Дядо Коледа ще дойде пак, с подарък в ръка за Майските деца

• 42 674
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Колко от дечицата тук ходят на гърне? Моите само си седят и пишкат от време навреме, но аки не правят.  Rolling Eyes

# 631
  • ул. "Мечтание"
Божидар отдавна си ползва гърнето и за акане и за пишкане.

Моето идване в София вече се уточни. Ще пътуваме на 2ри април и се връщаме на 10ти.

# 632
Колко от дечицата тук ходят на гърне? Моите само си седят и пишкат от време навреме, но аки не правят.  Rolling Eyes

Вики е без памперс от както навърши две години- първоначално сядаше само на детската дъска за тоалетна, а сега предпочита повече гърнето, а на дъската сяда по-голяма нужда в повечето случаи само.От два-три месеца сама се отказа от нощния памперс, макар, че имахме две-три издънки.

Вчера ми изкараха акъла от яслата-обадиха ми се пелтечейки, че нещо не е наред с ръчичката и да ходим да си я вземем.Изпратих свекърва ми, че нали съм все на работа #Cussing out и и казах директно в детска ортопедия на Пирогов да отиват.Там са и я наместили, била е нещо като извадена от лакътната става.Това и се случва вече за втори път, миналата година през май, аз и я извадих, защото е магаре и не щеше да върви, увисна ми на ръката и нещо каза пук, тя изрева и пак Пирогов...Добре, че бързо ги оправят докторите тези неща.

# 633
Алекс много отдавна е без памперс и през нощта, но не съм ви казвала какво ни се случи. Преди едим месец някъде за около два месеца това диване започна без видима причина да се нааква в гащите! След всичкото това време в което е вършил всичко в тоалетната! И то много странно не си върши работата до край ами само си изцапва гащите, следва миене на дупето, пране на гащите и обличане отново. И естествено понеже не си е свършил работата това се повтаря по 4-5 пъти на ден! Направо откачах от нерви  Sick И нищо не помага нито говорене с добро, нито каране и наказване ниииищо! Така два месеца и изведнъж спря да го прави! А като го питах, защо го прави ми отговаряше - не знам  Crazy

# 634
  • Юпитер- Сатурн
Преско от памперса направо мина на детската дъска за тоалетна. На гърне не съм го и пробвала, но той и не е проявил интерес.

Вики странно преди един-два месеца, Преско ми правеше подобен номер, но се напикаваше. Нищо не помогна. Сам се успокои по едно време. Simple Smile

Моето идване в София вече се уточни. Ще пътуваме на 2ри април и се връщаме на 10ти.
Супер. Кога ще се видим? Simple Smile

# 635
Стефчо и той от доста време е без памперс,мисля че от две годишен някъде .От време на време има проблем с акането,че се запича и се мъчи но после се оправя.

# 636
  • ул. "Мечтание"
Вики, Божидар ми го прави това от време на време, веднъж имаше един период през който се наакваше, после от време на време по два-три дни се напишква в гащите. Аз го отдавам на някакъв стрес.

Веси, харесай си една датичка и съм на линия. Още не съм започнала да си определям ангажиментите, та всичките ми дни са свободни!

Днес Божидар ме сюрпризира като си обу сам чорапите!  Shocked Mr. Green Heart Eyes

# 637
Здравейте мами.
Да се вкл и ние с гърнето- Ивет точно от 18 март  миналата година е без памперс,за 2 сед се научи за пишкане, а за акане на 13 май,значи окончателния резултат беше постигнат на 2 год и няма 1 мес.

До преди 2 седмици за всеки случай й слагах нощем памперс гащи,но откакто свършихме и последните не съм взимала повече и не сме имали инцидентни.

Не е правила и "номерата" с изпускане ,както е писала Вики и Веско.

# 638
  • Луната ни пази
Алекс много отдавна е без памперс и през нощта, но не съм ви казвала какво ни се случи. Преди едим месец някъде за около два месеца това диване започна без видима причина да се нааква в гащите! След всичкото това време в което е вършил всичко в тоалетната! И то много странно не си върши работата до край ами само си изцапва гащите, следва миене на дупето, пране на гащите и обличане отново. И естествено понеже не си е свършил работата това се повтаря по 4-5 пъти на ден! Направо откачах от нерви  Sick И нищо не помага нито говорене с добро, нито каране и наказване ниииищо! Така два месеца и изведнъж спря да го прави! А като го питах, защо го прави ми отговаряше - не знам  Crazy
Ние имахме абсолютно същия проблем, но с пишането, седмицата между КОледа и Нова година, бяхме си у дома, не беше на ясла. И пак така- не знам и ми се смее! Иначе сме нямали други проблеми. На гърне е точно от две годишна Simple Smile

# 639
Май само ние сме още с памперс  Embarassed
Две лета го мъча и не успях, преди две седмици пак пробвах не ще. Вкъщи реве и пищи от гърне, тоалетна, леген и всичко което става за пишкане. Усещам го кога ще пишка, но не иска да го прави без памперс. А в яслата като говорих с лелката, каза че там си сяда на гърнето и почти всеки път пишка, а един път се е случило и да ака. Сутринта питах дали има логопед в градината и ме изненадаха с това, че го следят но трябвало да направи 3г. за да го включи в занимания. Сестрата ми каза, че логопедката се притеснявала дали ние ще реагираме добре като кажат, че детето трябва да провежда занимания с нея. Планирали да ни извикат и да проведат една среща с нас. Много се изненадах и зарадвах като ми казаха така, защото досега не съм говорила със сестрите за това. Преценили са, че няма да имам нищо против тъй като съм се интересувала много за детето си и според тях съм отговорен родител търсещ най-доброто за него. Не очаквах подобно нещо да чуя и ми се насълзиха очите. Сега още повече се убедих, че Криси попадна на страхотен персонал въпреки малко трудното начало с едната от сестрите.

# 640
  • София
Алекс също е с памперс, гащи.
Мъчила съм го на гърне, има интерес към него с кеф сяда, и толкоз.

В събота ходихме до Банкя и падна. Сега е с фотополимер на предния зъб.

# 641
И моята кокона е още с памперс. Направо ме е срам вече. Изпуснах я миналото лято, беще си готова, но при дълги излизания, за по-лесно слагах памперс и отече работата. Да не се заричам, но тия дни ще го махна, пък ще се молим на тоалетната чиния през няколко минути.. Гърнето неще да го види. Като я сложа - охка, пъшка, намества се, като че ли отдолу пиратки и гърмят под дупето ooooh!

# 642
АнМари,какво е това фотополимер? Зъбчето ли си счупи Алекс?

# 643
  • София
Да, счупи го. Падна на едни стълби. разцепи си и долната устна, много кръв тече, и в началото изобщо не видях зъба.
Сега зъболекарката му е сложила прозрачен фотополимер, явно да следи цвета на зъба. Защото каза, че няма гаранция, т.е. може да се самоумъртви.

# 644
  • Юпитер- Сатурн
Да Ви почерпя с едно кафе  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт