Лакове за нокти - тема 5

• 76 390
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • София
този на OPI (Jade is the new black) е новият ми и съм много доволна от него -

Densi, страхотен лак, честито! Peace

# 556
Aurora, и на теб честито. Hug Този лак на Опи наистина се оказа супер попадение.

# 557
Това е новата ми придобивка   http://prikachi.com/images/912/2268912u.jpg . Всъщност цвета е по-малинов, но не ми излиза реалния цвят. Като го щракна със светкавицата оранжавее. Утре ще видя как ще е на ноктите, че днес няма да имам време да се налакирам.
Много хубаво! Номерче и откъде се сдоби с него?  bouquet

# 558

• Hardener, strengthener, protector and ridge-filler in one
• With strengthening calcium and vitamin E
• Makes nails stronger in just 3 days

# 559
Това е новата ми придобивка   http://prikachi.com/images/912/2268912u.jpg . Всъщност цвета е по-малинов, но не ми излиза реалния цвят. Като го щракна със светкавицата оранжавее. Утре ще видя как ще е на ноктите, че днес няма да имам време да се налакирам.
Много хубаво! Номерче и откъде се сдоби с него?  bouquet
Наистина е хубав, а на нокът още повече Wink Номерчето е 106, но едва ли ще ти е от полза да ти кажа от къде си го закупих, защото сме от различни градове(предполагам, защото не пише откъде си) Peace

# 560
Аз днес продължих с лаковете и се сдобих с динено червен на Флормар, номер 402. Heart Eyes

# 561
  • София
Денси, честито! Много е сладко като докопаш последния  Grinning ...

За база от месец ползвам  Opi с коприна - запълва неравности по ноктите.

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 10:43 от Мaрта

# 562
Мерси Марта! Heart Eyes Hug Доста ми стана тъпо като навсякъде ми казваха " о той свърши още първите дни". Който спи, така е.
Ти казваше, че го слагаш без основа и топ нали? Ще го сложа и аз така.

Момичета, имате ли представа защо чисто нов лак, нанесен вечерта става след повече от 5 часа "на чаршафи"?  Не мога да си обясня тази гадост. Лака е на Есенс, топа ми не е чисто нов. Често ми стават "на чаршафи" и това ужасно ме дразни. Не мога да разбера защо се получава.

# 563
  • Belgium
Момичета, да ми препоръчате нещо в "калната" гама или сиво-лилаво на Golden Rose? Утре имам път през много добре зараеден техен щанд и бих искала да дам шанс на тази марка.

Имам само един техен лак, ползвам го за френски и съм доволна.

# 564
Момичета, имате ли представа защо чисто нов лак, нанесен вечерта става след повече от 5 часа "на чаршафи"?  Не мога да си обясня тази гадост. Лака е на Есенс, топа ми не е чисто нов. Често ми стават "на чаршафи" и това ужасно ме дразни. Не мога да разбера защо се получава.

И при мен се получава често - особено ако се лакирам след обяд ( затова се стремя да го правя сутрин), независимо от марката на лака. Явно ноктите ми са по-кофти и не изсъхва достатъчно ( въпреки топ-а).

# 565
  • София
Не-е, не  е от ноктите. Според мен е от лака - при по-стари лакове се получава, а при други просто лака съхне бавно.
В тази връзка от кои разредители за лак сте доволни.Преди време съсипах холограмен лак на Opi с обикновен лакочистител. 
Да, Денси, без база. Понякога слагам топ.Трябва да видиш при теб как действа.

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 11:18 от Мaрта

# 566
Аз затова се лакирам към обяд. Не е от ноктите и според мен. С дизайнерските на Опи само никога не ми се получава, с другите без значение марка и цена, често. Само се моля сега Шанела да не стане така, защото наистина ще ме е яд.

# 567
  • Belgium
На мен почти никой лак не ми става на чаршафи, а понякога се лакриам само 2-3 часа преди лягане.

Най-доволна съм от разредителя за лак на OPI  Peace

# 568
Хубавкия Шанел го има в Pretty Shop на Гладстоун, където Лу тъй любезно ме изпрати и излязох с една торбичка красоти  Laughing. Наистин аса изключително любезни и се държат с теб като в бутик - взеха ми чантата, дават столче и огледало пред всеки щанд за да пробваш продукт, памуче с мляко, абе гот  Mr. Green. След това като отидох в Бонжур-а, където една салфетка няма...

Не харесах нито един лак на Диор или Шанел, за които всъщност отидох  Confused. В Бонжура загледах новата серия на Ревлон, по-специално млечно лилавия, ако някой го има, може ли снимка на нокти  Praynig? Интересува ме, много ли бял седи на ноктите или по-лилав? На мострата в магазина някоя продавачка го беше сложила с левия си крак, нищо не се разбра от цвета.

Днес си получих Seche Vite - довечера ще го пробвам и ще пиша  Grinning

# 569
  • Belgium
Гагче, радвам се че си доволна  Wink

Ей такива трябва да са консултантите, откакто един от най-любимите ми консултанти от този магазин, убеди мъжа ми да ми купи парфюм, без изобщо да е имал това намерение, ги признах  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт