Лакове за нокти - тема 5

• 76 381
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аз се лакирам нощем (разбирайте след 22.00) заради малкия таласъм, който ако е буден изисква да го забавлявам и през половин час да го местя от кошарата в бънджито, от бънджито на дивана, от дивана не знам къде... и няма как да се лакирам изобщо спокойно с него наоколо. Случвало ми се е да се лакирам и след половин час да си легна. До сега на чаршафи ми е ставал само заздравителят на Опи и един лак на Лови. С никой друг не съм имала проблеми. Според мен оказва влияние и колко е проветриво помещението, та дори и влажността на въздуха може би играе роля при изсъхването на лака Rolling Eyes
Ползвам разредител на Перфект. Много съм доволна, но нямам база за сравнение. Но пък и какво се изисква от един разредител? Да разрежда лесно с няколко капки, да не променя цвета и вида на лака и да не влияе на покривността и трайността му. Перфект покрива всички критерии, а струва 1-2лв

# 571
И аз съм доволна от този разредител Simple Smile

Лу - много съм доволна! Благодаря за препоръката! Купих един гланц и едно червило на Ести и ми напълниха торбичката със съкровища! Дори мостричка на парфюмче за ММ  Crazy. Много са любезни, чак ми беше неудобно  Blush

# 572
  • София
И аз съм  много доволна от обслужването в Pretty Shop, консултантите наистина те консултират, дават по 2-3 тестера, на 3 месеца събираш бонус точки и стях можеш да си купиш нещо, а наскоро ми се обадиха и за грим-сесия на Живанши.

# 573
  • София
Момичета, имате ли представа защо чисто нов лак, нанесен вечерта става след повече от 5 часа "на чаршафи"?  Не мога да си обясня тази гадост. Лака е на Есенс, топа ми не е чисто нов. Често ми стават "на чаршафи" и това ужасно ме дразни. Не мога да разбера защо се получава.

Аз ползвам този топ  http://crismabg.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=75092&df=14&dflid=3 , като се лакирам 10 мин. преди да си легна и до сега (вече 5 или 6 шише ползвам) ми се се случвало само броени пъти да се събудя "на чаршафи" само при по- гъсти лакове. Много съм доволна. Купувам го от Крисма.

# 574
  • Belgium
Абсолютно, аз колко крема на Шанел и Диор съм ползвала от мини-кутийки мострички  Heart Eyes

Явно никой няма да ме консултира за Golden Rose, утре ще ида и ще видя какво ще харесам  Laughing

# 575
Лу,аз не мога да ти препоръчам, защото нямам опит с калните цветове, но намерих каталог. Разгледаи го на стрници 19 до 23 поне да ги видиш всичките:

http://www.ivbcosmetics.com/trade_marks.php

# 576
В Бонжура загледах новата серия на Ревлон, по-специално млечно лилавия, ако някой го има, може ли снимка на нокти  Praynig? Интересува ме, много ли бял седи на ноктите или по-лилав? На мострата в магазина някоя продавачка го беше сложила с левия си крак, нищо не се разбра от цвета.

виж тук

# 577
Майка Зайка, в описанието пише че може да се използва и за база за нокти, а за естествени нокти знаеш ли дали може да се използва? С UV лампа ли го сушиш или го изчакваш сам да изсъхне?

# 578
В Бонжура загледах новата серия на Ревлон, по-специално млечно лилавия, ако някой го има, може ли снимка на нокти  Praynig? Интересува ме, много ли бял седи на ноктите или по-лилав? На мострата в магазина някоя продавачка го беше сложила с левия си крак, нищо не се разбра от цвета.

виж тук

Sick
На нейните кошмарни нокти стои просто ужасяващо   #Crazy
Опитах се да си го представя на по-читав маникюр, но май много лилавее....

# 579

виж тук

Sick
На нейните кошмарни нокти стои просто ужасяващо   #Crazy
Опитах се да си го представя на по-читав маникюр, но май много лилавее....

Да, ноктите наистина са ужасни.  По-точно нямат никаква форма. Joy

# 580
Хубавкия Шанел го има в Pretty Shop на Гладстоун.....
Кога го видя там? В Събота преди обяд го нямаше със сигурност.
Магазина е страхотен и за мен. Качествено обслужване. Мен също ме поканиха на грим сесия на Диор.
Леро също е перфектен магазин.

Майка Зайка благодаря ти. Можеш ли да ми кажеш откъде точно да го купя този топ? Може и на лични. Hug  bouquet

# 581
  • Belgium
OPI Summer Flutter

# 582

В събота следобяд  Laughing - по-точно около 15:30ч.  Wink

# 583

В събота следобяд  Laughing - по-точно около 15:30ч.  Wink
Как става този номер? Нямаше го видях с очите си. Нали за тюркоазения говориш?

# 584
  • София
Леро също е перфектен магазин.

Леро този на Леге ли беше? Ако е той наистина са перфектни.
Лу, ако ще минаваш през щанда на Голдън Роуз в Мола (на Стамболийски) той е наистина огромен, но най-хубавите цветове ги нямат обикновено, все са свършили.  Crossing Arms Аз там чаках да им докарат номер 119 от Керамик серията около 2-3 седмици и все ми казваха елате в понеделник. Накрая го взех и резултата бяха мехури, а уж току що докаран лак, в срок на годност. Сега капнах на лака малко разредител на O.P.I.  и ще видя дали ще има промяна.
Иначе с най-голяма трайност я водят серията Ceramic. Peace
А ти кой номер ползваш за френски?

Общи условия

Активация на акаунт