Дядо Коледа ще дойде пак, с подарък в ръка за Майските деца

• 43 554
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
  • NY
Честито Рождество Христово! Много здраве, любов, благополучие и щастливи детски усмивки, мили мами!

Да ви се похваля най напред, че наваля сняг.  Simple Smile  Всьщност вчера цял ден имаше невероятна снежна виелица и затова днес сьщо е почивен ден. А Еди покрай другите подарьци се сдоби и с шейна, голяма радост !  Crazy Simple Smile

Ехеее Честито на именниците днес!   bouquet

моите момчета още спят, но на мен ми е дошла музата да им правя за закуска белгийски вафли
приятен ден и много усмивки Hug

# 526
ЗДРАВЕЙТЕ, ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2011ГОДИНА.ДА ДОНЕСЕ НА ВСИЧКИ  НИ  МНОГО КЪСМЕТ, ЛЮБОВ И ПРЕДИ ВСИЧКО ЗДРАВЕ!
Не съм се вясвала от много месеци във форума, но ангажиментите ми са прекалено много, а и изминаващата година бе най-трудната в живота ми, затова ще я изпратя с удоволствие.
Целувки на всички майски дребосъчета.

# 527
трябва да сменя снимката на децата-не е никак актуална, особено що се касае до малката

# 528
  • ул. "Мечтание"
exence  Hug  bouquet

Аз не мога да не се похваля. Днес с мъжа ми посетихме един детски център за дечица до 4 годишна възраст, където бяхме решили да пуснем Божидар сега зимата. Много сме доволни и от мястото и от жената, която се грижи за мъниците. И паричките са много прилични - 2 лв на час или 15 лв на ден (от 8 до 19 часа) плюс по 2 лв за храна. Най-много ми харесва това, че не е нужно да ходи всеки ден по цял ден (на мен това ми беше основния критерий при избора на частна градина), по каквато схема решим (на първо време ще е два пъти седмично до обяд)... И така, много съм въодушевена. Мисля, че и на Божката ще му хареса. От 10ти януари е на линия.  Crazy

# 529
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТА НОВА 2011 ГОДИНА!!! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ДОБРИНИ ЗА ВСИЧКИ!!! НЕКА ДА СЕ СБЪДНАТ ВСИЧКИ ЖЕЛАНИЯ И ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ТАЗИ ГОДИНА!!!  Hug

Яна, супер за градината!!!  Peace

# 530
  • ул. "Мечтание"

# 531
  • Някъде по Дунава
Честита нова година на всички малки и големи!

# 532
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!

# 533
За много години! Много здраве и само хубави моменти през новата година!

# 534
  • Юпитер- Сатурн
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !
Пожелавам Ви много  Simple Smile,  щастие и любов!

# 535
  • NY
Честита Нова Година!Да е много здрава,успешна и добра!

При нас новото е ,че Еди трьгна на ясла.Засега е два пьти седмично по три часа,днес му беше пьрвия ден.Мисля ,че му хареса, вьпреки че беше малко стреснат от многото шум. Сега остава и аз да свикна ,че си е вьлнение и за мен  Simple Smile

# 536
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧИ!

Нощи очи, късмет с градината! Къде е намира, ако не е тайна сподели!
Аз мога само да се хваля мой-та Наталия! Но мой-те нерви не ми достигат! Вече съм на ръба, когато не иска да си или да яде ми е лесно, но когато се опитвам да правя нещо направо ме побърква, тамън изчистя и тя отново разпилява това което съм подредила, бърка ми се във всяко нещо, иска да ми помага дамо дето не ми бърше гъза след тоалетната!Излизаме на вън, а тя като стане време да се прибираме, изпада в истерии и само дето не изпада в истерия!Вече се чудя какво да я правя, какво да и готвя и къде да я водя!
Дано тази година ми донесе повече силни и здрави нерви!

Пожелавам на всички ни повече здраве!

# 537
  • ул. "Мечтание"
Мейз, градината е във Варна, та едва ли би ти била от полза информацията!  Peace

Да почерпя. Днес Божидар е именник!

# 538
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ- И МАЛКИ И ГОЛЕМИ
ЧЕСТИТО БОГОЯВЛЕНИЕ И ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ИМЕННИЦИТЕ!   Hug  bouquet Hug

Желая на всички от сърце здраве и истинско щастие през Новата годин! Нека тя да е мирна, изпълнена с красота и хармония, любов и разбирателство между хората. Дано ни направи и по-добри!

Нашите две муцунки от Коледа насам са във Варна при баба и дядо! Досега не сме ги оставяли никога, никъде и ни е много сранно... Вкъщи в последните 5 години никога не е било толкова тихо и чисто  Laughing Обаче, ми е трудно да ви опиша и колко ми е мъчно за децата. Като ги чуя по телефона и ме напушва на рев след това. От друга страна, гледаме да се възползваме от "отпуска", че после не се знае пак кога  Wink С Данчо сме като гаджета - идва взима ме от работа, ходим на кино, ресторанти... Абе голям майтап, бях забравила какво е  Laughing

Мейз, при нас с Крис ситуацията е много подобна. Той ходи на градина де, ама като си е вкъщи е цяло чудо. Иска ВСИЧКО да прави той и само повтаря "Аз, аз..." или "Сам, саааам". Примерно, иска сам да си сипва сок, вода, да мие чиниите, да си изхвърля гърнето в тоалетната.......... нали се сещате обаче какво се случва след всичките тези упражнения  ooooh! Д**е да ни е яко с баща му  Grinning

# 539
  • Луната ни пази
Честита НОВА година и от мен, момичета! Живи и здрави и децата ни, и ние, и семействата ни!
Честито и на имениците!
Ето как ние изкарахме празниците:
http://www.facebook.com/album.php?aid=2072716&id=1211444648&l=e4d8426a18

Мейз, градината е във Варна, та едва ли би ти била от полза информацията!  Peace

Да почерпя. Днес Божидар е именник!

Че защо днес, Нощни очи, не е ли на Тодоров ден??? Все пак Теодор (Тодор) означава Божи Дар.

Общи условия

Активация на акаунт