Лакове за нокти - тема 5

• 76 329
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Лаковете на Мода къде във Варна мога да ги намеря?

# 601
  • Belgium
В купуването на Шанел има доза фетишизъм, така че напълно разбирам терзанията на момичетата  Laughing

Да се оплача от моята консултантка на AVON, забравила ми е точно лаковете, ще я убия  Crossing Arms

Никога преди не е забравяла нищо от поръчките ми  Thinking

# 602
  • София
Може ли някой спешно да ми припомни колко струват лаковете на ОПИ в БЗ? Много съм зле с паметта напоследък...сериозно  Embarassed

преди два дни взимах, имаше и от 20, и от 30 лв.

# 603
20 лв са нормалнните ОПИ, а 30 лв са няколкото "дизайнерски" или " холограмни" лакчета.
А незнайно защо в нашата парфюмерийка на Иван Асен са все още по 19 лв  Wink вместо 20 Wink

И по повод холограмните - поръчах си и светкавично получих тук обсъждания топ на Чайна глейз
- супер бързо съхне и е много нежен, но според мен не успява да докара същия холограмен ефект както на истинските холограмни на ОПИ. Но засега съм го слагала само върху полупрозрачен френски  - утре ще го пробвам на някой ярък цвят Laughing

# 604
  • Габрово
Правих чистка на лаковете, 4 Пърфекта отидоха в коша. Но ми се видя странно - със срок на годност, изтекъл преди половин година, но нито бяха гъсти, нито нищо  newsm78
И по същата тема въпрос - някой може ли да ми каже колко години дават на Avon-ските лакове, на моите пише дата на производство, срок на годност няма  newsm78

И едно решение, което взех!  Grinning Понеже ми беше много жал да изхвърля общо 6 лака, от които само един беше преполовен, другите едва ли не нови  Confused Няма да купувам нови докато не измажа поне няколко от тези, които имам!  Grinning  Laughing Grinning

# 605
И по същата тема въпрос - някой може ли да ми каже колко години дават на Avon-ските лакове, на моите пише дата на производство, срок на годност няма  newsm78

24 месеца след като бъде отворено шишенцето. Аз съм им голям фен и имам почти всичките им цветове, защото ми издържат по една седмица. Тези дни ще ги снимам и покажа.

# 606
  • Габрово
И по същата тема въпрос - някой може ли да ми каже колко години дават на Avon-ските лакове, на моите пише дата на производство, срок на годност няма  newsm78

24 месеца след като бъде отворено шишенцето. Аз съм им голям фен и имам почти всичките им цветове, защото ми издържат по една седмица. Тези дни ще ги снимам и покажа.
Мерси  Simple Smile
Иии... Мрън  Crossing Arms
Значи имам 2-3 месеца да изхабя 3 лака преди да им стане време да ги изхвърля  Mr. Green

bradata, благодаря и на теб  Flutter

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 19:47 от missing

# 607
  • Бургас
3 години, ако не се лъжа Peace

# 608
3 години, ако не се лъжа Peace

И аз мисля, че ейвънските са с 3 години срок, защото на повечето неща (гланцове, сенки, лакове) пише 3 години след датата на производство.

# 609
Essence Cosmetics “Surfer Babe” Collection

# 610
Има ли я в БГ,защото май си харесах и четирите цвята? Blush

# 611
 Момичета, днес се лакирах със синьо-зеления на  AVON. Цветът е много приятен, повече отива към зелено. Ето снимка:
http://prikachi.com/images/98/2276098T.jpg
 Напоследък се лакирам само в синьо и зелено. Луда работа.  Grinning

# 612
Момичета, днес се лакирах със синьо-зеления на  AVON. Цветът е много приятен, повече отива към зелено. Ето снимка:

Чуден  Hug
Исках да го видя "на живо" преди да поръчам.
Стаси, а като консистенция как е ? По-рядък или по-гъст ?  Rolling Eyes
Никак не обичам прекалено гъсти лакове, много трудно ги нанасям.  ooooh!

# 613
 Джей, лошото е, че е гъст и ми беше малко трудно с нанасянето, но накрая добре се получи.

# 614
  • София
В купуването на Шанел има доза фетишизъм, така че напълно разбирам терзанията на момичетата  Laughing
Малко офф: но за мен най-страхотните сенки са именно тези на Шанел  Heart Eyes

И аз съм си поръчала същия, още го чакам. Досега с такъв цвят не съм ходила никога, обикновено съм в червено-розово-кораловата гама, плюс много винено червено и френски, това ще ми е първият такъв лак. Докато дойде Stasi8510 може да споделиш как е като трайност? Това 1 пласт ли е?
Последният гъст лак, на който попаднах му капнах 5 капки разредител на ОПИ, за да стане по-лесен за нанасяне Peace

Общи условия

Активация на акаунт