Нови придобивки в гардероба - 20

• 92 591
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
Jeny страхотни покупки  Heart Eyes Дънките са супер, а банския много ми хареса - би ли споделила откъде е  Blush Не че тази година ще си купя половинки- по скоро съм за цял бански, но да знам може пък да реша друго  Crazy
susikata черната рокля ми хареса много- откъде е ако не е тайна- а чантата е страхотна  Peace
И аз имам нова чанта, но ще снимам тези дни и ще я покажа  Peace

# 121
  • Варна
Едно цвете от вчера, става и за коса, и като брошка

# 122
  • ...край Дунава
Много хубави неща сте показали мацки Peace Peace Peace
Ето и едно панталонче от мен:

# 123
  • София
Напоследък само надничам в темичката ви, без да пиша. Показвате чудесни дрешки. Затова сега се разписвам и аз с днешните си покупки:
рокля, деколтето й, като формата на презрамките може да се променя посредством металните пружинки и пак тя
пола, която беше толкова намачкана, такъв й беше моделът, но не знам защо реших, че ще я поизгладя и сега си имам една прекрасна дълга и права разкроена поличка  Mr. Green Joy
блузка
Пума Еспера, те са от миналата седмица Mr. Green
чанта Найк пак чантата. Отдавна преглъщах по нея, днес си я купих. Модела е като тази на Сиси Кеч, само че това е по-големият вариант. Страшно удобна и функционална е за да си оправдае цената

# 124
  • София
От вчера тази,но в коралов цвят  smile3535

# 125
  • София
днес се сдобих с тези слънчеви очила на Макс Мара ( като цвят този в средата)
http://translate.google.bg/translate?hl=bg&langpair=en%7Cbg& … _type%253D%27S%27

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 15:45 от sese

# 126
Здравейте, момичета! Мога ли да помоля за услуга някоя пловдивчанка? Харесала съм си нещо от Limited edttions, няма го в бутика в София, дали ще може да го вземе и да ми го прати.  bouquet

# 127
  • Ловеч
Здравейте, момичета! Мога ли да помоля за услуга някоя пловдивчанка? Харесала съм си нещо от Limited edttions, няма го в бутика в София, дали ще може да го вземе и да ми го прати.  bouquet

Поръчай си го на скайпа им и ще ти го пратят по куриер ; )

И аз си поръчах туко що една рокля и се колебая за още една....

# 128
Здравейте,момичета   bouquet Знаете ли къде в Пловдив продават Bershka имат ли магазин  newsm78

# 129
Освен в Z-outlet до Централна поща, май другаде няма къде да намериш нещо на Bershka.  Rolling Eyes

# 130
# 131
ralykiss ,чантата я взех от един магазин, Outlet 1, в София аутлет център.
veselyshko , роклята е тъмно кафява, на Мекс е.

Шанс, мерси Simple Smile Дръжката като я видях в каталога се влюбих Simple Smile Аз обичам такива неконвенционални неща Simple Smile

Лу, всичко е страхотно! Но първата рокля е.... Heart Eyes уникална!

# 132
  • София
Много хубави неща сте показали мацки Peace Peace Peace
Ето и едно панталонче от мен:

Може ли малко подробности за панталончето - може и на лични - от тук ли е купувано, или онлайн ( мисля че го намерих в еbay...) каква е материята и какъв размер е? А и на каква цена евентуално?

# 133
Не пиша в темата, но ще се запиша сега, хем да следя, хем да си покажа новите сандали
http://farm5.static.flickr.com/4102/4737834669_cc69c8e46b.jpg
http://farm5.static.flickr.com/4136/4740852063_cdaeee44e6.jpg

# 134
  • София
Пина, сандалките ти са чудесни! Със здраве да си ги носиш Hug
А първата рокля на Лу е просто убийствена!

Общи условия

Активация на акаунт