Дядо Коледа ще дойде пак, с подарък в ръка за Майските деца

• 43 526
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Офф, аз хич не мога да спазвам диети, но много ми се иска да сваля 5-6 кила и по възможност да не ми се върнат после.... Кажете някоя идея? Не мога да откажа хляба и сладкото, а май трябва  Sad

Прочети за моето режимче. Там може да се яде сладко и хляб, макар и не винаги!  Peace

Прочетох го. Харесва ми. Но съм на работа до осем часа, което значи, че трябва да обядвам и да вечерям там което няма как да стане имайки в предвид какво трябва да ям Sad Ще се опитам поне след 18ч. да не ям...

# 616
  • ул. "Мечтание"
Не е проблем да имаш по-късна вечеря, ако се налага.  Peace Аз винаги съм си вечеряла около 20 часа откакто съм на Системата. И ако си спазваш условията за вечерята е ОК и по-късно да вечеряш.  Peace

# 617
Ехоо, здравейте мили майчета smile3503  love001
Аз пак се появявам изневиделица горе-долу един път годишно, но какво да се прави в това натоварено ежедневие не остава време за нищо.Виждам, че има доста нови бебчета, някои даже и пораснали Embarassed
Радвам, се че всички дечковци са добре и се развиват нормално, палуват и радват и по-малко ядосват родителите си.Моите принцеси също са добре, но сега са болни и двете.Разболяха се една след друга-първо малката и на другия ден голямата.Минахме на антибиотик и с двете още в началото.Два-дни след него няма температура  и изведнъж пак вдигат и двете.А каката голяма магарица от два, три дни не може да стане от леглото и изглежда отчайващо зле, та снощи по едно време мислех направо към болница да я караме, защото много ме плаши състоянието и вече.Но се надявам, че скоро ще се оправим.
На всички дечица пожелавам да доизбутат зимата без никакви болести повече и да посрещнем месец май много порастнали и усмихнати.  bouquet

# 618
  • Юпитер- Сатурн
На всички дечица пожелавам да доизбутат зимата без никакви болести повече и да посрещнем месец май много порастнали и усмихнати.  bouquet
Ха, дано.
Exence Пожелавам ти бързо оздравяване на двете кукли.
Аз пак да си похваля детето. Вчера проведохме първия "човешки" разговор. Играеше си с конец, аз го попитах какво прави той отговори "играя конец", а какво гледаш "тенис" (ние наистина в този момент гледахме тенис). Май още малко и ще се отприщи. Simple Smile

# 619
  • София
Весе, дано   bouquet
И Алекс бавно отприщва. Макар, че често зацикля на репертоара си Simple Smile

# 620
  • Юпитер- Сатурн
Здравейте,
да Ви почерпя с чаша кафе и да пожелая лека и усмихната седмица

# 621
Честита Баба Марта! Бъдете бели и червени, румени и засмени!

Привет и от нас!
Криси от 3седмици си е пак на ясла и учудващо за мен и за лелките там той е много спокоен.След двумесечно прекъсване сутрин не плаче и влиза сам с голям кеф.Много ги слуша по техните думи и дори на театъра е седял мирно и гледал с интерес.С говоренето има лек напредък, но има още много да се учим.Ще се ходи на логопед, но да видим кога, че на Боян доста им орязаха заплатите.Аз се ядосвам, че не мога да си намеря работа и така.Важното е да сме здрави и да нямаме повече такива проблеми, а другото ще се нареди някак.
За всички майчета и малки и големи по една голяма  Hug

# 622
  • ул. "Мечтание"
Честита Баба Марта!!!

# 623
  • Юпитер- Сатурн
Баба Марта през полянки бързала
и на всички мартенички вързала.
Много здраве, щастие, любов на всички с пожелание:
Да се сбъдне вашето пролетно желание
!

Hug

# 624
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА![color=red][/color]
Моето момченце снощи започна да кашля непрестанно, и днес като го заведох на лекар,се наложи да му правят снимка,че е започнал да развива пневмония.Представяте ли си колко бързо ???Сега пие АБ, и дано да оздравее и да не се налага да му бият инжекции или да стоим в болница. Praynig

# 625
  • NY

Честито  и на станалите майки повторно! Да растат здрави и щастливи малките бебчовци!

Ние сме добре.Аз от яслата на Еди се подредих с неприятен конюктивит, добре че него го подмина. Иначе младежа расте,раздава команди,все повече му се разбира говоренето.

Гледам пишите за диети. Ох, и аз сам за диета ,че тази зима направо се охраних.При мен проблема е яденето вечер,а и напоследьк мьж ми е пак на кулинарна вьлна и ми сьботира режимите. За 90 дневната чувам хубави отзвуци, моя приятелка за месец свали около 5 кг. и казва ,че яде повече от обикновено.

Дечицата да оздравяват.

Хайде лек ден от мен, че Еди иска да излизаме.

# 626
 bg bg bg
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !!!

# 627
  • Някъде по Дунава
Честит национален празник на всички!

# 628
# 629
  • Юпитер- Сатурн
Честит 8 март майки на майчета!

http://www.allabouthappylife.com/cgi-bin/pd/pd.cgi?image=/kartic … rt/8mart-lale.jpg

Общи условия

Активация на акаунт