Дядо Коледа ще дойде пак, с подарък в ръка за Майските деца

• 43 558
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Мими, не се притеснявай, Hug Всичко ще е наред.
Криско трябва първо да оздравее, да минат 20 дни да е здрав - пак го водиш на УНГ и насрочвате дата за операцията. Лекарите даже не му казват операция...

А иначе, като се закашля силно и не може да си поеме въздух, го изкарай на терасата за 2 мин да подиш студен въздух. Така се свива набъбналата лигавица и бронхите и започва да диша по-леко.  Peace
Даваш ли му противоалергично за тази кашлица? Това много ще облекчи положението  Hug

# 511
Давам му Кларитин от 10-ина дни. Иначе на нас ни определиха дата за 11януари, но нито снощи нито педиатърката ми казаха, че трябва известно време да е бил здрав и това сега да наложи да отложим малко.Ще трябва пак да говоря с тях.

# 512
ами да, трябва да е здрав, за да се види състоянието/размера/консистенцията когато е здрава. При боледуване, самата тя се увеличава и изглежда по-пехтиеста...  Peace

# 513
  • NY
Здравейте момичета,

Аз все още чакам и се надявам за Коледа да има сняг , но и тази сутрин навьн духа само вятьр Crossing Arms

Стискам палци дечицата да оздравяват ,че като чета последните постове настрьхвам.Аз сьм била с спастичен бронхит като дете и знам колко е гадно.А изваждането на сливиците е амбулаторна процедура- децата много лесно се вьзтановяват, не се притеснявай.  Hug

николаева, сега е сезона за много фотографи,какво да се прави. И мен ме е яд че не мога аз да си щракна детето с дядо Коледа,а ще получа някакав комерсиален кадар за доста пари. Но в името на топлите спомени, си прегльшам чувството за естетика. Иначе направих на Едгар една фотосесия около елхата в кьщи и на Рокфелер центар и сьм по добре.  Grinning

Едгар преди седмица много се изплаши на Зимното парти в центара в който го водим. Смахнатия музикален учител така усили музиката /и то не детска песничка, а беше избрал някакво истерично парче за идването на зимата/,че много от децата примряха от страх ooooh!. Сега Еди изобщо не иска да стьпи там, а ходеше с такова желание.

Хайде лек ден, че Еди се cьбуди и ще закусваме   Hug

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 17:12 от Eklere

# 514
  • София - Дианабад
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

# 515
ЧЕСТИТА КОЛЕДА ! Бъдете живи и здрави ,много късмет през новата година.
п.п. Паричката се падна на мен,така се зарадвах не помня от кога не ми се беше падала.

# 516
Честито Рождество Христово!!!
Честит имен ден на всички празнуващи!

У нас паричката се падна на щерката!

# 517
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!  Весело посрещане на новата 2011 година!
Паричката е у свекървата ми ,а на  Наталия се падна колата! Аз заминавам на почивка извън граница, тате ще е здрав и ще гледа бебе! Какво по весело9 от това!

# 518
НА КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА
 newsm51

# 519
  • ул. "Мечтание"
Честито Рождество Христово!!! Hug

# 520
  • Някъде по Дунава
Весела Коледа на всички !

Ели много се зарадва на подаръците си - влакчето, пушката и пъзелите и сега по цял ден влака обикаля релсите ми ме нерви с мелодията си  Simple Smile Само че вече  една от релсите е счупена,същност беше пукната като я извадихме от кутията, но нали беше запечатана кутията, как можехме да предположим.

# 521
  • София
И Алекс е много доволен от подаръците си. Ние не сме доволни от пистата, която сме купили, но пък в комплекта има 5 коли и е голям кеф за малкия.
Взехме му още и дървен конструктор, който също беше оценен. И голям джип с дистанционно. И това е голям кеф. Особено когато блъсне джипа в краката си Simple Smile

# 522
Честита Коледа и от мен! Всичко най-хубаво ви пожелавам!

Ние сме болни цялото семейство  ooooh! Вече сме по-добре де, но Алекс много кашля  Tired

Той също си хареса подаръците от Дядо Коледа. "Мамо, тоя е най-фувавия дайък!" (за аутобана който му взехме)  Grinning

# 523
  • Юпитер- Сатурн
ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ОТ МЕН!
Парата се падна на мен и аз не си спомням кога за последно е била при мен. Късметите от работата са ми мързел съчетан с голям късмет и любов през цялата година! Дай боже всекиму!
Преско също си хареса подаръците. Най-вече дървеното чукче от конструктора, както и влакчето. Най- много му хареса разходката из България. Не знам как са Вашите дечица, но моя сяда в колата и забравяш, че има дете в буквалния смисъл.
Лека седмица  Simple Smile

# 524
  • Юпитер- Сатурн
Таня, ЧЕСТИТ ТИ ИМЕНЕН ДЕН!Пожелавам ти да имаш всичко,
което не се купува с пари
и пари за всичко останало!
Честит празник

Общи условия

Активация на акаунт