Лакове за нокти - тема 5

• 76 519
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • Плевен
Бубке, сега се зарових в линковете ти - уау  Crazy  Hug
Искам да ви кажа, че освен коледната изгъзица всиииичко бих си сложила до едно, ама пусти срам ме спира  Blush Blush Mr. Green

Да ви питам:
Как се слагат плодчетата над лака? Нали трябва да са под гела?  newsm78

Според мен това е цветен гел... а иначе се поставят като при стандартна ноктопрастика с вграждане. Един пласт гел, поставяне на плодчетата, печене на лампа, пак един слой гел, пак печене, пилене на гела и плодчетата и най-накрая последния пласт гел. Дано сте разбрали какво имам предвид... че и аз се обърках в обясненията си Grinning

# 376
  • София
Момичета,стигнах до извода,че съм много схваната,или просто не знам как се прави Rolling Eyes
Лакирах се и се трих няколко пъти ooooh!,накрая го оставих,каквото,такова.Този белият лак,който е за горната част съхне ужасно бавно,или аз нанасям много гъст слой Thinkingна всичкото отгоре ужасно неравно,ма тя и четката една странна Thinkingуж за по-лесно,но аз се измъчих.Сега за пореден път чакам да изсъхне,ще сложа топа отгоре и ще видя докога ще го изтрая...май за този френски ще трябва да отида на маникюр Crossing Arms
Няма ли по лесен начин,някакъв маркер,с който да става по-лесно?

# 377
Според мен това е цветен гел... а иначе се поставят като при стандартна ноктопрастика с вграждане. Един пласт гел, поставяне на плодчетата, печене на лампа, пак един слой гел, пак печене, пилене на гела и плодчетата и най-накрая последния пласт гел. Дано сте разбрали какво имам предвид... че и аз се обърках в обясненията си Grinning

Разбрах, но в такъв случай не трябва да има лак?

Кали-76 защо не си вземеш лентички за френски маникюр или да пробваш с хартиено тиксо?

# 378
  • Belgium
Бубке, сега се зарових в линковете ти - уау  Crazy  Hug
Искам да ви кажа, че освен коледната изгъзица всиииичко бих си сложила до едно, ама пусти срам ме спира  Blush Blush Mr. Green

И японското чудо ли?  Shocked

С това не трябва да пипаш нищо  Joy

Да ти постна тогава японското списание Nails - свят ще ти се завие  Flutter Crazy

# 379
  • София
о,GagaMaga,благодаря ти...хич не се сетих за лентички ooooh!

# 380
И японското чудо ли?  Shocked

С това не трябва да пипаш нищо  Joy

Да ти постна тогава японското списание Nails - свят ще ти се завие  Flutter Crazy

smile3521 ... и него!
Всичко що е розово и като излязло от приказка ме привлича с пълна сила  Blush
Лу - ако ми го постнеш, моля да бъде с координатите на някой, който може да ми сътвори поне едничко, ей така, за един - два часа да си го погледам  Rolling Eyes
пп: + на японката и взимам и часовника! Тези азиатки всичко си имат  Crossing Arms

Асинка
- завидях ти за предложението за Cotton Candy  Mr. Green

# 381
  • София
kali-76 трябват си тренировки и се свиква  Peace Аз лично с хартиените лентички изобщо не се оправям, а с нормален бял лак с нормална четка си правех белите линии преди 5-6 години. Другия вариант е да пробваш с маркера на Есенс, за който питах малко по-напред в темата  Peace
Относно последните постове, на мен ми харесват само плодчетата и ягодката и динята  Crazy

# 382
  • София
Аз френски успявам да си докарам най-добре с маркера на Есенс. Също много интересен френски си бях накиприла с матовото бяло на Мода и за основа телесния велур пак на Мода. Отгоре не сложих топ лак за да се запази ефекта на велура и мата и се получи страхотно и доста по-различно от стандартния френски. Поне на мен страшно ми допадна резултата, а и белият мат съхне страшно бързо, а е много гъст и покривен. Идеален за френски  Heart Eyes

# 383
  • София
Ще потърся този маркер на Есенс,дали ще го има в ДМ?Там видях,че я има тази марка..

# 384
Аддри - а ако се сложи топ в/у белия мат става нормален лак с блясък нали? Доста удобно наистина  Simple Smile. А матовите лакове също толкова трайни ли са като обикновените?

# 385
  • София
Ако се сложи какъвто и да е топ или безцветен лак си става стандартен гланцов ефект. Наистина този бял на Мода е най-добрият лак за френски, който съм пробвала (а съм купувала всякакви с тази цел - и евтини и скъпи). На мен така без топ ми изкара 5 дни в перфектно състояние, а на шестия се напука някак без да се бели и го изтрих.

# 386
Гага, да и да  Wink
на мен са ми най-любими в момента, защото съхнат бързо, цветовете и плътността много ми харесват

# 387
  • София
Ако се сложи какъвто и да е топ или безцветен лак си става стандартен гланцов ефект. Наистина този бял на Мода е най-добрият лак за френски, който съм пробвала (а съм купувала всякакви с тази цел - и евтини и скъпи). На мен така без топ ми изкара 5 дни в перфектно състояние, а на шестия се напука някак без да се бели и го изтрих.
Аддри  Hug ей това последното ме изстрелва веднага да търся матови бял и телесен на Мода  Blush  Party Тук обаче в нашия заврян квартал ги има само на едно място и то само няколко цвята от тъмните, тези ги няма  Confused Ще ги издирвам  Peace

# 388
Мерси, ще мина по-късно да проверя кварталното магазинче за нещо новичко  Flutter

# 389
  • София
В нашето квартално магазинче вече не зареждат Мода и съм много нещастна защото отдавна дебна да си взема зеления и светло синия велур. ще трябва да се разходя до Спортната палата. Там ги имаше всички, но аз се стиснах защото бяха по 3лв, а не по 1,90 както при нас и сега ще се изям от яд  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт