Лакове за нокти - тема 5

• 76 306
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Такаммммм...да дам отзив за Seche Vite...:
Лакирвам се вчера, без основа (с гел съм), два пласта от виниловия Буржоа, като между пластовете изчаквах една две минути. След втория пласт, си нарисувах по няколко цветчета на безимните пръсти и палците, което е отнело около 5-10минути. След това лакирах всички пръсти отгоре със Seche Vite и от любопитство започнах да засичам. След 10 минути стегна, държеше на леко пипане с пръст. След 20 минути правех опит да търкам нокът в нокът, за да проверя изсъхването - не се плъзгаха гладко, лепнеха си. След един час още нямаше гладко приплъзване м/у ноктите, аз натиснах с ъгъла на единия нокът в лака на другия - остави дупка - т.е. не беше изсъхнал за вършене на обикновени дейности. След около час и половина изсъхна. Обаче! Днес, като натисна с остър предмет, лака още е мек  ooooh!
За блясък - хубав, да, колкото от ОПИ RapiDry.

# 616
Докато дойде Stasi8510 може да споделиш как е като трайност? Това 1 пласт ли е?
Последният гъст лак, на който попаднах му капнах 5 капки разредител на ОПИ, за да стане по-лесен за нанасяне Peace

Ще споделя след няколко дни как е като трайност. Simple Smile Не очаквам повече от 3,4 дни. При мен всички лакове са така и горе-долу през толкова време сменям цветовете ( е, някои още на втория ден се белят, надявам се да не стане така с този) . Иначе са два пласта.
 Аз пък не съм била с френски маникюр от 100 години. Предпочитам нещо цветно. Simple Smile

# 617
На мен този Avon ми се обели още на другия ден, много гадно се нанасяше, стана на мехурчета ... Много недоволна останах.

# 618
Една моя покупка от вчера.
Ето и снимка как стои. От светкавицата е излязло като червено, но цветът е нещо между розово-червено  Crazy (ама как го обясних само  Blush)
Като консистенция е перфектен, поне за мен. Рядък е и се нанася супер лесно.
Като недостатък мога да отбележа, че е неикономичен. Забелете колко съм изхабила от шишенчето за ръцете и краката. Ееее, верно че и аз се лакирах 3 пъти докато постигна желания ефект, ама все пак.

# 619
  • София
На мен този Avon ми се обели още на другия ден, много гадно се нанасяше, стана на мехурчета ... Много недоволна останах.
Както бях аз с Голдън Роуз, от който всички са много доволни, дано не стане така и с Ейвън пак  ooooh!

# 620
Stasi - много хубаво ти стои на тена този цвят! Heart Eyes
Аз на моята бяла кожа, не смея да го сложа  Embarassed
ето с този съм сега, много хубаво покривен и лъскав  Heart Eyes

# 621
Аз също му се чудех на този на Avon, но преди години получих няккава алергия от техни продукти и сега ме е страх да пробвам дори лак. Цвета му е чудесен.

Понеже напоследък и аз се лакирам само с зелено и синьо реших вчера да сложа Ягодовите полета. Е този лак е просто разкошен. Обожавам го. Heart Eyes

Явно и аз ще се ориентирам към покупка на бързосъхнещия топ на Опи.

# 622
Дени, кой е този Ягодови полета, дай снимка.

Аз съм с топ лак за супер блясък на CND, трябва да ви кажа, че по нищо не отстъпва на Сешето, откакто го ползвам всеки път, за макс 20 минути лака ми не мърда после.

# 623
Ето го.

# 624
Алиена, може ли да го покажеш на снимка топ лака на CND, който ползваш и откъде го купи и ориентировъчна цена, ако може. Благодаря  bouquet

# 625
Дени, много е хубав.

Katia_K, ето снимка от нета http://www.cnd.com/Products/Product.aspx/1214 точната цена не помня, но мисля че беше между 15лв и 20лв. От Дъглъс в Сердика център го взех.

# 626
Много изкушаващ е и този топ лак. Чудя се на кой да заложа.

# 627
Дени, аз съм с гел, но съм го пробвала с различни марки лакове и съхнат бързо, а маникюритсктата ми слага Сеше вит, доволна съм и от двата.

# 628
Готова съм на пробвам всички, само да се отърва от ефекта на чаршафите.

# 629
Дени, от ефекта на чаршафите ще се отървеш най-лесно като не слагаш топ лак преди лягане, а го сложиш сутринта  - изглажда всички чаршафи  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт