Лакове за нокти - тема 5

• 76 415
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Никога не съм се лакирала, просто, защото не умея, но от два дни май само с това се занимавам, подтикната от вас Hug И сега имам един въпрос-купих си ментовия на Мода, който в шишенцето е истинско бонбонче. Много лесно се нанася и в първите минути стои точно така както си го прадставям- с лек бляскъв завършек, гланцирано. Но когато изсъхне изглежда точно като блажна боя върху стена-никакъв гланц, много евтино ми стои. Въпросът ми е дали и при други стои така или аз не правя нещо както трябва. Видях снимка постната от Лу в предната тема-там стои точно така както си го представям, а при мен все едно съм минала с матиращ лак, но ефекта е много евтин и грозен, точно като боя на стена. Аз ли нещо не правя като хората Sad

# 511
Ами той е такъв този лак, матов  Laughing добре си го нанасяш, просто е с такъв ефект, мини го с топ или безцветен лак и ще стане с гланц  Peace

# 512
  • София
Мила, всичко си правиш като хората. Просто той е от матовата серия на Мода, която е без блясък. Това, което Лу беше показала май беше Еси, не Мода. Сега матът е доста модерен, но и аз не съм голям фен. Можеш да го направиш бляскав като си сложиш отгоре най-обикновен топ лак или безцветен лак Simple Smile

# 513
  • Belgium
Valandin да не би да имаш предвид снимката на ментовия на ИсаДора, която бях пуснала? Thinking

Той стои с бляскав завършек.

Modata си е матова, аз я харесвам, но ми с бели на цели люспи  Crossing Arms

# 514
Gaga Maga  благодаря много за  точното обяснение за комбинацията от лакове!!! newsm51

Ще пробвам довечера когато заспят децата да забъркам нещо ; дано да се получи. Praynig

Hug

П.П.Сега погледнах №377 на Флор Мар го имам сега ще поразгледам от наличните нещо близко като цвят до Манхатъна ; защото за днес приключих със излизането на вън.

# 515
Само да информирам варненки, че днес открих в магазинчетата около Колхозния лакове на Катерина Арли. И си купих 2-зелен 137 и син - 162. Също така си взех и флуорисциращия топ на Перфект, не че ходя по дискотеки, ама ми беше интересен.

# 516
без дискотека е обикновен прозрачен топ
аз моя така и не го пробвах в дискотека, за това не мога да кажа дали изобщо има ефект от него  Joy

# 517
Грешката е моя-не е била Лу, а tina-star. Ето я и снимката

При мен изобщо не стои така. Както и да е вече съм с Avon Ballerina, голямо сладурче. Сятам в сряда след официалния край на сесията да се наградя с поне 2-3 лака Mr. Green И пак казвам, вие сте пристрастяващи Laughing

# 518
  • София
2-3, после още 5-6 и до месец ще показваш и ти колекция от 50+ лака  Laughing
И аз започнах с 1-2 лакчета, а сега се чудя вече къде да ги събирам  Crazy

# 519
2-3, после още 5-6 и до месец ще показваш и ти колекция от 50+ лака  Laughing
И аз започнах с 1-2 лакчета, а сега се чудя вече къде да ги събирам  Crazy

Аз от малка съм маниячка на лакове.  Crazy
Помня, че моите приятелки си купуваха цигари, аз лакове. После разбира се ми идваха на гости и се лакираха.  Joy

# 520
поне черпеха ли те от цигарите  Joy

да се оплача /пак/ от Перфект  Twisted Evil
вчера си купих 110 - нещо като перлена кал, защото не намерих 111; лакирах се снощи, изсъхна идеално, не съм правила нищо, което изисква много мокрене и терор върху ноктите, легнах си няколко часа по-късно и на сутринта някои ръбчета вече ги нямаше  Rolling Eyes ; преди обяд измих две незагорели тенджери и се наложи да сваля лака  Shocked
вярно е, че обичам да нося един лак по два-три дни, но да го сменям на по-малко от денонощие и на мен ми ида често  Tired
за какво продължавам да купувам боклуците на Перфект изобщо не мога да си обясня  Crazy

# 521
  • Стара Загора
за какво продължавам да купувам боклуците на Перфект изобщо не мога да си обясня  Crazy

Аз пък точно от Пърфект съм доволна. С топ лак отгоре и отдолу ми трае по 3 дни, а с Опи не повече от 10-12 часа и ъгълчетата са обелени.  Peace

# 522
  • София
Очевидно и това е индивидуално. На мен Катрин Арли и Мода са ми страхотно трайни, а ето, че на Лу модата се бели на цели люспи  Rolling Eyes

# 523
най- най-доволна съм от Мода
мога да плюя по всички продукти на Перфект с изключение на разредителя, но него нямам база за сравнение
а това, което съм ползвала на Опи, не ми е дало нещо повече от това, което получавам от евтините лакове; за това само ахкам от възторг по красотите, които пускат момичетата и търся сходен цвят в друга ценова категория  Wink

# 524
  • Belgium
При мен стои така:

Общи условия

Активация на акаунт