Лакове за нокти - тема 5

• 76 493
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Бялата линийка може да е по-тънка от естественото бяло на ноктите ако основата, която ще сложиш не прозира. Иначе ще стои грозно. Но като цяло аз лично харесвам линията да е по-тънка ако ноктите са дълги. С много бяло седи грубо някак

# 346
  • София
kali-76, при мен нокътната плочка е сравнително къса и трябва доста да израстне нокътя, за да се покаже дори и мъничко извън възглавничката. В този случай, ако нанеса бяло по цялата израснала част, не ми харесва. Обикновено нанасям телесен лак по целия нокът, за да се заличи границата, след това правя бялата ивица - по-тънка от реалното, но то вече не се вижда докъде е Simple Smile (с бял лак, с боичка или с писалката на Есънс), отгоре покривам с прозрачен млечен цвят за френски, той малко приглушава бялото и придава по-естествен вид и след това евентуално топ-лак отгоре.
Иначе за класически френски, в случай, че ноктите ти са правилно оформени и ти харесват - бяло по цялата израснала част (може в права линия или от вътрешната страна по извивката на нокътя), отгоре млечен прозрачен, отгоре топ-лак.

# 347
  • София
Може да сте го коментирали вече, но молива писалка на Есенс върху нокътя ли се ползва  newsm78 Сигурно ми е много глупав въпроса  Blush
kali-76 като пробваш комплекта ще чакам отзиви  Praynig
Лу може ли и на мен адреса на фирмата на ЛС   bouquet (а дойде ли комплекта на YSL?)
Juanita_17 писалката-коректор с резервни писци ли е и каква е цената?
Моят отговор стана въпросник  Laughing

# 348
  • София
Не ти е глупав въпроса, има друг вид молив, който е за отдолу, но той се измива с всяко миене на ръцете. Тази писалка е за върху нокътя, "на голо" или върху лак, отгоре задължително топ-лак  Peace

# 349
Лу, бърза съм, щом е за трошене на пари, съм супер бърза. Ще взема довечера да се омажа хубаво, че да тествам и коректора  Joy

Juanita_17 писалката-коректор с резервни писци ли е и каква е цената?
Има 3 резервни, т.е общо са 4. Убеждаваха ме в магазина, че доста време става за ползване. Дано. Едното момиче каза, че вече от година го ползва, но пък не се лакирала често вкъщи. Струва 23лв. Бях си взимала на ейвън и съм много разочарована, но пък преди време имах един (не знам каква марка) от Испания и изкара много време

# 350
  • София
Благодаря Ви за бързите отговори  Hug

# 351
  • Belgium
Много сладка идея за маникюр  Heart Eyes

# 352
Лу, разкошно е!

аз имам едно съвсем немодераторско  Wink предложение за темата - в първия пост да бъдат сложени и линкове към клипчета с водния маникюр, с това как се прави коригираща писалка и подобни интересни неща  Wink

# 353
Много сладка идея за маникюр  Heart Eyes

Маци ,ще ме вкараш в грях  Twisted Evil с тия  снимки.Преди се бях запалила по  подобно нещо ,но диня и по този повод имам няколко цвята зелено. Joy Mr. Green Laughing

# 354
  • Belgium
Добра идея е това за първия пост, и в него да има правила за размените на лакове  Wink

Маци, не се оплаквай, тъкмо ще ползваш зеленото за ягодката Wink

И още нещо, което много ме грабна, но в България разбира се го няма  Tired

# 355
  • София
Лу, това фолио ли е или нещо друго?

# 356
  • Belgium
Аддри, фолио е  Laughing

Маци, такава диня ли?  Whistling

# 357
Лу, това лак ли си е Rolling Eyes Ако е лак е направо #Crazy ...пък ако беше и сребърно....
Ето това са моите лакчета  
http://storage1.album.bg/13b/s6309981_744e4_23852917.jpg
http://storage1.album.bg/2d6/s6309980_9dbc6_23852915.jpg
уф, че пиша бавно...разбрах вече, че е фолио Laughing

# 358
Лу, сега ако извадиш и един банан, цена няма да имаш  Mr. Green

много ми харесват подобни неща, но хич не си ги представям върху моите нокти  Blush

# 359
  • Belgium
Ъъъ...Бубс какъв точно банан искаш?  Whistling

Гледай как ме караш да спамя, а си страховит  модератор  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт