Лакове за нокти - тема 5

• 76 494
  • 743
  •   1
Отговори
# 315

моля те, кажи ми коя марка е лака със сребърната гравирана капачка в долния десен ъгъл /цветът е нещо като кафяво/; имам с подобна капачка, не пише нищо на бутилката обаче  Confused - прекрасен зелен цвят е, но с отровна миризма, с часове излъчва от ноктите и за това рядко и за кратко го слагам  hahaha

# 316
  • Стара Загора
От вчера http://ivchencetordv.snimka.bg/other/pokupki-23-06-2010.512344 и http://ivchencetordv.snimka.bg/other/pokupki-23-06-2010.512344.19350118
Най-сетне открих кален лак  Laughing
Момичета не помня дали в тази или другата тема една дама се похвали с този цвят
Вчера прегледах всички сини цветове, които имаха на щанда на Голдън Роус, но точно такъв син цвят не открих. Та ако може да ми каже номера и дали снимката е правена със светкавица и съответно реалния цвят ли е? Благодаря.   bouquet

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 10:17 от iv4enceto_91

# 317
Ивченце - страхотни лакчета!!! Това ментово на Ревлон ще се купува, реших го! Може никога да не го сложа но ще го имам, много хуба цвят! Може ли мномера но розовия Голдън Роуз - Керамик? Благодаря!

Бубанка,  но не можах да разбера тази част  ooooh!

без продажби и в другитете теми, свързани с маникюр и педикюр, без размени - в тази всичко - лакове, шаблони за печати и т. н.

Извинявам се, ако съм пропуснала (а сигурно съм  Mr. Green), но къде се намират лакове на She?

# 318
GagaMaga,

Цитат
Извинявам се, ако съм пропуснала (а сигурно съм  Mr. Green), но къде се намират лакове на She?

в DM Hug

# 319
  • София
Извинявам се, ако съм пропуснала (а сигурно съм  Mr. Green), но къде се намират лакове на She?

И също така какви са отзивите ви за тях - покривност, трайност..... Като цяло, ако може  Peace

# 320

Бубанка,  но не можах да разбера тази част  ooooh!

без продажби и в другитете теми, свързани с маникюр и педикюр, без размени - в тази всичко - лакове, шаблони за печати и т. н.

има още две теми, ориентирани към продукти за маникюр - "Nail" art  и "Печати за нокти"  - идеята ми е да не се разменя и в трите теми, а ако някой иска да предложи нещо, да го прави само в тази тема
и да се предлагат само продукти за размяна, не за продажби

# 321
Здравейте отново Simple Smile Имам някакъв проблем с качването на снимки и не мога да кача снимките с лаковете Confused затова засега ще погледам вашите Wink А откъде наистина купувате лакове на s-he ( мотае ми се в главата, че бяха от някаква аптека, но няма ли ги и по парфюмериите) newsm78
...докато пишех се получи отговор и явно няма да си купя от тези лакове, защото при нас няма DM...

# 322
Шехина - мерси   bouquet

Бубанка - мерси   bouquet; разбрах!

Нека всеки, който има предложения за правила, да ги даде, а после който прави тема ще ги напише в първия пост и после ще ги имаме пред вид. Аз както вече казах, мисля, че е редно да се предлагат само нови или ползвани веднъж лакове, неразреждани и т.н.

Икка - вече отговориха за лаковете  Peace

# 323
И също така какви са отзивите ви за тях - покривност, трайност..... Като цяло, ако може  Peace

Писано е вече, в тази или в предишни теми Hug

# 324
  • София
Аз лично нямам против лаковете да са ползвани и повече от веднъж. С радост бих разменила 2-3 нови евтини лака за половин или дори по-малко ОПИ, да речем. Но това си е мое мнение. Иначе определено не трябва да са били разреждани предлаганите лакове и също така смятам, че е редно да се упоменава като се предлагат с каква покривност са - слаба, средна, висока... И според мен ако ще се разменят и шаблони, то мястото за това не е тук, а в специалната тема за шаблони  Rolling Eyes

# 325

моля те, кажи ми коя марка е лака със сребърната гравирана капачка в долния десен ъгъл /цветът е нещо като кафяво/; имам с подобна капачка, не пише нищо на бутилката обаче  Confused - прекрасен зелен цвят е, но с отровна миризма, с часове излъчва от ноктите и за това рядко и за кратко го слагам  hahaha
[/quote]

bubanka, за този ли става въпрос :

Оранжев е лакът. На бурканчето пише Bichun. Взех го преди година от един магазин за левче, заради опаковката (падам си по лъскавите нещица  Mr. Green ). Въобще не съм се лакирала с него-като го отворя ме лъха една миризма Sick (страхувам се да не получа някой асматичен пристъп  Joy Joy Joy ). Иначе и цветът е страхотен използвах го да лакирам едни плетени дървени топки Blush.

# 326
Теди, мерси! най-вероятно са китайски боклуци  Rolling Eyes

# 327
  • Стара Загора
Ивченце - страхотни лакчета!!! Това ментово на Ревлон ще се купува, реших го! Може никога да не го сложа но ще го имам, много хуба цвят! Може ли мномера но розовия Голдън Роуз - Керамик? Благодаря!

Благодаря ти.   bouquet

Номера на розовото лакче на Голдън Роус е 121.  Peace
Ето и снимка с 2 пласта - http://ivchencetordv.snimka.bg/other/pokupki-23-06-2010.512344.19351227 , http://ivchencetordv.snimka.bg/other/pokupki-23-06-2010.512344.19351228
С 3 пласта - http://ivchencetordv.snimka.bg/other/pokupki-23-06-2010.512344.19351229 Има страхотен блясък.  Crazy

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 11:19 от iv4enceto_91

# 328
За лаковете на SHE мога да се изкажа, имам 2техни, мога да кажа, че съм доволна. Имат нелоша покривност от 1пласт (аз и без това само така се лакирам), а с 2слоя със сигурност ще са ок. Издържат по 3-4дни, може и повече. )
В DM се намират, но може да ги има и по други места. )

# 329
За лаковете на SHE мога да се изкажа, имам 2техни, мога да кажа, че съм доволна. Имат нелоша покривност от 1пласт (аз и без това само така се лакирам), а с 2слоя със сигурност ще са ок. Издържат по 3-4дни, може и повече. )
В DM се намират, но може да ги има и по други места. )

Те са марка на DM, едва ли ще ги има другаде.

Общи условия

Активация на акаунт