Лакове за нокти - тема 5

• 76 441
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Ах, мръсница, уредила се е  Twisted Evil  Laughing
А защо ревютата и се смятат за меродавни?

Дени - чакам я с нетърпение!

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 20:58 от GagaMaga

# 496
Temptalia е супер известна. Почти няма грим, който да пуснеш на търсачка и да не излезе нейния блог. Затова и пращат целите си колекции големите имена. Мненията и са не само меродавни, но продават продуктите страхотно и брандовете се възползвата чудесно от рекламата.

# 497
Дени, мерси за разяснението   bouquet; значи предполагам се е наложила с времето и с броя на нещата, които тества и след това описва?

# 498
  • Belgium
Разбира се най-важно е колко извесетне блога ти.

Но има 15 годишна блогърка, която я взеха на работа в Harper`s Bazaar.

Много от модните блогърки вече имат запазени места на първия ред на ревютата на имена като D&G.

Просто при нас още не сме стигнали на това ниво, въпреки че познавам блогъри, на които им пращат последните модели техника за тест и ревю и тук, така че има надежда  Wink

# 499
  • София
Е дори и тук в Бг да се пооправят нещата и фирмите да искат да рекламират чрез блогове, то просто няма да има какво да се рекламира. Нима имаме декоративна козметика? Нима имаме лакове? А блогърка демонстрираща качествата на Ален Мак и Бочко не мисля, че ще е интересна на когото и да било  Rolling Eyes

# 500
  • Belgium
ИТ блоговете имат какво да рекламират и вече го правят.

Няма нужда козметични блогове да рекламират само българска козметика. Вече и тук на събитията на различни компании освен журналисти са канени и блогъри, съответно те също получават подаръците на съответната фирма.

Има светлина в тунела, но ще стане бавно и постепенно.

# 501
Има ли в България известен и хубав блог за козметика?

Новата тема най-вероятно ще бъде пусната утре. Hug

# 502
  • Пловдив
И аз да запитам пловдивчанки - матовете лакове на Мода виждали ли сте ги някъде? Има едно малко складче за козметика зад Тримонциум, където продават червилата на мода и се чудя дали там няма да ги има, но тия дни съм вързана и с двете деца и не мога да мръдна до там.

# 503
Mirellka - Flor mar - a е номер 377 тук го намерих, но на живо е малко по-оранжев, а Манхатън е от серията Lotus Effect - Long Lasting, но номера явно съм го махнала, защото го нямаше, ето така изглежда

# 504
  • Belgium
Essie Fall Collection

# 505
Ух, последния е с цвят на л*йно...  Embarassed
След малко отивам до Прити Шоп-а да тършувам за хубави лакове  Party Grinning

# 506
  • Belgium
Ух, последния е с цвят на л*йно...  Embarassed
След малко отивам до Прити Шоп-а да тършувам за хубави лакове  Party Grinning

smile3532

А се казва Little Brown Dress

Айде успех в търсенето и да се похвалиш  Hug

На мен ми пристигнаха Ейвънските, ароматизирани лакове, като се намацам с тях ще докладвам  Laughing

# 507
Little brown sh*t  Joy hahaha - извинете ме  Blush Laughing

Лу- много искам да ги видя Ейвънските, мисля да поръчвам  Hug

# 508
  • София
Литъл Браун Дрис по-скоро  Laughing

# 509
  • Belgium
Гагче, до ден-два ще ги снимам и ще ги пусна, ако имаш търпение  Wink

Че сега тъкмо се намацах с Chanel Orange Fizz и не ща да го махам  Mr. Green  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт