Лакове за нокти - тема 5

• 76 402
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Лу, и на тази снимка е по-гланцов от реалното  Peace

# 526
  • Belgium
Бубс, това са си моите нокти и при мен стои така.

Ако беше и траен, щеше да е супер.  Laughing

А какво стана с новата тема?  Thinking

# 527
не споря, Лу  Peace

малко търпение, ще има нова тема  Wink

# 528
  • Габрово
По въпроса при кого как се държат различните лакове...
На мен OPI-тата ми карат по седмица, но след тях ноктите ми са олющени, нацепени и т.н. неприятни дефекти  Crossing Arms Catherine Arley - на -2-3ти ден връхчетата се белят, Perfect и те там... от Avon-ските лакове съм доволна като трайност, но тях ги смъквам тооолкова трудно  Crossing Arms В момента съм с някакъв Miss Sporty (марката не ми е позната, купуван от ДМ) - лакирах се с него в понеделник вечерта, преживя даже sonisphere фест-а ( Laughing), а още не е мръднал  Wink

# 529
Аз като прикрюча темата за партийните коалици ( Mr. Green) ще мацна от модата на един-два пръста и ще се щракна, за да покажа как стои при мен. После ще се върна назад да си взема идейки за пазаруването в сряда  bouquet

ЕДИТ:Дяволът е в детайлите, както се казва.Сложих и топ лак, което не правя често, защото съм забеляза, че някои лакове ми се обелват по-бързо като са с топ (противно на всякаква логика) и резултатът е повече от чудесен. Много съм доволна, макар че току що ме обявиха за циркаджийка "с тия нокти"

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 18:25 от Valandin

# 530
По въпроса при кого как се държат различните лакове...
На мен OPI-тата ми карат по седмица, но след тях ноктите ми са олющени, нацепени и т.н. неприятни дефекти  Crossing Arms Catherine Arley - на -2-3ти ден връхчетата се белят, Perfect и те там... от Avon-ските лакове съм доволна като трайност, но тях ги смъквам тооолкова трудно  Crossing Arms В момента съм с някакъв Miss Sporty (марката не ми е позната, купуван от ДМ) - лакирах се с него в понеделник вечерта, преживя даже sonisphere фест-а ( Laughing), а още не е мръднал  Wink
Аз откакто си правя ноктопластика лаковете ми издържат доста повечко, друг е въпросът, че аз самата често ги сменям защото ми писват. Но най-доволна съм от Catherine Arley с брокатени частички. Perfect предлагат доста голямо разнообразие от цветове и много приятни млечни нюанси. Днес ходих в ДМ да потърся матови лакове, но уви не открих.
А какво ще кажете за Фрормар?

# 531
Преди няколко дми се лакирах с един много бонбонен розов цвят на Флормар и останах много неприятно изненадана. Нанесох два пласта, защото при един седеше на чертички. Цвета стана страхотен,  но след час все още не беше изсъхнал и се нагъваше.  #Crazy  #Cussing out
Възможно ли е това да се получава защото е на около година (не се е сгъстил) newsm78 ?

Днес от едно магазинче си купих ето тези лакчета и закръглих колекцията на 70 Mr. Green. Не можах да устоя на изкушението...Golden Rose бяха по 0,75ст а Flormar по 1,60 Heart Eyes

# 532
Хехехе, супер готино е да намериш съмишленик - аз си мислех, че само аз съм лудата с многото цветове! Simple Smile Ти преди ползвала ли си лак на флормар? При мен често се получава това напластяване и то именно със стари лакове, които на пръв поглед не изглеждат сгъстени. Аз обикновено оправям недостатъците с топ лак с брокат. А може този старият лак да го използваш за декорация на ноктите с печатчета примерно Wink.

# 533
  • София
Днес явно е бил ден за пазар Mr. Green

вече се лакирах с 1-вия Blush,много приятно кално.
И да ви кажа за френския к-т на Буржоа,след 3 дни днес го махнах,не беше мръднал!

2-рата картинка не е излязла като хората,на Есенс-лилаво,но е доста по-наситено всъщност.

# 534
Аз днес си взех черния холограмен на Катрин Арлей. Heart Eyes

# 535
Новата тема"Размяна на лакове,шаблони и всичко свързано с маникюра!"

Бубанка ще се включи по-късно, за да каже модераторското решение.

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 19:44 от densi

# 536
  • Някъде тук
Здравейте момичета, отдавна ви чета - и аз като вас съм маниак на тема лакове, затова днес си снимах колекцията и  да я пусна тук

http://www.flickr.com/photos/ladyflirt/sets/72157624360984884/

# 537
Аз днес си взех черния холограмен на Катрин Арлей. Heart Eyes

Уникален е!!!!  Peace
Като се налакира качи една снимчица да се порадваме и ние  Wink

А аз днес си купих бледо бонбонено розов на Перфект, защото миналата седмица си купих светло син на голдън роуз и смятам да ги комбинирам някак си.

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 19:53 от Беки Б

# 538
Беки Б, имам някакво съмнение, че се получава така заради  цвета, защото имам още два на Флормар(закупени заедно с розовия), които са си перфектни. Пък и при мен с всички розови на различни марки при един два пласта седи на черти и нанасям повечко, което вероятно само по себе си води до по бавното изсъхване. Скоро смятам пак да пробвам, за да съм сигурна..е няма да е сега, защото когато си изтрих последния лак от ръцете видях, че са ми се появили оранжеви петна по ноктите (Бях с малинов лак Thinking ). Сега ще ги оставя да подишат и ще забравя лака за малко Cry .

# 539
Охх,мацкиии,много сте зарибяващи значи  Twisted Evil
Влизам в козметичен магазин за нещо друго,а излизам с лак  Crazy
Днес си взех някакъв евтин Адос,ама откога си търсех електриково розово,ето снимка,ама нещо стои по-бонбонено,не можах да направя снимка на реалния цвят  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт