Дядо Коледа ще дойде пак, с подарък в ръка за Майските деца

• 43 553
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • ул. "Мечтание"
Реално Божидар има няколко дати на които да празнува, ние избрахме Богоявление, на тази дата го кръстихме.

# 541
Да са живи и здрави всички именници!
Еве, браво на вас! Възползвайте се максимално докато сте сами.
Мейз, това което си написала важи едно към едно и за Кристиян.Много ми се опънаха и на мен нервите, но това май е поредния период през който минават и трябва да стискаме зъби.А при нас допълнително се нажежава обстановката от факта, че още нищо не казва.
И по този повод да се оплача.Криси от доста време казва много думички и дори понякога изречения, но неиска да си служи с тях в ежедневието.Понякога ги повтаря като го накараме, но неще да говори с тях постоянно, което ме навежда на мисълта че може да говори, но по някаква причина неиска.Май пак ще се ходи при психоложката и логопедката.
Меги, много хубави снимки! Коки е много сладко джудже!

# 542
  • Юпитер- Сатурн
Няма как да не са похваля. Преди малко звъня на майка ми да я питам как са? А, Преско ми пее по телефона мила моя мамо....  Simple Smile

# 543
  • ул. "Мечтание"
...А, Преско ми пее по телефона мила моя мамо....  Simple Smile

Сладур малък!  Heart Eyes

Моя синковец днес за втори ден беше в детския център. Много се радва и много му харесва. Не искаше да си тръгва.  Joy Утре ще го оставим и да обядва там да видим как ще е. За сега не иска да пишка там. Искал си неговото гърне или на тоалетната. Та утре ще говорим с жените, които го гледат да му предлагат да пишка в тоалетната. Да видим дали ще мине номера.

# 544
Днес станах леля на Мартин, роди се в "Токуда", 3100 гр... bowuu Тои е първа и и3страдана рожба на брат ми Димитър и жена му Ралица  bouquet Радостта ми е огромна.

# 545
  • ул. "Мечтание"
Лале, да ви е честит малкия Мартин!  Hug Много щастие да носи на цялото ви семейство!

Щях да пиша и забравих.
Вчера, 12.01, Какадака е родила малката принцеса Карина - 3400 гр, 50 см.

Да им е честита!  Hug

# 546
  • София
Лале, честито лельо. Да ти е жив и здрав племенника. Много щастие за цялото семейство Simple Smile

Честита втора панделка на Какадака   bouquet

# 547
Честито на мама Какадака, да ти е жива и 3драва рожбата, красива, умна и с много късмет в живота...

# 548
  • Юпитер- Сатурн
Честито Лелче (Lale 32) да ти е жив и здрав племенника.  Simple Smile

Какадака, честита рожба, да ти носи много радост  Simple Smile   bouquet

# 549
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСКА НА КАКАДАКА!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВА, СПОКОЙНА И ОБИЧАНА ОТ ВСИЧКИ КАРИНА!!!

ЛАЛЕ, ЧЕСТИТ ПЛЕМЕННИК!!! ДА БЪДЕ ЗДРАВ, ДА ИМА КЪСМЕТ И ДА БЪДЕ МНОООГО ЩАСТЛИВ ЗАЕДНО С ЩАСТЛИВИТЕ МУ РОДИТЕЛИ!!!

И аз искам едно сладко племенниче, затова силно стискам палци на зълва ми и мъжа й скоро да се похвалят, както и брат ми да си намери половинката  Praynig Praynig Praynig!

# 550
  • София
И аз искам едно сладко племенниче, затова силно стискам палци на зълва ми и мъжа й скоро да се похвалят, както и брат ми да си намери половинката  Praynig Praynig Praynig!
Аз също, но брат ми се радва на племенниците си, но собствени поне за сега не иска.
Ходи с разведена жена, която има близнаци (може би 4-5 годишни). Искала е дете, но брат ми се дърпа. Аз бих се зарадвала и близнаците да ми станат племенници, ама брат ми и брак не иска.
Близнаците и да ми станат племенници няма да мога да се разбирам с тях Simple Smile (испанчета са)

# 551
Честито на Лале32 и на Какадака!Много се радвам за вас. baloni

# 552
Честито на мама Какадака и леля Лале! Да живи и здрави малките душички!
Момичета нашата операция мина.Преди малко ни изписаха и вече сме си вкъщи.Толкова нерви и страх никога не съм брала.И то заради това, че доктора при който щяхме да сме беше въпросния Маджунов при който почина едно момиченце.Сменихме го, но аз си останах с притесненията, които Криси разби на пух и прах.Всичко мина много добре, а той след опрерацията спа 2часа и след това неможеше да познаеш, че нещо му е правено.Сега дивее с пълна сила.

# 553
  • ул. "Мечтание"
Мамче, много се радвам, че всичко е минало леко!  Hug
Дано нямате повече подобни тревоги!

# 554
  • София - Дианабад
Мамче, браво на Криско!  Heart Eyes
Дано да нямате повече притеснения! Peace

Общи условия

Активация на акаунт