Лакове за нокти - тема 5

• 76 371
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Да на Леге. Това е един страхотен магазин. Heart Eyes

# 586
  • Belgium
Дааа, магазинът на Леге ми е вторият най-любим  Grinning

meggle за френския ползвам Golden Rose серията Paris, номер 03.

Перлено бяло, покрива приятно  Laughing

Ще огледам и аз Ceramic, да видим ще ме грабне ли нещо  Laughing

# 587
Ами Дени, лака беше на щанда на Шанел, отгоре заедно с другите два цвята от тази колекция  Rolling Eyes. Не съм питала дали го има, защото го видях, и си беше лак, не тестер.

# 588
Объркала си се тестера е бил. Wink Hug Специално се обаждаха и в другия си магазин да ми го търсят и го няма.

# 589
  • София
Сигурно е било тестер. Лаковете за продажба ги  държат отдолу в шкафа.

# 590
Може, може, но този беше с капачка, а не като тестерите - с черна "дръжка"  Laughing
Но може да е бил някаква мостра, беше отгоре на щанда подреден при "новата колекция". Загледах му се в цвета, но не ме прилече достатъчно и не го взех в ръце дори.

# 591
  • София
Стига и вие истерии с този лак...

Аз ли не разбирам какво му е толкова уникално, или просто не е уникален...? Mr. Green Laughing  Joy

Има го в Pretty Shop в The Mall, така че ако на още някой му е много спешно да даде 40+лв за лак - да заповяда... Peace

# 592
  • София
Това беше малко грубо.
Както издирваме  къде има дадена марка по-евтин лак, така и с тази.

# 593
Да определено не са истерии, а проста проверка за коректност на магазин към клиента му, в случая аз.

# 594
  • София
Ех, грубо.... Stop Не бъдете докачливи де...

Просто се чудя какво пък толкова му е на този лак, че такъв шум се вдига... Все си мисля, че ако беше Буржоа например нямаше да е толкоз апетитен, ама... Crazy
Може и аз да съм нещо недоволна от марката в последно време, че някой от нещата им не струват и 20 лв, пък какво остава за 100... Обаче така е, когато само вида на двете преплетени "C" - та карат парите сами да изскачат от портмонето.... ooooh!

# 595

Аз пък още не съм го виждала на живо зеления лак  Rolling Eyes в Сефора в петък имаше само прасковения и не бях впечатлена хич, а до Прити шоп не влязох. Освен утре да ходя да го видя.
Взех си тюркоазен на Сефора, налакирах се и се изтрих, не се възприех изобщо  Tired ще видя с други дрехи как ще е, че бях с дънков гащеризон и май беше много синьо.

# 596
Обаче така е, когато само вида на двете преплетени "C" - та карат парите сами да изскачат от портмонето.... ooooh!

Да, моите точно така изскачат  Laughing - така изкочиха за едно почти напълно прозрачно розово червило от Лумиер серията, което на устни една си личи че е там, но пред гилзата на Шанел и решетки не биха могли да ме спрат   Twisted Evil (ко да се прави  Blush  Crazy  Laughing).

Дени, колкото до корекността към клиент - в никакъв случай не мога да си представя, че ще имат лака и няма да искат да ти го продадат  Naughty. Според мен, или са ги получили следобед или наистина съм видяла само тестера  Laughing. А колкото и да тичаше след мен изключително любезната консултантка с едно тиксо залепено на ръката, за да ме "насили" да пробваме някой лак - аз упорито не можах да се съблазня от никой марков цвят  Tired.

# 597
Може ли някой спешно да ми припомни колко струват лаковете на ОПИ в БЗ? Много съм зле с паметта напоследък...сериозно  Embarassed

# 598
  • София
Може ли някой спешно да ми припомни колко струват лаковете на ОПИ в БЗ? Много съм зле с паметта напоследък...сериозно  Embarassed

Скоро не съм купувала от там, последно бяха 20лв... Peace

# 599
  bouquet МЕРСИ

Общи условия

Активация на акаунт