд и сняг едновременно.
Мими, вчера говорих с една приятелка нейния син е по- голям. На скоро са му открили отново трета сливица и май ще я махат. Та последния доктор, който го е гледал е казал, че почти всяко дете ходило на детска градина развива трета сливица. Според думите му не можело да каже от какво точно, но нямало гаранция, че като я махнеш веднъж няма да се появи отново. Надявам се, че съм се изразила ясно.  Simple Smile Нещо писменото слово ми убягва в последно време  Simple Smile

# 507
Весе, и на мен ми казаха че може да се появи пак, но ние пак сме болни.Цяла нощ е кашлял и не сме спали и двамата, а хърка като и аз незнам как да го оприлича.Вече го решихме пък каквото ще да става.Сега уж спи от половин час и не е спрял да кашля.

# 508
  • Някъде по Дунава
Мамче,много готино клипче  Laughing И на племенника махнаха третата сливица и наистина е станало бързо,но немога да кажа че от това боледува по малко, но явно си зависи от детето.
Днес беше коледното тържество в нашата ясла и Ели беше много развълнувана. Всички момиченца бяха с бело роклички(снежинки), а момчетата с червени шапки(джуджета). Не позолиха на мъжа ми да снима, но дадохме апарата на едната учителка. Иначе и тук покрай тези празници скубят яко- по 1,50лв за 2 снимки(с Дядо Коледа и обща на групата), календари, календарчета и други не до там нужни неща.

# 509
Ние нощес бяхме в Исул. Три нощи не е спал, на обяд също.Кашля много та чак въздух неможе да си поеме.И пак ми казаха, че не е нещо сериозно и всичко е от секретите от нослето.Е да ама вече 4дни му слагам капки и няма и грам подобрение.Вече незнам какво да правя.

Общи условия

Активация на акаунт