Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предимствата на стъкления гръб за кухнята?
Какви са характеристиките на квадратния кухненски смесител?
Има ли тъмни варианти на плотове, които не показват много отпечатъци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предимствата на стъкления гръб за кухнята?
-
Какви са характеристиките на квадратния кухненски смесител?
-
Има ли тъмни варианти на плотове, които не показват много отпечатъци?
-
Има ли стъкло между долните и горните шкафове?
-
Какви са разликите между ПДЧ и ПДВ плоскости?
Баща ми днес стигна до същото заключение - ще се скрие вътре и ще се слага решетка. Но нагледно винаги е по-добре.
:
. Абе само аз ли имам това чувство, или масово по магазините не знаят какво да ти кажат. Отивам вмагазина на Тека онзи ден, загледах им щендера с дръжки и попитах на коя фирма са, и отговорът беше: "Ами влезте в гугъл, напишете ретро дръжки и ще ви излезнат и там ще видите". Дамата беше много учтива иначе
оопс, отплеснах се..
Винаги ми е било мерак дървена кухня, но тъй като излизат скъпо, минах на варианта MDF. Снощи, обаче, мъжа ми даде гениална идея - ще поръчаме на един приятел - мебелист, само конструкцията на кухнята, а на един друг-дърводелец, ще дадем да изработи вратичките. И тъй като баща ми има в наличност чамов и дъбов материал питането е - чам или дъб
Аз съм за дъба, но татко каза, че бил по-тежък, ама гледам в нета-има такива кухни, значи не е проблем
Според мен като материал ще е по издържлив. Само дето, ако се напаснат всички работи, "сандъкът" ще стане скоро, ама като познавам дърводелеца - не се знае кога ще станат вратичките, а мъжа ми се шегува - то като свикнеш да го гледаш без вратички - за какво са ти
Чувала съм, че дъбът се обработва трудно, защото е твърд, и изисква по-добри машини. Най-добре се обработва в голям цех, където си имат всичко. По-добре е да се консултираш с дърводелеца. Аз измъчих моя с външните месингови панти, трудно се напасваха