Кухните - 32-ра тема

• 113 360
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
W ние сме се ориентирали към Blum, но още не сме решили сами или майстор ще търсим. Някой знае ли, ако си поръчаме във фирма, дали може да имаме изисквания към марката на механизмите  newsm78

# 226
Гретел благодаря ти за мнението и аз се съмнявам, че може да стане шаренко и претрупано и по принцип до скоро бях се насочила към зебрано като основа ,черен лак за лице и елемент на зеленко, но постоянно се вкарвам в едни филми и това флорес на кроношпан направо много ме грабна и съм вече тотално объркана и можеби съвсем различен финал ще има  Laughing
vesi792007 блум са доста известна марка и булшинството от мебелните фирми предлагат техни артикули, но нищо не ти пречи да се договориш с майстора, ако не предлагат ти да си купиш и да ти ги монтират, но това си е договорка - успех

# 227
моля ви за съвет- какво осветление да предвидя за кухнята. Сега ими правят ела и не съм наясно какви лами да си измисля. Кухнята ми е на форма Г, не е до тавана. Иска мисе да имам някакво осветление от горе и нещо над плота. Какво ще ме посаветвате, как са вашите кухни?

# 228
моля ви за съвет- какво осветление да предвидя за кухнята. Сега ими правят ела и не съм наясно какви лами да си измисля. Кухнята ми е на форма Г, не е до тавана. Иска мисе да имам някакво осветление от горе и нещо над плота. Какво ще ме посаветвате, как са вашите кухни?

Масово са отново лунички.

# 229
  • София
Аз мисля, че ще стане доста шарено и претрупано с всичките тези цветя.

И аз мисля така, че ще стане доста претрупано. Аз също съм харесала ,това което си показала за плот, но аз мисля и гърба да ми е същия.
Таз седмица мислих да ходя до САЛЕКС , да видя на живо и да си комбинирам цветовете, че ми е мъка тази кухня  Tired

# 230
  • София

Аз съм си ложила 2 линейни лампи, за да не са лунички, но са малко скъпички.
Много си ги харесвам. Това беше пъровто което си купихме. Бях категорична, че у нас лунички няма да има!
Тук се вижда дупката на тази която е над острова http://geruniums.snimka.bg/properties/apartament.463458.19055179
Относно ел.частта моя съвет е да си оставиш повече възножности за осветлвние и контакти. Защото все нещо не достига. Ако се окаже, че не ти трябват, се скриват в стената и след години, като ти писне обстановаката я променяш с нови лампиони. Ние имаме 75 точки и пак се оказа, че ми трябва един контакт.

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 15:38 от geryger

# 231
  • София
geryger ей, много хубаво  Peace
това чудо е вградено в тавана така ли , че не виждам хубаво. От къде е и каква му е цената.
Аз също не искам лунички и мъж ми за нещо такова май ми говореше , ама аз не го слушах.

# 232

На мен лично не ми допада жълтата светлина.Според мен ще се получи много добре ако съчетаеш лунички на 12V монтирани на тавана със луминисцентно осветление монтирано прикрито под долния ред шкафове.

# 233
У дома ние имаме механизми за повдигащи вратички с плавно прибиране при това. От Кент Импекс са и цената им е добра-около 35 лева са. С японска марка са, мъжа ми много ги хвали, даже той сам си ги монтира Simple Smile (никак не беше трудно) Пробвайте!
http://www.sugatsune.com/products/ProductDetails.cfm?CATID=3& … RODUCTID=SLS-ELAN
http://kentimpex.bg/catalog/cat.68
Какво ще рече "с японска марка са" и кой от двата механизма които си показала е похваления  newsm78. Тези на Кент Импекс са турски и не могат да се сравняват с тези на Блум за съжалление.
bebo_sn, това което си показала като комбинация е убийствено потресаваща комбинация  Laughing - голяма шарения, а основния цвят който си показала е пирончето Simple Smile

# 234
  • Русе
правилно, на blum квот да сложиш, все ще работи безупречно ! Grinning

Mr. Green Работи, много добре. Цялата кухня направихме с механизми на BLUM. Много сме доволни. Чекмеджетата направихме с механизми с плавно прибиране и изтегляне на 100 % извън корпуса. И понеже е тясна кухнята, горните редове са с много удобни клапващи механизми.

# 235
  • София
geryger ей, много хубаво  Peace
това чудо е вградено в тавана така ли , че не виждам хубаво. От къде е и каква му е цената.
Аз също не искам лунички и мъж ми за нещо такова май ми говореше , ама аз не го слушах.

Да, вградени са в тавана.
Ще пусна още снимки, кaто снимам  Grinning
Лампите са линейни, Австийски Zommtobel от Мегалукс.
Не са никак евтини.
Но ми бяха мечта и мъxа ми, ми ги купи.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 22:48 от geryger

# 236
  • Русе
Ето тук се вижда проекта и недовършената кухня при монтажа: http://limenab.snimka.bg/daily/kuhnia.497261.18500536

# 237
Евентуално мислила ли си за LED осветление ?

ето кухня :

http://mebelbg.wstoki.com/index.php?m=320&lang=1&cat_meb … F2%EB%E5%ED%E8%E5

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=24170&highlig … F2%EB%E5%ED%E8%E5

# 238
  • София
Евентуално мислила ли си за LED осветление ?

Ние също сме си взели Лед за под горните шкафове, и за в гардероба.

# 239
лимена, страхотна кухня

Общи условия

Активация на акаунт