Лакове за нокти - тема 5

• 76 280
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Shu6omiga, благодаря ти за отговора,май ще ги пропусна Peace

Dollface - розово-кораловото 917 как стои на нокъта? Наситено ли е като в шишенцето?

Aз в момента съм с него на краката, и на ръцете съм го слагала.Наситено е.Два пласта при мен са му достатъчни.
Иначе аз съм светла/нормално дветла де/ и при мен седи малко по-розово-цикламено.

Съжалявам,че отговорих вместо Dollface newsm78

# 76
Здравейте,

Искам да ви похваля една нова марка, която открих скоро.
http://www.ados.pl/en/do_paznokci.htm

Вече пети ден съм с розов лак на тази марка и не се е обелило дори крайче.
Харесах си и други цветове, смятам да си купя още.
Струват около 2.40 по-малкото шишенце, което обаче не е като малките на Golden rose, а по-голямо  и мисля 3.70 по-голямото.
Пробвайте.

# 77

Dollface - розово-кораловото 917 как стои на нокъта? Наситено ли е като в шишенцето?

Aз в момента съм с него на краката, и на ръцете съм го слагала.Наситено е.Два пласта при мен са му достатъчни.
Иначе аз съм светла/нормално дветла де/ и при мен седи малко по-розово-цикламено.
Съжалявам,че отговорих вместо Dollface newsm78

Да, цвета е хубав и наситен като в шишенцето. При мен си изглежда коралово, нещо средно между розово и оранжево. Той, заедно с тюркоазения са от лятната колекция, имаше още няколко цвята в розово-лилавата гама, и един жълт.
Pink Flower, няма значение кой е отговорил, даже е добре да има повече споделени мнения.  Hug

# 78
Точно така, благодаря ви за отговора и на двете  Hug
Аз питам, защото вчера гледах един, който много прилича на този, но го нямаше на нокътче и затова не го купих.

# 79
  • USA, Steak State
Няма начин, довечера ще пробвам цапаницата и аз, че е време да си сменя лака на ръцете.
Чудя се дали ще стане с каквото и да е масло или олио да си намажа пръстите... Thinking

# 80
  • Belgium
Момичета, споделете после като си направите мраморния воден маникюр, аз още му се чудя  Laughing

Според мен ще стане с кое да е олио или мазнина, включително маслата на Икаров, идеята е просто лакът да се "плъзга" по мазнината.

# 81
  • USA, Steak State
Аз нещо съм пропуснала този "мраморен" маникюр, може ли линкче.. извинявам се.  Rolling Eyes

# 82
  • София
Ще стане с каквото и да е мазно - масло за кожички, крем, зехтин, слънчогледово олио. Мазния слой не се измив от водата и в същото време пречи на лака да се залепи по кожата.
На мен обаче тоя мраморен маникюр ми идва прекален. Много е красив за гледане, ама само на картинка. Аз не си се представям с такъв. Напоследък не харесвам декорации и прекалени шарении. Единствено когато съм с френски обичам да си правя по един печат или нежна декорация в бяло или сребристо само на безименния пръст или на палеца ако е на краката. С това ми се изчерпват всички мераци за нещо повече от едноцветен маникюр (макар че пък за сметка на това, че цвета е само един обикновено е ярък и сигнален)

# 83
Отдавно се каня да споделя за едни хубавки и евтини лакове - Lovie. Големи са, съхнат добре, а тези, които имат брокати, издържат и до седмица. Ето и няколко снимки от нет-а...

http://www.infektia.net/lovie-nail-polish/
А ето и сайта
http://www.lovie.gr/wwwenglish/products.asp?mc_id=0&sc_id=0

# 84
  • Belgium
Аз нещо съм пропуснала този "мраморен" маникюр, може ли линкче.. извинявам се.  Rolling Eyes

Не е отделен вид, този за който говорим последно в темата се нарича мраморен воден маникюр - marble water manicure.

За почитателите на зеленото - OPI Jade:

# 85
Момичета, споделете после като си направите мраморния воден маникюр, аз още му се чудя  Laughing

И на мен ми е мерак да пробвам водния маникюр, но голямо мацане ми се струва, и разхищение на лак.  Joy

# 86
  • Belgium
Долс - и явно е страшно губи-време  Laughing

Трябва да имаш цял свободен следобед и никой да не те гледа, защото просто си представям физиономията на мъж докато гледа цялата процедура  Joy

Освен това не с всички лакове става добра шарка във водата, някои потъват на дъното. Абе 1001 неща са  hahaha

# 87
Ще стане с каквото и да е мазно - масло за кожички, крем, зехтин, слънчогледово олио. Мазния слой не се измив от водата и в същото време пречи на лака да се залепи по кожата.
На мен обаче тоя мраморен маникюр ми идва прекален. Много е красив за гледане, ама само на картинка. Аз не си се представям с такъв. Напоследък не харесвам декорации и прекалени шарении. Единствено когато съм с френски обичам да си правя по един печат или нежна декорация в бяло или сребристо само на безименния пръст или на палеца ако е на краката. С това ми се изчерпват всички мераци за нещо повече от едноцветен маникюр (макар че пък за сметка на това, че цвета е само един обикновено е ярък и сигнален)

Според мен ако се направи в 2 цвята само, например бяло и черно би стояло много ефектно.
Даже аз имам от тия малките лакчета и смятам да пробван някой път.

# 88
  • София
Сега пак си пренареждах лаковете... и се замислих (да, руса съм, но от време на време ми се случва  Laughing ) Нали има тема за размяна на парфюми. Защо няма такава за размяна на лакове? Имам толкова много повтарящи се цветове, а ми е жал да ги хвърлям или да ги чакам да им изтече срока на годност. То вярно, че в повечето случаи с по-евтините лакове няма да излиза много рентабилно с пощенските разходи, но пък ако е нещо, което си търся отдавна или пък се спазарят повече бройки...  Thinking

# 89
  • USA, Steak State
Добра идея е... ама тия дето не са в Бг-то как ще правят размени.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт