Лакове за нокти - тема 5

• 76 396
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте! Моля ви да ми препоръчате евтин (до 5 лв) лак за нокти в актуалния ментов цвят!  Rolling Eyes

# 541
  • София
Здравейте! Моля ви да ми препоръчате евтин (до 5 лв) лак за нокти в актуалния ментов цвят!  Rolling Eyes

Лаковете на Moda са по 2 лв.  Peace

# 542
Новата тема"Размяна на лакове,шаблони и всичко свързано с маникюра!"

Бубанка ще се включи по-късно, за да каже модераторското решение.

момичета, идеята на това темата да е отделна, е да могат да се разменят не само лакове и трите теми за маникюр и педикюр да не се размиват с обяви  Peace
самата тема се забави малко, защото исках да чуя и мнението на другите модератори
успешни размени желая на всички!

# 543

на Адос има ментов гланцов лак 3.50 - 4.00 лв.

# 544
  • Belgium
Бубс, а в новата тема няма само да се разменя нали? Ще се говори по принцип за лакове както в тази?

Или ще има отделни теми като при парфюмите - една само за размени и една за обсъждане?  Thinking

# 545
в тази тук ще продължим както до сега, втората ще бъде на принципа на темата с парфюмните размени  Wink

# 546
  • Belgium
Мерси за уточнението, ще се запиша утре в другата с няколко лакчета  Laughing

# 547
Mama Teddy слагаш ли основа прозрачна преди да лакираш с тъмен лак?  Grinning Сещам се, че има един лак на Перфект, който си се казва "за изграждане на неравности" - та можеш примерно него да ползваш за основа преди розовия лак и може би да нанасяш само по един слой, но по-голямо количество от розовото.  Wink
Друга хитринка, която знам за по-бързото изсъхване на лака е да се сложат ръцете под течаща студена вода за кратко или внимателно да се намажат пръстите с много мазен крем или олио за подхранване на кожичките.  Sunglasses

# 548
Отнесох го накрая. Mr. Green Едва го намерих. Радвам се, че все пак си го взех.

# 549
Отнесох го накрая. Mr. Green Едва го намерих. Радвам се, че все пак си го взех.

Ох, и аз не издържам вече! Mr. Green Densi, къде го намери ако не е тайна?  Crazy

# 550
Това е новата ми придобивка   http://prikachi.com/images/912/2268912u.jpg . Всъщност цвета е по-малинов, но не ми излиза реалния цвят. Като го щракна със светкавицата оранжавее. Утре ще видя как ще е на ноктите, че днес няма да имам време да се налакирам.

# 551
Rangua, търсих много по центъра на София, свършил е навсякъде. Намерих един скрит супер случайно и го взех.

# 552
  • София
Ей сега се лакирах с този - Loreal Resist & Shine Titanium. Страхотен цвят, изключителна покривност само от първият път. Ще си взема и други цветове със сигурност. )
Ето и линк за тях от официалната им страница . http://www.loreal-paris.co.uk/cosmetics/nails/resist-and-shine-t … /golden-silk.aspx

Как е като трайност при теб?  newsm78 Аз имам един тъмно лилав такъв, бях влюбена в цвета, но ми падаше страшно бързо   #Cussing out И ако имаш възможност да качиш снимка как стои този цвят на ноктите, ще съм ти благодарна   bouquet

# 553
Mama Teddy слагаш ли основа прозрачна преди да лакираш с тъмен лак?  Grinning Сещам се, че има един лак на Перфект, който си се казва "за изграждане на неравности" - та можеш примерно него да ползваш за основа преди розовия лак и може би да нанасяш само по един слой, но по-голямо количество от розовото.  Wink
Друга хитринка, която знам за по-бързото изсъхване на лака е да се сложат ръцете под течаща студена вода за кратко или внимателно да се намажат пръстите с много мазен крем или олио за подхранване на кожичките.  Sunglasses

Мерси за хитринките! Hug
Не използвам основа, но май ще трябва вече, за да не си съсипя ноктите на 13г. Blush. Много се учудих за петната по ноктите, че са оранжеви, защото бях с един пласт светъл малинов лак на Голдън Роуз newsm78

# 554
Момичета, да ви се оплача - днес ходих на лов за матови лакове! Никъде нищо не открих и най-странното е, че никой не знае за тях по по козметичните магазини. Да не би аз нещо да бъркам наименованието!? Толкова подробно обяснявах.  Tired и нищо  Thinking
Накрая се светнах да питам за определена марка - Мода. И това не открих - ходих в няколко козметични магазини на Сливница и във всички магазинчета в Люлин. Е няма  иняма!  Cry
Моля ви, ориентирайте ме къде да си намеря такива лакове. Аз се разпростирам в кварталите Люлин, Разсадника, Захарна фабрика - в този регион. Но толкова искам да го имам този лак http://www.krasivi.bg/articles/view/1349?p=1

Общи условия

Активация на акаунт