Дядо Коледа ще дойде пак, с подарък в ръка за Майските деца

• 43 536
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ми моите почти три седмици бяха болни. Алекс стигна и до двукратен прием на Вентолин. Сега е добре.
Празнувахме РД в събота на каката. Утре не е на у-ще и обещах да се разходим по музеи. Ще видим кой Simple Smile

За среща, някоя събота или неделя?
През седмицата съм фри предиобед. Дияна е на у-ще следобед, и максимум до 5 трябва да сме си у дома.

# 601
  • ул. "Мечтание"
Кога ще вземем да направим една сериозна, грандиозна среща?

През април например?  Sunglasses Тогава планувам пътуване до София. Ама още не съм уточнила датите.

# 602
  • Юпитер- Сатурн
За срещата бройте и нас.
Момичета ние сме на Велинград. Отседнахме в болница Вита. Тя има опцията и свободен прием, та успях да си уредя мечтаната почивка плюс процедури за изстрадалия ми крак. За сега купона е пълен имахме "благоразумието" да вземе и малката племенницата та понякога има нужда да изкрещя за да дойда на себе си. Днес си организирах разходка из планината сама. Невероятно е. Утре съм се зарекла пак.  Simple Smile

# 603
  • ул. "Мечтание"
Датичките са уточнени. За момента плануваме да сме в София между 8ми и 16ти април, като на 9ти вечерта сме на концерт. Другите ми дни са свободни без планове.  Mr. Green

Весе, радвам се, че си прекарвате добре.

# 604
  • София
Весе, пожелавам пълноценна и ползотворна почивка Simple Smile В гората можеш да крещиш на воля Simple Smile

# 605
Здравейте момичета.
При нас нищо интересно няма .Искам да питам майките на момчета до къде стигнахте със забелването? Ние не забелваме ,само леко придърпвам и мия,няма никакъв напредък,кожичката изобщо не се е смъкнала надолу.От едно известно време малкия почна да се заиграва с пишлето  Laughingдали има шанс постепенно да се забели сам? Grinning

# 606
  • ул. "Мечтание"
Аз също не пипам. Още не се е отворила, но има време.

# 607
  • София
На Алекс е отлепена, но пък има вид фимоза и ще се наложи малко да го кръцнат.

# 608
  • Юпитер- Сатурн
На три месеца имаше нещо като срастване и педиатърката успя да отлепи кожичката. След като стана на година и половина престанах да му правя процедурата, беше невъзможно да го вкарам да се изкъпе. Преди нова година отидохме профилактично да видим до къде са стигнали нещата, оказа се, че е кожата е зараснала отново. Да си призная за сега сме на изчакване.  Simple Smile

Момичета това да си почине човек било голям кеф. Май успях да си почина.  Laughing

# 609
  • ул. "Мечтание"
Момичета това да си почине човек било голям кеф. Май успях да си почина.  Laughing

Това да се чува! Simple Smile

# 610
  • София
И аз много се преуморих последните 2-3 месеца, но не знам кога ще успея да почина Simple Smile

# 611
  • Юпитер- Сатурн
Яна, моля те сподели тайната си, ако не е тайна. Каква диета спазваш, че за три дена си свалила 13 кг.
 Hug

# 612
  • ул. "Мечтание"
Яна, моля те сподели тайната си, ако не е тайна. Каква диета спазваш, че за три дена си свалила 13 кг.
 Hug

Хихи, не са три дена. Реално диетата я пазя от преди да забременея и си писах общо резултатие за да си имам стимул. Ама така заблуждавам май хората, та ще взема да променя линийкат!  Joy

Иначе си спазвам Системата минус 60.
Тия 13 кг реално ги свалих за около 4 месеца без да съм особено стриктна. След това забременеях, продължих да си спазвам системата и през бременността. Сега си продължавам пак.

# 613
Офф, аз хич не мога да спазвам диети, но много ми се иска да сваля 5-6 кила и по възможност да не ми се върнат после.... Кажете някоя идея? Не мога да откажа хляба и сладкото, а май трябва  Sad

# 614
  • ул. "Мечтание"
Офф, аз хич не мога да спазвам диети, но много ми се иска да сваля 5-6 кила и по възможност да не ми се върнат после.... Кажете някоя идея? Не мога да откажа хляба и сладкото, а май трябва  Sad

Прочети за моето режимче. Там може да се яде сладко и хляб, макар и не винаги!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт