Дядо Коледа ще дойде пак, с подарък в ръка за Майските деца

• 42 664
  • 734
  •   1
Отговори
# 645

аз пък сладки направих  Party Party Wink Wink Wink

Само да кажа с 2 думи!
Ние сме ок! Ходим на градина, и много му харесва!Говори много и 50% неразбираемо!Почти ввички дрехи съблича сам но облича само панталони , чорапи и суичари.Блузки още неможе.Без дневен памперс е от 15 юни а вечерния го махнахме 3-4 месеца по рано(напук на всички теории).

# 646
  • ул. "Мечтание"
...а вечерния го махнахме 3-4 месеца по рано(напук на всички теории).

И на Божидар първо памперсите, по време на сън махнахме.  Mr. Green Всички много ни се чудеха на "смелостта". Е какво да го направя като не пишка докато спи.  Joy

Мерси за кафето и сладките!   chef

# 647
  • Юпитер- Сатурн
Поздрави за всички работещи майки днес  Simple Smile

Вчера доживях да проведа първия смислен разговор с Преско. Crazy Успях да разбера какво е правил през деня без помощта на баба. Сам ми обясни.
 Hug

# 648
Момичета, правите ли някакви планове за отпразнуването на третия ни рожден ден?
Ние досега не сме го празнували по някакъв специален начин, миналата година взехме една тортичка, духнахме заедно двете свещички и с това приключихме въпроса.Но сега се замислям за някой детски център, с няколко дечица.Малчовците са си вече големи и им е време да празнуват с дечица струвами се, пък и разбиратщо годе какво е рожден ден Thinking

# 649
Ние ще си отпразнуваме и третият рожден ден като първите два - на двора с няколко деца и торта, балони, подаръци .... както си му е редът  Simple Smile Още един месец и вече на 3, лелее  Crazy

Има ли някой свободен и желаещ за четвъртък да се видим?

# 650
  • София
Аз м/у 12:30 и 17:30 съм фри. След това пак.

# 651
  • ул. "Мечтание"
На мен ми се ще да отпразнуваме по-така, ама ще видим.

# 652
Хммм, Танче само двете май? Може да се обадим на Гугалинка и да се видим в Св.Троица? Аз съм свободна и в петък, ако е по-удобно...

# 653
  • Луната ни пази
За третия рожден ден не съм мислила много. Но вероятния сценарий ще е следния: торта в яслата, в заведение с деца след яслата (пада се сряда), а с роднините на мъжа ми (болезнено е за тях, ако ги пренебрегна) в събота, което ще е и именният и ден. До тогава ще го дообмисля, но поглеждайки датите, това ми хрумва.

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 11:11 от [X]megelinka

# 654
  • ул. "Мечтание"
Хайде да се видим докато съм в София?

# 655

Ти каза, но кага щеше да си тук?
Между другото ти благодаря за това, че ме насочи към "системата минус 60"! Смъкнах 4-5 кг. вече! Супер съм доволна!  Party

# 656
  • София

Здравейте,мили майчета Hug
Отдавна не съм писала,но винаги ви четях. Преживяхме няколко операции тези месеци-аз и Криси и затова не влизах във форума. Браво на рожбите без памперс.Моят Гого е постоянно с него.Две лета се борих и нищо,прави го на инат.Много ще се радвам да ви видя,а идеята за общ рожден ден е страхотна Hug Heart Eyes
Честито и на новите ни майчета!  bouquet  bouquet  bouquet
Да ви радват и слушкат рожбите ви!

Много целувки от мен! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 657
Здравейте мили момичета и сладки майчета

С какво да ви почерпя? Мария,добре се е постарала  Heart Eyes

Иветка ми е с ангина.....нещо страшно.Висока температура,сливиците са надути и хурка,и целите са в гнойни налепи

# 658
  • ул. "Мечтание"

Ти каза, но кага щеше да си тук?
Между другото ти благодаря за това, че ме насочи към "системата минус 60"! Смъкнах 4-5 кг. вече! Супер съм доволна!  Party

Пътуваме към София на 2ри, прибираме се на 10ти. 3ти и 9ти вече са ми заети.  Rolling Eyes

# 659
И аз мисля за 3тият РД на Рая ,ако сме си в Бг(не се очертава заради едни документи) ще направим вече по различен РД -вТон Бонбон с аниматори и програма,а ало сме си тук или на увеселителен парк за 2 дни (тип Дисни за деца и възрастни обаче с влакчета и пещери) или до Аквариума за забавен ден с парти за малко приятелчета там. Пишете и вие идеи !

Общи условия

Активация на акаунт