Лакове за нокти - тема 5

• 76 288
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Их, ама много съм нахална  Flushed (пуст мерак  Blush - мислех, че преди няколко дни беше...  Embarassed)
Мерси  Hug

# 646
  • София
Ето едно лакче на Sephora - M20 Modern

# 647
опитах се да снимам лакове за темата за размяна, но снимките нещо се развалиха  Tired
станаха само тези: разредител на Перфект /ако някой се интересува/ и придобивките ми от последните 2 седмици

# 648
Ето набързо, че нямах търпение да пробвам холограмния топ върху цвят:

Жалко, че няма слънце, за да се види ефекта Party

# 649
Аси! Приказно е! И розовото и звездичките!
От къде каза че е холограмния?

# 650
Тъкмо влизам да си похваля моя на Сефора.Е, перфектно нещо! Трябва ми един слой само-перфектна покривност, нанася се леко, съхне бързо, не става на линии или чаршафи...просто мечта. Може би има значение и това, че четката ми е страшно удобна-аз съм с много треперливи ръце и лакирането обикновено завършва с лак до китките Laughing С плоската четка на този лак нямам такива проблеми и сега мисля утре или вдругиден да си купя поне още един на Сефора. Pampita, на този четчицата му плоска ли е също, имам опасения, че е такава само при някой цветове Confused

# 651
 Гагче, ето но не е съвсем реален цвета, по-тъмен е, но нещо не мога да се справя с фотоапарата  Sad http://img517.imageshack.us/i/picture030lc.jpg/

Асинка, супер е  Grinning

Четките на Сефора и на мен са ми много удобни и лаковете ми харесват. Този на Пампита е като моят на Ейвън, бях поръчала един, а ми донесоха друг, цвета е като този, тъмен ми е обаче, зимата може и да го харесам.

Още веднъж да се допълня  Mr. Green в The mall няма от зеления Шанел, останали са само тестерите, а и единия розов е свършил, и Бубанка средното на Адос кой номер е, харесва ми и от подлеза на Окръжна ли ги имаше тези лакчета? И другите ми харесват много, но сега търся зелено  Laughing

# 652
  • Belgium
Бубс, тоя на Перфект ми изглежда добре Wink

Асинка много хубав ефект се е получил  Grinning

# 653
Гагче - от ибей  Wink дойде за 4 дни от Щатите - направо щях да падна  Laughing Laughing Laughing

# 654
  • София
Гагче - от ибей  Wink дойде за 4 дни от Щатите - направо щях да падна  Laughing Laughing Laughing

Може ли продавача Praynig

# 655
Аз вобще не смея да поръчвам от Ибей...много съм старомодна  Blush  ooooh! ...но ако някой ми поръча, веднага ще се навия  Flutter Laughing

Али - мерси много - страхотен цвят! Не е точно малиновото, което си представям, но е много хубаво розово; много благодаря    bouquet (ще го потърся!)

# 656
Бубс, тоя на Перфект ми изглежда добре Wink

не ме радва много  Confused
освен, че мрънках по повод нетрайността му, седи ми бабешки  Laughing
изобщо с кафявите и калните цветове се чувствам едно 30на години по-стара  Blush

# 657
# 658
Мнооого ми харесва този цвят, също както и синьото на Катрин Арли и зелената Мода, но не мога и не мога да се пречупя да се лакирам с тях  #2gunfire чак яд ме хваща.

# 659
На мен много ми харесват сетовете с този цвят направени от момичетата надолу на страницата, затова ги пуснах, за идеи за съчетаване. Между другото много лакове имат такива сетове за съчетаване в този сайт и има готини хрумки.

Аз не нося кални, кафяви, златни, ярко оранжеви и бели лакове.

Общи условия

Активация на акаунт